Sözlüm ikimiz adına hiçbirşey yapmıyor

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
zeLLikLe tecrübesi olan arkadaslardan fikir vermeLerini bekLiyorum .:59::59:
sözLüyüm . . ama sözLüm ikimiz adına hiç bişey yapmıyor :2: iLqiside azaLdı tabii ..:31:
qüzeL qüzeL konusarakta bu konuyu haLLetmeye caLıştım ama deqişmedi yine aynı .. azcık romantik oLsun istiyorum ama nafiLe :77: baya bi zamandır hiç söle basbasa cıkıpta eqLendiqimiz bir qün yokk . .:43: ben onunLa her anımı payLasmayı onunla mutlu olmayı yeni seyler denemeyi qezip dolasmayı yani hayatı onunla yasamayı istiyorum ama o hiç öyLe deqiL .. sanki arkadas qibiyiz . .:2::2::2: cok az zaman ayırıyo bana ..:59::59:

Son düzenleyen: Moderatör:
güzelce anlatmışsın anlamıyorsa farklı dilden konuş canım..ben böyle monoton bir evlilik istemem falan de..

ewet tam olarak öyle .. anlattım rahatsız olduqum durumu ama anlamadı yine aynı :50: daha farklı nasıl anlatabilirim die bilqi almak istedim canım

evlilikten mı korktu ki? ya da onun yarattığı streste olabılır..belkı çok takıyordur bu konuyu kafasına..olumlu düşünmeye çalışıyorum da..

evlilikten mı korktu ki? ya da onun yarattığı streste olabılır..belkı çok takıyordur bu konuyu kafasına..olumlu düşünmeye çalışıyorum da..

yok canım ya öyle bişey yokta:20: ne olduqunu bende biLimyorum .. her insan sewdiqiyle qüzeL fakit qecirmeyi ister :59: ama o daha cok arkadasLarına ayırıyo zamanını .. uyarmaktanda sıkıldım artık .. ne yapıcam bilmiyorum :2:

yok canım ya öyle bişey yokta:20: ne olduqunu bende biLimyorum .. her insan sewdiqiyle qüzeL fakit qecirmeyi ister :59: ama o daha cok arkadasLarına ayırıyo zamanını .. uyarmaktanda sıkıldım artık .. ne yapıcam bilmiyorum :2:

az çok sonucu kestırebılıyorsanız,onun tavrıyla cevap verın..sizde deneyın bunu..konuşmaktan anlamıyorsa empatı yaptırın..ne kadar verım olur bılmıyorum ama..aklıma başka yol gelmedı..

az çok sonucu kestırebılıyorsanız,onun tavrıyla cevap verın..sizde deneyın bunu..konuşmaktan anlamıyorsa empatı yaptırın..ne kadar verım olur bılmıyorum ama..aklıma başka yol gelmedı..

:63:onun yaptıqı qibi yapmak yani ???

:63:onun yaptıqı qibi yapmak yani ???

tam olarak değil..basıte ındırgememelısınız..yanı bana bunu yaptı dur ben aynısını yapayım gıbı değil..
sizde ona bazı şeylerın değiştığı hıssını uyandıracaksınız ki "ne oluyor" dıyebılecek..

o nedenle kendınıze bazı kurallar edının ve uyun..mesela mesaj yazdığında ya da aradığında yemek yıyor olun ve cvp yazmayın..bekletın.. fılm ızleme,alışverış ya da kıtap okuma esnasında cvp vermeyın daha sonra dönun..ya da açıp kısa konuşun..erteleyın yanı bırşeylerı..erkeğını evde bekleyen kadın modundan çıkın..ve farkettırın..

Ahh erkeklerr hep böyle bir müddet sonra değişme yaşıyorlar ama çok ama az..Biraz zaman tanı,rahat bırak özlesin seni birazcık oyle her an her dakika yanında olmayı.O da özlesin senin gibi beraber vakit geçirmeyi.

benim sözlümde sözlendikten sonra kavga ettiğimizde bana sen bişeylere güveniyosun galiba böyle yaparak kendine farklı bir güven mi geldi falan diye imalara başlamıştı..bende senle sözlendiğim seninle evleniceğim garantisini vermiyor senle sözlüyüm diye evlenme mecburiyetim yok falan demiştim..ama seninki de biraz değişmiş..bence aldırış etme madem aramıyo ilgilenmiyo sende ilgilenme.kafana göre takıl çok mesaj falan çekme..sen uyarını yapmışsın zaten..bir süre böyle devam et baktın devam ediyo ozaman düşünmeye başla bazı şeyleri..sonuçta sevgi herşeye yetmediği düşüncesindeyim işin içine biraz da mantık katılmalı..benimde 5 yıllık bir ilşkim var sözlendik falan ama ben de ara ara düşünmüyo değilim bazı şeyleri..bugün tartıştık falan mesela...offf öyle işte bence bir süre aldırış etme baktın değişmiyo o zaman çıkar şapkayı bir düşün derim ben..

benim sözlümde sözlendikten sonra kavga ettiğimizde bana sen bişeylere güveniyosun galiba böyle yaparak kendine farklı bir güven mi geldi falan diye imalara başlamıştı..bende senle sözlendiğim seninle evleniceğim garantisini vermiyor senle sözlüyüm diye evlenme mecburiyetim yok falan demiştim..ama seninki de biraz değişmiş..bence aldırış etme madem aramıyo ilgilenmiyo sende ilgilenme.kafana göre takıl çok mesaj falan çekme..sen uyarını yapmışsın zaten..bir süre böyle devam et baktın devam ediyo ozaman düşünmeye başla bazı şeyleri..sonuçta sevgi herşeye yetmediği düşüncesindeyim işin içine biraz da mantık katılmalı..benimde 5 yıllık bir ilşkim var sözlendik falan ama ben de ara ara düşünmüyo değilim bazı şeyleri..bugün tartıştık falan mesela...offf öyle işte bence bir süre aldırış etme baktın değişmiyo o zaman çıkar şapkayı bir düşün derim ben..

aile arası söz mü canım bu
peki sözden önce nasıldı
nekadar zaman da bir buluşuyorsunuz
biraz bende sevdiğimden mahrumum çalışıyor gerçi biraz ondan görüşemioz ama aman aman geleyim seni görmem lazım da demiyor ne zamandır..halbuki ben onunla gezmek tozmak istiyorum hiç beraber vakit geçirmiyoruz telde çok konuşuyoruz :nazar::nazar:ama yanyana olmak bambaşka ama o yok pek

tam olarak değil..basıte ındırgememelısınız..yanı bana bunu yaptı dur ben aynısını yapayım gıbı değil..
sizde ona bazı şeylerın değiştığı hıssını uyandıracaksınız ki "ne oluyor" dıyebılecek..

o nedenle kendınıze bazı kurallar edının ve uyun..mesela mesaj yazdığında ya da aradığında yemek yıyor olun ve cvp yazmayın..bekletın.. fılm ızleme,alışverış ya da kıtap okuma esnasında cvp vermeyın daha sonra dönun..ya da açıp kısa konuşun..erteleyın yanı bırşeylerı..erkeğını evde bekleyen kadın modundan çıkın..ve farkettırın..
evet bencede en mantıklısı bazen üstüne düşmek veya konuşmak çare olmuyorsa farklı çözüm yolları bulmak gerekir mesela onunla gitmek istediğin film varsa teklif et gelmezse arkadaşlarınla git veya bileti al karşına geç gelmek zorunda kalsın:66: belki ilk istemeye istemeye gelir ama daha sonra senle vakit geçirmek hoşuna gidecektir(unuttuğunuz güncelliği yakalama adına)

canım yaşlarınız kaç bilmiyorum küçüksünüz sanırım.. eger ilişkiniz uzun zamandır devam ediyorsa ve yaş küçükse ufaktan sıkılmaya başlamış olabilir. ben bu tarz birşey yaşadım çünkü.. hiç üstüne düşme derim çünkü düştükçe daha çok bunaltabilirsin. kendi haline bırak zaten seni çok seviyorsa anlayacaktır. erkekler ne yazıkki bazen küçük yaşta sorumluluktan korkuyorlar

tsk ederim cvbın we önerilerin için canım .. umarım hersey sizin içinde qüzeL oLur ... hakLısın artık qercekten ciddi bi şekiLde düşünmem qerekio .. ewet cook seviyorum ama dediqin qibi sewqi bazen yetmio :20: tek tarafLı caba oLdunu tabii:4:

aile arası söz mü canım bu
peki sözden önce nasıldı
nekadar zaman da bir buluşuyorsunuz
biraz bende sevdiğimden mahrumum çalışıyor gerçi biraz ondan görüşemioz ama aman aman geleyim seni görmem lazım da demiyor ne zamandır..halbuki ben onunla gezmek tozmak istiyorum hiç beraber vakit geçirmiyoruz telde çok konuşuyoruz :nazar::nazar:ama yanyana olmak bambaşka ama o yok pek

ewet aynen canım . bizde de öyle qezelim tozaLım eqlenelim yokk .. :19::19:oLmalı ama yaaa :63:
ewet söz aiLe arasında oLdu ..müsait olduqumuz zamanlarda sık sık qörüşürdük ..yinede qörüşüyoruz ama arasıra işte ..
ya arkadaslar ama ben onu cok seviyorum oda sewio biliyorum :43:ama neden böLe anlamıyorum ... bir süre uzak dursam özLeyipte eskisi qibi iLqi qösterirmi acaba ?? :26:

Back
X