sözlendim fakat...

melek2884

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
15
4
86
125
merhaba kizlar.benim 3 tane iliskim olmustur.ama hepsinde bi hayal kirikligi yasadim.hayatimda bir erkek varken baskasi bana yok gibi geliyordu bundan 5 ay oncesine kadar biriyle gorusiyordum ve onu gercekten seviyordum ama birgn bir noktada bulusamayacaktikta ikimizde bunu biliyorduk.ama iyi geliyirduk birbirimize konusiyorduk.sonra bu boyle gitmez birbirimizin gelecegine engel oldugumuzu dusynerek ayrildik .fakat aklim da kaliyordu onda. yakin bir zamanda baskasiyla yuzuklerimiz takildi.nisanlimla sehirler farkli baslangicta ona aşik olarak baslamadim gorusmeye.ama onunla anlasabicegimi biliyordm.ara ara yanima geliyor giderk onada kipirdadi icim. cok seviyor cok ustume dusuyor...sorun su ben dun gece eski gorustugum kisiyi whatsapta surekli cevrimici gorunce cok kotu hissettim ve dayanamayip yazdim.nisanladigimi soyleyemedim.onunla konustum.ve bugun kendimi cok kotu hissediyorum.ona yazmam gerekiyordu...bugun nisanlima daha cok baglandim.onun benim icin herkesten onde oldugunu anladim.ama cok kotu hissediyorum.iradasiz ve zayif davrandim...karmasik hissediyoeum.ne oneeirsiniz bana

Artık kocaman kadınsınız hareketlerinize dikkat edin bu devirde hele ki yarın o bür gün screenshotını çekip nişanlına konuşmayı atarsa sen üzülürsün mahçup olursun geniş düşün akıllı ol

Empati yapmani tavsiye ederim
Nisanlin boyle bisey yapsa ne hissederdin
Belki ondan ayrilirdin bile
Emin degilsen kimseyi kandirma bence

Sozlenmissiniz bu demektir ki evlenmeyi dusunuyorsunuz. Peki su durumda sozlunuzu mu kandiriyorsunuz kendinizi mi? Emin olmadan boyle adimlar atmayin derim ve empati yapmayi ogrenin. Her insan hata yapar en azindan pismansaniz bundan sonrasi adina saglikli adimlar atin.

Back
X