arkadaşlar siteye yeni katıldım şu sıralar kötü günler geçiriyorum maalesef, sizinle paylaşıp fikir almak istedim 3 yıllık bir beraberliğim vardı ve artık sözlenmeye 1 aydan az kalmıştı ki Allahın işine bakın ayak bileğimi kırdım alçıya alındı vs. erkek arkadaşım başka bir şehirde yaşıyor beni görmeye geldi ve beraber aynı zamanda benim çalışmakta olduğum hastaneye kontrole gittik rapor işlemleri ile uğraşırken iş yerinden yaşı benden oldukça büyük iki abiyle karşılaştık geçmiş olsun dileklerini ilettiler nasıl kırdın muhabbeti oldu (ben o 1-2 dk. da erkek arkadaşımı tanıştırmayı unuttum) sonra ben erkek arkadaşımı tanıştırdım sonra ayrıldık ve hastaneden çıktık o esnada erkek arkadaşım bana o kadar sinirlenmiş ki ben taksi çağıralım diyecekken sus yoksa tekme atarım dedi ben neye uğradığımı şaşırdım tabi normalde de çok kıskançtı ama şiddeti düşünmesi beni çok korkuttu. Sonrasında beni iş yerindeki arkadaşlarımla çok samimi olmakla hatta onları görünce erkek arkadaşını unutacak kadar samimi olmakla suçladı. Onu iş yerindeki arkadaşlarımla tanıştırmak istemediğimi bile ileri sürdü. en kötüsü de şiddet tehdidi tabi.
Onu çok sevdiğim için bunun anlık sinirle söylenmiş bir şey olduğunu düşündüm ama ilerleyen günlerde konunun peşini bırakmayıp devamlı sorguladım ve bana çok sinirlendiğinde kendine hakim olamayabileceğini söyledi. erkek arkadaşım her şeyi yanlış anlayabilecek bir insan ben onu kıskandırmamak için şimdiye kadar çok fedakarlık yaptım ama olmuyor ona yetmiyor. ben çalışan bir bayanım ve karma bir yerde çalışıyorum ona göre iş yerinde hiçbir erkekle irtibata geçmemem lazım, zaten kapalı bir bayanım ve inancım gereği bu konuda dikkatli davranıyorum ama ona yetmiyor.ayrıldım ama çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım bazen dayanamıyorum ama ona geri dönersem kendime ihanet edecekmişim gibi geliyor. konu biraz damdan düşme ve dağınık oldu kusuruma bakmayın
((
Onu çok sevdiğim için bunun anlık sinirle söylenmiş bir şey olduğunu düşündüm ama ilerleyen günlerde konunun peşini bırakmayıp devamlı sorguladım ve bana çok sinirlendiğinde kendine hakim olamayabileceğini söyledi. erkek arkadaşım her şeyi yanlış anlayabilecek bir insan ben onu kıskandırmamak için şimdiye kadar çok fedakarlık yaptım ama olmuyor ona yetmiyor. ben çalışan bir bayanım ve karma bir yerde çalışıyorum ona göre iş yerinde hiçbir erkekle irtibata geçmemem lazım, zaten kapalı bir bayanım ve inancım gereği bu konuda dikkatli davranıyorum ama ona yetmiyor.ayrıldım ama çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım bazen dayanamıyorum ama ona geri dönersem kendime ihanet edecekmişim gibi geliyor. konu biraz damdan düşme ve dağınık oldu kusuruma bakmayın