Sözlülük ve ailesi

Rosesister

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
33
22
3
34

Ayrılın uzatmayın boşuna yıpranmayın

Adamın ailesi sana değer vermiyor, adam daha evlenmeden seni beğenmiyor ve değer vermiyor.. Kızım git at şu sözü Allah aşkına ne bekliyorsun ya.. Neymiş seni çok sevdiğini söylüyormuş.... Ya bu kızlar bazen ne saf oluyorlar. Adam yapmadığını bırakmıyor, sonra bir seni seviyorum diyor bizim kızlar her şeyi unutuyor...

Adamın ailesi sana değer vermiyor, adam daha evlenmeden seni beğenmiyor ve değer vermiyor.. Kızım git at şu sözü Allah aşkına ne bekliyorsun ya.. Neymiş seni çok sevdiğini söylüyormuş.... Ya bu kızlar bazen ne saf oluyorlar. Adam yapmadığını bırakmıyor, sonra bir seni seviyorum diyor bizim kızlar her şeyi unutuyor...

Pissin yalap salap is yapiyorsun dedi yani ben hakediyomusum pisman değilmiş sözünden.
Ailesi bayramdan bayrama gorusuldu aranir gelinir gidilir bildigim. Soyle de bir durum var eve br şey mi alincak bana sorar o konularda deger veriyor ama her nisanli kisi bunu ypar diye biliyorum. Tavirlari senden de ev hanimi mi olur gbi sözleri beni evlilikten korkuttu
[/QUOTE]

Herkesin dedigini dicem size kesinlikle ayrilin sozlunuzun ailesi zaten belliki size mutluluk vermez

Yol yakınken dön. Bu adamla ömür geçmez.

[/QUOTE]

Kız düşündüm de korkma, evlenince düzelir Evlen sen evlen.. Kaçırma bu delikanlıyı.. Sizin oralardaki son erkek falan herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…