Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapmadım,zaten stresli oluyor o günde,daha da fazla kasılsın istemedim![]()
sözde tuzlu kahve yapanlarınız var mı ? ben de yapsam mı acaba.....:44:
Yasanması gereken bır an bence
Bız o gun esımle cok kosturmustuk, butun aılede telas ıcınde oldugu ıcın kahveye zaman kalmamıstı.
Neredeyse gıdeceklerdı kı, ablam 'adet yerını bulsun,kahveler ıcılsın, hadı elefera mutfaga' dedı.
Ama ben kahve yapmayı bılmıyordum ):
Esım geldı mutfaga, beraber yaptık. Ablam ve abımın esı de yanımızdaydı.
Fıncanları tepsıye koyduk ama bır tanesıne yer kalmadı.
Dedım 'senınkını sonra getırelım' ( o vakte kadar aklımda tuz koymak fılan yok)
Once esım gectı ıcerı, ben kahvelerı ıkram ettım.
Icerı gectım, abımın esı 'hadı tuz koyalım' dedı ve tam bır yemek kasıgı tuzu doktu.
Goturdum, beraber pısırdık ya kahveyı, bızımkı oldukca emın bır sekılde keyıfle bır yudum cektı.
Kardesım de o anda onu kameraya cekıyor.
Bır rengı degıstı kı sormayın, bız oldugumuz yerden onu gordugumuz ıcın kıkır kıkır gulduk.
Ablam kıyamadı, kardesıme 'hadı gıt al fıncanı' dedı.
Garıbımde hıc ıtıraz etmeden, hemencık verdı![]()
Ben kocişime kıyamadım ama daha beterini yaptım...
Kahveleri yaptım mutfakta herkes tuz koy diye ısrar etti hatta deterjan at dahada köpürür dedileramaaaaa ben naptım kıyamadım aşkıma
herkesin kahvelerini ikram ettim kalabalıktı biraz en son annesi ve kocişime sıra geldi kocamın kahveside herkesinki gibi normal kahveydi ama yanına bir tane nazar boncuğu koydum...Önce eşime ikram ettim iki fincandan birini almak zorundaydı o nazar boncuğu olanı almak istemedi(çünkü ben ona tuzlu yapcam dedim)öbürüne uzandı vermedim annesi yanında güldü
sonra oğlum diğeri sana onu al dedi kayınvalidem
eşim boncukluyu aldı ama kıpkırmızı oldu...ter döktü midem rahatsız nasıl içerim bunu diyee:44::44:Bende hemen geçtim karşısına ilk yudumu aldı ağzına tuz yok ikinciyide aldı yine tuz tadı alamadı bu arada hemde yüzüme bakıyo
son yuduma kadar hem içti hem tuz tadını almaya çalışıyo ama ben kudurdum gülmekten
Sonra çıkınca eğlenceye gidecektik evden cıkınca kulağıma sen çıkışta görürsün diye fısıldadı ama harika bi geceydiiii
Onun o kahve içerkenki hali gözümden hiç gitmezzzz sen çok yaşa kocişimm
![]()
canım bence kesınlıkle yap adettendır kız
hos bır anı olarak kalıyor sende![]()