Merhabalar ben 2015 yılında iyi bir üniversiteden dereceyle mezun oldum. 2016 KPSS sınavına girdim ve 88 puan aldım. Haberiniz varsa 2016da sözleşmeli öğretmenlik geldi ve sadece Doğu illeri açıldı tercihlere. Ben eğer üni son sınıfta hazırlansaydım 81 puanla yaşadığım ile atananlar olmuştu ve belki ben de atanabilirdim ama hazırlanamadım ve şimdi çok çok çok pişmanım. Çok şükür ilk girişimde atandım ama bu puanla ailemden uzak kalmak çok koyuyor 80 paun nerde 88 nerde. Bir sene farkla ailemden çok uzağa gittim. İşimi yapmak istiyorum ama ailemden de uzak kalmak istemiyorum birtakım sorunlardan dolayı yanlarında olmak istiyorum. Ama hiçbir şekilde tayin hakkımız yok. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Sürekli neden son sene çalışmadığımı düşünüyorum. Torpilim yok ama bu çakılı atamalarda da olsa bile işe yarar mı bilmiyorum. Kadrolu arkadaşlarım yarım dönemde torpil sayesinde yer değiştirmişti. Sanki çakılı atamada torpil bile zormuş gibi geliyor, çevrenizde çakılı olduğu halde tayin olan var mı ve ne yapmalıyım? Teşekkürler.