Sözdee arkadaş

Muhabbeti sarmiyo olabilir ama seneler var senin de bir donem arkadasin yokmus beraber takilmissiniz zaten burdan sizin aslinda hic arkadas olmadiginiz belli oluyo ama yine de kestirip atmamalisin hoslanmadigin noktalari soyle bu muhabbetlerden bikmadin mi vs illa arkadassiniz diye her dedigini onaylamak zorunda degilsin tepkilerini acik dile getirirsen belki farkli olur. Ayrica durust calip cirpmayan arkandan is cevirmeyen biriyse degerlendir cunku bu zamanda insan bulmak zor

Sevgilimee koca ayıı diyo ben onun hiçbi şeyinee kötü eleştri bile yapmıyorum en basitinden ders calısıyorum kpss ye hazırlanıyorum diyorum ya boşverr buluşalım diyo kendisi boş oldugu için bumudurr arkadaslık anlayışınız
Ozmn bosver sonucta arkadas da olsa böyle konusmasi hos degil .. bende sevmem bu tarz konusan insanlari ve mesafe koyarim
Özellikle ders calisirken bosver diyen den arkadas olucagini sanmiyorum

Ama o da bana değer vermyo sen nasılsın napyosun diye bi şey yok yargılıyo eleştryo süreklii bencillik yapıyo sırf yalnız oldugu için beni arto soruyo soğutyo kendinden burda tek haksız benmiyim yani benim bildiğim gördüğüm arkadaşlık böyle bu şekilde değil çünkü
Görüşmek istemiyorsanız sohbeti sizi açmıyorsa görüşmeyin.

Bu arada sürekli erkek muhabbeti yapan Kızlardan bende çok sıkılıyorum.

Sürekli eleştiren insanlardan kaçıcan ister bencil desinler ister eleştiriye açık değil desinler umrunda olmasın
Görüşmek istemiyorum diye söyle bence kurtul
Ben sevmiyorum böyle tipleri eleştirir yargılar ileri geri konuşur senin özelin hakkında ama aynı şeyi sen ona yap kıyamet kopar bıraksınlar ya samimiyeti farklı algılıyor insanlar samimi olmak arkadasını hunharca eleştirmek demek değil.

Surekli kendini kendi ailesini kendi sevgilisini/kocasini kendi planlarini anlatan , karsisindakine konusma firsati vermeyen, icini dokup rahatlayip giden insanlardan ben de hoslanmam

Cikma telefonlarina
Cikarsan isim var de salla.

Illa ki anlar zamanla duser yakandan.

Ya da acikca soyle canim sen surekli kendinden bahsediyorsun ben bunaloyorum..falan de

Cok da dert etme

Back
X