• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözelciyim dersahaneye gitmeli miyim ?

vallejo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
354
67
38
Konya
Arkadaşlar bu sene YGS ye giricem.Sozelciyim temelim var tarih turkce bunları gecen sene evde calisirken baya ilerledim coğrafya da sikintim var bazi konuları anlamıyorum. Matematik temelimde biraz var çok olmasa da ama bu sinavda matematik yapan önde oluyor YGS de mutlaka matematik yapmaliyim. Asil soruma gelirsek ben evde calisirken biraz disiplinsiz oluyorum sanki öğlene kadar yatiyorum öğleden sonra biraz calisip skiliyorum aksam da öyle yavaş ilerliyorum sanki. Dershane te yazilmak istiyorum bazi hastane sorunlari içinde erkenden yazilamadim ama sizce önümüzdeki hafta yazilmali miyim? bir fikir verin lütfen.

Tabi dershane disiplin kazanmana ve test tekniğini ilerletmene yardımcı olur.
İmkanın varsa git, zorlayacaksa sadece matematik için özel ders düşünebilirsin. O zaman kendine bir program oluşturup riayet etmeye özen göstermen gerek.

Bence kesinlikle gitme
Dersane bana sorarsan inanılmaz gereksiz bişey
Aç internetten izle.. ben bu şekilde kazanmıştım üniversiteyi
Dersaneye yazıldım ama 2 ay gittim toplasan..

Coğrafya kitap+video ile desteklenebilecek bir ders , diğer derslerin güzel ise kendine güveniyorsan dersaneye 3000tl verme derim , onun yerine çok sıkıntı yaşadığın dersin özel dersini al gerçekten daha sağlıklı eğitim oluyor ...

Ben de eşit ağırlıkçıydım. Matematiğim gerçekten kötüydü. Annem ders aldıralım dedi inat ettim istemedim. Sınava 2 ay kala ders aldım ve sınavda matematik netim ciddi oranda artmıştı. Hala annemi daha önce dinleseydim de daha iyi bir sonuç alsaydım derim. :)

Bence gidin dershaneye ya da özel ders alın. Daha iyi sonuç alacağınıza eminim :)

Kizlar gercekten çok kararsizim türkçe tarih felsefe bunlar için dershanenin kapisindan gecmeme gerek yok çünkü calisinca kafama giriyo sikinti yasamiyorum.coğrafyada bazi konular kafama girmemekte israr ediyor belki test çözerek videolarla falan bunu hallederim. Matematikte de özel ders aksam aslında sikinti kalmiyo ama evde disiplini nasil saglamaliyim 3000 dershane yol masrafi ihtiyaçlar falan baya masraf oluyor karsilarim ama gereksiz gibi sanki.

Kizlar gercekten çok kararsizim türkçe tarih felsefe bunlar için dershanenin kapisindan gecmeme gerek yok çünkü calisinca kafama giriyo sikinti yasamiyorum.coğrafyada bazi konular kafama girmemekte israr ediyor belki test çözerek videolarla falan bunu hallederim. Matematikte de özel ders aksam aslında sikinti kalmiyo ama evde disiplini nasil saglamaliyim 3000 dershane yol masrafi ihtiyaçlar falan baya masraf oluyor karsilarim ama gereksiz gibi sanki.
Bence gereksiz değil. Sözeline güveniyorsan TM den git dersaneye , yoğun matematik görürsün. Olmadı hızlandırılmış bir programa git, ama tek başına program yapıp ona sadık kalmak çok zor. Bir de evde sıkılırsın. İki insan görüp hava almış olmak için bile iyi dersane, ayrıca rakiplerinle muhatap olmak da sana gaz verir :)

evde çalışma disiplini edinebilirsen dershaneye gitmene gerek yok gibi çoğu sözel dersi biliyorum diyorsun.
matematikten özel ders almalısın. birebir daha iyi oluyor anlamak.
bir de kendine program yap haftalık.
her gün ne dersleri çalışacağın, konular ve de çözeceğin soru sayısı.
buna mutlaka uy.
yoksa işin zor olur, disiplinli çalışmak çok önemli.

Arkadaşlar bu sene YGS ye giricem.Sozelciyim temelim var tarih turkce bunları gecen sene evde calisirken baya ilerledim coğrafya da sikintim var bazi konuları anlamıyorum. Matematik temelimde biraz var çok olmasa da ama bu sinavda matematik yapan önde oluyor YGS de mutlaka matematik yapmaliyim. Asil soruma gelirsek ben evde calisirken biraz disiplinsiz oluyorum sanki öğlene kadar yatiyorum öğleden sonra biraz calisip skiliyorum aksam da öyle yavaş ilerliyorum sanki. Dershane te yazilmak istiyorum bazi hastane sorunlari içinde erkenden yazilamadim ama sizce önümüzdeki hafta yazilmali miyim? bir fikir verin lütfen.
Bende sözel çıkışlıyım şuan üniversite son sınıfta tarih öğretmenliği okuyorum. Bence drshaneye yazılmalısın, bende gittim zaten. Temelin ne kadar sağlam olsa da sözelciysen dahada gitmek durumundasın dershaneye, çünkü kazanabileceğin alan sayısı az ve puanları cidden çok yüksek. Gitmediğin haftaları özel etütlerde hocalarınla telafi edersin merak etme.

Bence gereksiz değil. Sözeline güveniyorsan TM den git dersaneye , yoğun matematik görürsün. Olmadı hızlandırılmış bir programa git, ama tek başına program yapıp ona sadık kalmak çok zor. Bir de evde sıkılırsın. İki insan görüp hava almış olmak için bile iyi dersane, ayrıca rakiplerinle muhatap olmak da sana gaz verir :)

O zaman ozel ders al sekerim, cografya ve matematik.

evde çalışma disiplini edinebilirsen dershaneye gitmene gerek yok gibi çoğu sözel dersi biliyorum diyorsun.
matematikten özel ders almalısın. birebir daha iyi oluyor anlamak.
bir de kendine program yap haftalık.
her gün ne dersleri çalışacağın, konular ve de çözeceğin soru sayısı.
buna mutlaka uy.
yoksa işin zor olur, disiplinli çalışmak çok önemli.

Bende sözel çıkışlıyım şuan üniversite son sınıfta tarih öğretmenliği okuyorum. Bence drshaneye yazılmalısın, bende gittim zaten. Temelin ne kadar sağlam olsa da sözelciysen dahada gitmek durumundasın dershaneye, çünkü kazanabileceğin alan sayısı az ve puanları cidden çok yüksek. Gitmediğin haftaları özel etütlerde hocalarınla telafi edersin merak etme.

Dsiplinli olsaydim sadece matematikten ozel ders alip sozele evde calismayi dusunurdum ama dsiplin yok bu nedenle derhaneye yazilmayi dusunuyorum ama matematikten ozel ders alamam bu sefer maddiyat sorun yaratir sastim kaldim :/

Dsiplinli olsaydim sadece matematikten ozel ders alip sozele evde calismayi dusunurdum ama dsiplin yok bu nedenle derhaneye yazilmayi dusunuyorum ama matematikten ozel ders alamam bu sefer maddiyat sorun yaratir sastim kaldim :/

O zaman bence de dersaneye git.

Dershane özel dersten daha iyi o disipline kavuşmak istiyorsan. Sınavında şimdiden başarılar

bence düzenli gidebilmek için dersane şart
evde insan bazen sıkılıyor bunalıyor onca ay dayanabilecek misin
tempolu çalışabilecek misin
masraf yapıp dersaneye gitmeye değer inan bana geleceğin için bir adım olacak bu çünkü...

Back
X