Sözdee arkadaş

nslhn024

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
334
189
18
Herkese merhabalar benim lisedee bir arkadasım vardı lisedeki tek arkadasımdı öyle pek arkadasım olmamıştı. Bu kişide çok kafa dengi değil o da yalnızdı vende yalnızdım beraberdik. Neyse lise bitti übiversteyi ikimizde farklı şehirlerde okuduk yazları bi iki defa olsa da görüştük o benden bir sene önce mezun oldu geldi memlekete bende bir sene sonra geldim yanni bu sene Süreklii buluşmak istyo ben tam anlamıylaa atkadaşlığın dostluğun ne oldugunu ünideki arkadaşlarımda anladım. Bu kızla kafam hiç uyuşmuyo hep kendibi ailesini anlatıyoo konuştuğu erkekleri anlatıyo evlenme merkalısı gir işe çalış diyorum yok zengin birini bulcam diyo benim sevgilimi eleştryo yarglıyo bulustugumuzda telefonlara gömülüyoruzz sıkıyo benii ve sürekli buluşmak istyo artık cevap vermyorum o derece sürekli ısrar ediyo küstüm diyo ama içimden hiç ona vakit ayırmak gelmyo konuşmak bile istemyorum fazlamı abartyorum ya da ne yapmayalım

Bu durumda sözde arkadaş o değil siz oluyorsunuz.
Ama o da bana değer vermyo sen nasılsın napyosun diye bi şey yok yargılıyo eleştryo süreklii bencillik yapıyo sırf yalnız oldugu için beni arto soruyo soğutyo kendinden burda tek haksız benmiyim yani benim bildiğim gördüğüm arkadaşlık böyle bu şekilde değil çünkü

Ama o da bana değer vermyo sen nasılsın napyosun diye bi şey yok yargılıyo eleştryo süreklii bencillik yapıyo sırf yalnız oldugu için beni arto soruyo soğutyo kendinden burda tek haksız benmiyim yani benim bildiğim gördüğüm arkadaşlık böyle bu şekilde değil çünkü
Gerçek arkadaşlar birbirini elestirmeli ve bu kimseye de batmamali bence

Açıkça söyleyin. İstemeden görüşmenin de anlamı olmaz zaten. Bence bu kadar sık görüşmesek iyi olacak zaman bizi değiştirmiş, birlikte sıkılıyoruz diyin. Olsun bitsin.

Gerçek arkadaşlar birbirini elestirmeli ve bu kimseye de batmamali bence
Sevgilimee koca ayıı diyo ben onun hiçbi şeyinee kötü eleştri bile yapmıyorum en basitinden ders calısıyorum kpss ye hazırlanıyorum diyorum ya boşverr buluşalım diyo kendisi boş oldugu için bumudurr arkadaslık anlayışınız

Sevgilimee koca ayıı diyo ben onun hiçbi şeyinee kötü eleştri bile yapmıyorum en basitinden ders calısıyorum kpss ye hazırlanıyorum diyorum ya boşverr buluşalım diyo kendisi boş oldugu için bumudurr arkadaslık anlayışınız
Evet hoş bir üslup değil, bence zaten sizin arkadaşlık ilişkiniz çoktan bitmiş

İstemiyorsan, istemiyorsundur, def et gitsin,, aradan 20 yıl geçince insanın aklı başına geliyor, senin 20 yıl geçmesin, aklını başına topla diye yazıyorum,, benim ablam yoktu, çünkü abla benim.. Kk da yoktu.. Buralar hep tarlaydı..

İstemiyorsan, istemiyorsundur, def et gitsin,, aradan 20 yıl geçince insanın aklı başına geliyor, senin 20 yıl geçmesin, aklını başına topla diye yazıyorum,, benim ablam yoktu, çünkü abla benim.. Kk da yoktu.. Buralar hep tarlaydı..
Hahaha dikkate alıcamm :))

Valla sevgilime ayı diyen beni durmadan eleştiren laf sokan birinin kalp kırıklığı ihtimali beni pek dertlemezdi şahsen.

Bu yorumun beni kesmedi sinsirella senden daha adrenalin dolu bir yorum bekliyordum:KK48: Alistirdin valla zihin acan, yol gosteren fikirlerine kiz :KK70:

Aman ne canını sıkıyorsun.
İstediğiniz insan ile konuşma konuşmama, arkadaş olma olmama vs vs özgürlüğün var.
Bu insan seni bı adım bile ileri götürmez. Kendi kısır döngüsü içinde yaşasın dursun, tek hedefi zengin koca bulmak olan insanlardan nefretim kalkıyor.
Sen üniversitesite okumuşsun artı olarak hayatını da ileri taşımışsın anladığım kadarıyla medeniyet eşiği yüksek insanlar arkadaşın olsun.
Ben çok samimi + nikah şahidim olan arkadaşımla iletişimimi yaptığı densiz bir konuşma üzerine kestim.
Sen bu arkadaşını hiç umursama bile.

Size yaptığını yapın kendiliğinden biter zaten.
Zengin koca istiyorum cümlesini kuran veya ima eden bir insan görünce koşarak uzaklaşıyorum :olamaz:

Bu yorumun beni kesmedi sinsirella senden daha adrenalin dolu bir yorum bekliyordum:KK48: Alistirdin valla zihin acan, yol gosteren fikirlerine kiz :KK70:
Bi kv bi görümce bi elti değil ya uğraşmaya gerek görmedim ahaha:D

Maalesef lise arkadaşlarıyla belşrli bir zaman sonra özellikle farklı şehirlerde okuma,farklı arkadaş çevresi edinme gibi sebeplerden dolayı kafa yapısı uyuşmuyor.Ama o sizinle görüşmek istor sanırın biraz ayıp olacak arkadaşınıza.Aramalarını açmayın cevap vermeyin görüşmek istemiyorsanız.Ayrıca sevgilinize hitabı çok yanlış ve itici gerçekten.

Hiçbir arkadaşımın sevgilimi eleştirmesine izin vermez. Arkadaş sohbetlerinde “sevgili” konusunu konuşmam ve açmam. Eleştirecek yüzü ve haddi nerden bulmuş lise arkadaşınız? Tepkinizi koyun.

Back
X