sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

ben de heves heves birşeyler almak istiyorum tatlikis çünkü 1-2 birşey seçip fikir vermek dışında hiç almamıştım şimdiye kadar,üstelik oldukça da gereksiz bulurdum.Şimdi bakıyorum hepsi hem çok para tutar hem de birden seçip almak zor olur.İyi ki almış annem valla sağolsun.elektronik,beyaz eşyayı falan hep sona bıraktık.Model vs sürekli değişiyor diye.süpürge ve ütü için aklımda birkaç şey var ama onları sözlendikten sonra alacağım,ne olur ne olmaz :)

güle güle kullan kaç tane tabağı var canım?

canım normal kahvaltı seti 6tane tabağı var 6tanede suplası var suplaları siyah olanı seçtim normal zamandada siyah suplaları kullanırım diye. onun dışında sütlük olan model yerine ben çaydanlık olanı aldım üst demlik porselen alt demlik ise normal desenli çaydanlık çayı güzel olur porselenlerin:)

canım normal kahvaltı seti 6tane tabağı var 6tanede suplası var suplaları siyah olanı seçtim normal zamandada siyah suplaları kullanırım diye. onun dışında sütlük olan model yerine ben çaydanlık olanı aldım üst demlik porselen alt demlik ise normal desenli çaydanlık çayı güzel olur porselenlerin:)

güle güle kullan canım.benim için az tabak sayısı.sevgiler.

kahvaltı seti bende aldım schafer da iki tür var bir sütlük içinde olanlar birde çaydanlıklı olanlar ben çaydanlık olanı seçtim bence çok kullanışlı ve set halinde bir masa hazırlandığında çok hoş duracak fiyatlarıda çok fazla değil bence değer almaya

Bende schaferde çaydanlıklı olan takımdan aldım canım bencede çok hoş duruyor takım kullanmayı seviyorum ben.

canım bence kahvaltı seti hiç mantıklı birşey değil,lüzumsuz bir çok ıvır zıvır var içinde.Mesela bizde kimse fincanla çay içmez,zaten alacağın yemek takımının da çay fincanları oluyor ayrı 1-2 takımın da varsa bunlar fazlalık bence.onun yerine 12-18 tane aynı desen düz tabak alıp şık bardak takımları ve günlük kullandığın tuzluk biberlik ile kullanman daha iyiolur diye düşünüyorum.kahvaltılıkları servis edeceğin kaseler kayık tabaklar takım olabilir.çünkü hiç bir zaman kahvaltıya misafir varsa kapaklı bir set ve 2 kayık tabak işini görmez canım.onun yerine böyle eşleştirmeler yapabilirsin kendin.sevgiler.

canım senin dediğin de çok mantıklı :34: öyle de yapılabilir, ama istediğim desenleri normal tabaklarda bulamıyorum, buraya fotoğrafını koyduğum seti çok beğenmiştim işte ama tabakları az geldiği için almadım. bi de sevgilim fincanla çay içmeyi seviyo, fincanla tabakların falan uyumlu olmasını istiyo.. capcanlı şeyler istiyo, renkli tabaklar da var ama istediğimiz canlı desenli bulamadık.. neyse daha var zaten :10: bi de setlere sütlük koymuşlar o çok gereksiz bana göre, çaydanlıklı ve 12 tabağı olan capcanlı bi kahvaltı seti önerilerinizi bekliyorum kızlar :52:

Kızlar hobby nevresim takımı alan ya da kullanan var mı ? Fiyatı hakkında bilgisi olan bilgilendirirse çok sevirim . :16:

busra nevresim takımlarına bayıldım harikalar,güle güle kullan tatlım

arkadaşa katılıyotum bencede taç,sarev,days in colur düşün canım ,bilinmiş marka her daim iyidir,eğerki hobby alacaksa yorumları oku,ona göre al,sonuçta para vererek alınıyor.

resimlerini bekliyoruz aldığın zaman:)

Tam benlik topik hahahaaay :D

Bendede daha aday falan yok, ama bu ceyiz bölümüne bayiliyorum, onlar adina cok seviniyorum :D
Bir sürü güzel seyler görüyorum, ama ben evleneseye kadar modasi gecer diye alamiyorum icim kaliyor :43:
Simdilik sadece catal-Kasik-bicak setim var, ve annem birkac cam bezi, kurulama bezi gibi degisik buldugu seyler almis.

yani neredeyse birsey yok. Allahim tüm evlenenleri mutlu etsin insallah :D Hayirli ve güzel günlerde kullaninlar ceyizlerini :54:

bende de biri yok bende başladım. yaşıtım kızlar üst başa para yatırır iş yerinde giyim sitelerinde takılırlar bende nerde tabak çanak sitesi var ben ordayım :52:

Kızlar kendi çeyizime aldığım bornoz seti.
hem çok ucuzdu hemde çok güzel haberiniz olsun :)

Eklentiler

• 6-parca-aile-bornoz-seti.webp
    6-parca-aile-bornoz-seti.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 90
eski bi topic canlanmış :)) bence bu işler her daim kısmet, yanı nişan söz olsada her an her şey olabilir. Herkes evlenecek diye bir şey yok, ilerde kendi evin olur orda kullanırsın bu Allah izin verirse evlenip eşinle olur izin vermesse kendi evin olur. Bir ev kursam ne isterim neler alırım mantığıyla alıyorum ben dahaçok.. Tabi söz nişan olsa evlilik tarihim olsa ozaman çift kişilik nevresim tarzı iki kişilik şeylerde alırdım :)) şuan için böyle

Kızlaaar ben de bu çeyiz bölümünde dolanmayı çok seviyorum ya nedendir bilmiyorum ama sizler güzel güzel ciciler alınca evinize ben mutlu oluyorum, kendime de alasım geliyor böyle tabak çanak bişeyler sonra diyorum daha çok var boşver. annemin benim için kenara attıklarından başka hiçbir şeyim yok galiba:halay:
Allah hepimize sevdiğimizle bir evde aldıklarımızı eskitmeyi nasip etsin:nazar:
Bu arada herkese iyi bayramlar :KK68:

Bende hayatımda biri varken aldım baya Bi evlilik yolundaydık ama ayrıldım .Bir yıldır hiçbir şey almıyorum .Ama almak yine de zevkli oluyor :)

Back
X