- Konu Sahibi kadifekutu
Şu üstteki yazdıklarını ve bir sonra ki yazdıklarını okuyunca sana kızmamak elde değil.Siz yapıyorsunuz.Siz aklı havada kör aşık genç kızlar.Siz erkeklerin bu kadar kişiliğinize saygısızlık yapmasına,özelinize,hayatınıza müdahale etmesine izin veriyorsunuz.Sizler bir erkeğin başkalarının önüde sizi küçük düşürmesine izin veriyorsunuz.Senin şu yukarıda anlattığın şeyler,erkek arkadaşının davranışları bir ergen davranışıdır.Müsait olmadığını söylediğin halde arıyor.SEN DE O TELEFONU AÇIYORSUN.O yetmiyor dersanenin oraya gelip,seni öğretmene rezil ediyor.Sen de hala bu insanla görüşüyor,bundan koca olur diye ümit ediyorsun bir de sözlenmeye kalkıyorsun.Güzelim,bugün değil,ama bir gün aklın başına geldiğinde,o babasına dua edeceksin.İyi ki densiz densiz konuşmuşta ayrılmışım kurtulmuşum diye.Allah aşkına kaç yaşında bu çocuk 19 mu 21 mi kaç.Benim 5,5 yıllık eşim bana böyle davranamaz.Nasıl bir cehalettir bu.Nasıl bir aile.Kendi kızlarına bile potansiyel aldatır halt karışıtırır zihniyetiyle yaklaşıyorlar.Sen otur belki askerden geldikten sonra düzelir diye bekle.Askerde zaten kadına,insana nasıl davranıyorlar diye eğitime gidiyorlar sanki.Aklını başına al.Allah aşkına ne borçlu gelini,ne nişan atmış gelini,senin sorunun daha da büyük.Uzaklaş bu cehalet ailesinden.Sen bu kadar mı cahilsin normal karşılıyor devam ediyorsun.
Ben o telefonu defalarca aramasından sonra açtım.O günkü yaptığı terbiyesizlik yüzünden ben ona gereken cevabı verdim.Sınırlarımı çizdim..O yaptığı ilk ve son olmuştu bana karşı.Bana güvenmediğini orda o an gördüm anladım..haftalarca uğraşmanın sonunda affetmek benim içinde kolay olmadı...Geride çok şeyler yaşadık.Zamanla düzeldi sandım.O da yaptığı hataların farkına vardı sandım.Hayatına ilk defa bir kız girdiği için cahilliğine verdim.Zaten ne geldiyse başıma da bu yüzden geldi...Sözlenmek ailemin karşısına çıkarmak için bir yıl bekledim ama beklemeye bile gerek yokmuş..ilk olayda ipini çekmeliydim..