- 8 Ekim 2019
- 33
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi Rosesister
-
Merhaba kardesler. Ben sozluyum en basindan size sozumu anlatayım biz severek sozlendik konustuk bikac ay. Sozumuz oldu sorunlar basladi 3 ay sonra.. benim sözlümün ailesi beni ailemi hic aramadilar ilk 3 ay gelip gitme de yok . Biz bu sure zarfinda sözlümle ufak ufak tartismalr yasadik kendisi surekli trip atıyordu bazen hakli bazen sudan sebeblerle bnse onun gönlünü yapmya calisirdim. Neyse ailesi boyle olunca bende sordum beni mi istemiyolar megerse istememisler beni neden memur degilmisim. Sonrasında sunlari ogrendim soz neden kalabalik oldu iste bohca gotrmeye neden kalabalk gidilmis vs. Bunlari sorun etmişler.
O zamanlar nedense gözümde perde varmis sanirim sorun etmemistim. Bizse yine ayni haftanin 5 gunu iyiysek 6. Gunu bir triplesmeler bir sorunlar çıkıyordu.
Sözlüm tok lafli bize gelp gittkce benim temiz olmadığımı pis yalap salap is yaptigmi soyledi kizmadan normal bir seklde . Beni canindan cok sevdigini kiymetlisi oldugnu da söyler ben bu sozlerine darıldım ama ben gzel laftan anlamiyormusum bnu hakediyormusm oyle soyledi. kendi aileme karsi soguk giriseyim ben damatim kendimi sevdireyim de demez saygısını korur ama pk sevmiyor ailemi. Ben aile konusunu acinca sen de ne çok aileciymissn der titiz biri ve kontrlcu.
Ailesinin tavırları gelip gitmemeleri arayip sormamalari da eklenince ben düşunur oldum araya baya bi sogukluk girdi ben hic boyle hayal etmemistim istenmeyen gelin olmayı haketmedim unv mezunuyum kendime bunu yediremiyorum kimler istedi beni peşimden kostuda hayir dedim simdi hem sozleri hem ailesi beni cok düşündürüpyor
Adamın ailesi sana değer vermiyor, adam daha evlenmeden seni beğenmiyor ve değer vermiyor.. Kızım git at şu sözü Allah aşkına ne bekliyorsun ya.. Neymiş seni çok sevdiğini söylüyormuş.... Ya bu kızlar bazen ne saf oluyorlar. Adam yapmadığını bırakmıyor, sonra bir seni seviyorum diyor bizim kızlar her şeyi unutuyor...
[/QUOTE]Adamın ailesi sana değer vermiyor, adam daha evlenmeden seni beğenmiyor ve değer vermiyor.. Kızım git at şu sözü Allah aşkına ne bekliyorsun ya.. Neymiş seni çok sevdiğini söylüyormuş.... Ya bu kızlar bazen ne saf oluyorlar. Adam yapmadığını bırakmıyor, sonra bir seni seviyorum diyor bizim kızlar her şeyi unutuyor...
Pissin yalap salap is yapiyorsun dedi yani ben hakediyomusum pisman değilmiş sözünden.
Ailesi bayramdan bayrama gorusuldu aranir gelinir gidilir bildigim. Soyle de bir durum var eve br şey mi alincak bana sorar o konularda deger veriyor ama her nisanli kisi bunu ypar diye biliyorum. Tavirlari senden de ev hanimi mi olur gbi sözleri beni evlilikten korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?