• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm yüzüne çok bunaldım!!!

cagla_95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
29
0
1
Merhabalar ilk defa yazıyorum buraya uzun zamandır takip ediyorum. Benim sözlümle sorunlarım var yaklaşık 2 senedir sevgiliyiz ve sözleneli 2 ay oldu ve şuan askerde ekimde gelecek askerden benim sorunum sözlümün beni çok sıkması artık ne yapacağımı şaşrdığım için buraya yazdım hiçbir yere izin vermiyor zaten kimseyle görüştüğüm yok askere gittiği içindir demeyin askerden öncede böyleydi arkadaşımın düğününe gidecektim ilk önce tamam git sonra aramızda bir tartışma çıktı ve hayır gitmiyceksin oraya cezalısın dedi hep böyle yapıyor gittiğim zamanda kesin bir şey bulur ve günümü mahveder dün bu olay yüzüne tartıştık ve ben anneme söyledim daha fazla yapamadığımı ayrılacağım dedim annemde bende konuşayım dedi ne güzel konuştu annemle annem yapamıyosanız konuşayım babanla bitirelim demiş sonra geldi bana bağırdı çağırdı neden annene söylüyosun diye çok tartıştık şimdi ise gelince göreceksin diyor yüzük atmak nasıl olurmuş diye gerçekten atarmı yüzüğü atsa bile benim atmaması için ikna edeyim mi yoksa kendime yeni bir yol mu çizeyim onu seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama kafam çok karışık:KK1::KK1: biraz karışık oldu heralde kusura bakmayın cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :KK52::KK52:

O ne öyle, çocuk musunuz siz, önce git sonra cezalısın gidemezsin?

Her adımınız için izin mi alıyorsunuz böyle?

Şimdide seni yüzük atmakla mı tehdit ediyor? Kimse için eğilip bükülme.

ne oyle cocuk gıbı cezalısın gıdemezsın demeler

Bıraz agırlıgınızı koyun

Ya duzelmesını söyleyın yada önünüze bakın

Ne izini alacakmışsın. Ayrıca ne cezası. Çocuk musun sen. Anneni karıştırman yanlış, ben ikili ilişkilerde anne baba dahi olsa karıştırılmaması taraftarıyım. Ama bu kadar ağır bir tepki vermesi saçma. Askerlik psikolojisinden de olabilir. Aklınca erkeklik taslıyor kendisi. Zaten annene ayrılmayı düşünüyorum demişsin şimdi neden yüzüğü atar diye korkuyorsun. Ayrılıp ayrılmamak sana kalmış ama şimdi seni bu denli bunaltan insanla bir ömrü geçirebilir misin bir de bunu düşün.

bırakıcak senı bence yer arıyo sana kötü davranıyor o yüzüğü atmadan sen at , bari yüzüğü sen atmış olursun yoksa askerden gelince suratına çarpacak yüzüğü belli

evet çocuk gibi aynen bende çok sıkıldım artık bu zamana kadar düzelmesini bekledim ama bir ömür boyu böyle geçiremem eğer ben atarsam aileme çok zorlukla kabul ettirdim bir suru laf edecek herkes o atarsa kendi yoluma devam edeyim mi onu bilemiyorum :KK43::KK43:

O adamın büyümesi için daha bir en az 10 senesi var,izin nedir ya

tek ayak üstünde de durduruyormu arada seni
nasıl bir saçmalık ya sonrada buraya gelip bunaldım,intihar etcem falan yazılıyor
Arkadaşım bana göre saygı yoksa sevgide yok olmaya mahkumdur .(nokta)

Merhabalar ilk defa yazıyorum buraya uzun zamandır takip ediyorum. Benim sözlümle sorunlarım var yaklaşık 2 senedir sevgiliyiz ve sözleneli 2 ay oldu ve şuan askerde ekimde gelecek askerden benim sorunum sözlümün beni çok sıkması artık ne yapacağımı şaşrdığım için buraya yazdım hiçbir yere izin vermiyor zaten kimseyle görüştüğüm yok askere gittiği içindir demeyin askerden öncede böyleydi arkadaşımın düğününe gidecektim ilk önce tamam git sonra aramızda bir tartışma çıktı ve hayır gitmiyceksin oraya cezalısın dedi hep böyle yapıyor gittiğim zamanda kesin bir şey bulur ve günümü mahveder dün bu olay yüzüne tartıştık ve ben anneme söyledim daha fazla yapamadığımı ayrılacağım dedim annemde bende konuşayım dedi ne güzel konuştu annemle annem yapamıyosanız konuşayım babanla bitirelim demiş sonra geldi bana bağırdı çağırdı neden annene söylüyosun diye çok tartıştık şimdi ise gelince göreceksin diyor yüzük atmak nasıl olurmuş diye gerçekten atarmı yüzüğü atsa bile benim atmaması için ikna edeyim mi yoksa kendime yeni bir yol mu çizeyim onu seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama kafam çok karışık:KK1::KK1: biraz karışık oldu heralde kusura bakmayın cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :KK52::KK52:
Sözlün seni evlatlık falan mı aldı? Yaşın kaç 12, 13 mü? Gidemezsin cezalısın nasıl birşey. Sen böyle davranılmayı kendine yediriyorsan zaten merak etme bulmuş senin gibi bunlara rağmen yüzük atmaması için yalvaracak hatunu bırakmaz. Ömrünün sonuna kadar sömürür. O gezer tozar, sen de evde üç çocukla akşamları onun yolunu gözler, kapının önüne bile çıkamazsın.

evet çocuk gibi aynen bende çok sıkıldım artık bu zamana kadar düzelmesini bekledim ama bir ömür boyu böyle geçiremem eğer ben atarsam aileme çok zorlukla kabul ettirdim bir suru laf edecek herkes o atarsa kendi yoluma devam edeyim mi onu bilemiyorum :KK43::KK43:
ne demek kendi yoluma devam edeyim mi bilmiyorum ? napıcan ayaklarına kapanıp yalvarıcan mı ? alemsin valla

O ne ya cezalisin bilmem ne?

Bu adami bu hale getiren tek şey sizsiniz.

Bir birey olduğunuzu siz unuttuktan sonra adamin sizin üstüne basmasi neden anormal olsun ki..

tek ayak üstünde de bekletti mi peki.:KK14:

Atarsa atsin yuzugu daha simdiden boyle davraniyorsa sana sen ne bekliyorsun ki evlenince birden melek olacak hicbir seye karismayacak falan mi saniyorsun? Omrunun geri kalanini boyle mi gecirmek istiyorsun? Eminim bu siddet de uygular sana. Yol yakinken kac kurtul bence ne bicim bir adam ya bu tehdit ediyor bir de! Ben olsam aninda ayrilirdim cok bile dayanmissin. Seviyor demissin ayrica sence seven adam boyle mi davranir :KK14:

Cezalısın, yok gelince göreceksin yüzük atmayı, vay niye annene şikayet ettin bilmem ne.
Bu lafları kendinize nasıl söyletiyorsunuz ya. Ayrıca çocuk musunuz izin almak nedir?
Ailenizin karışmadığı şeylere bir erkeğe nasıl müdahele ettiriyorsunuz?
Kaldı ki yetişkin bir hanımsanız ailenizi bile değil, kendinizi dinleyecek yaştaysanız kimseye kendinize böyle davrandırtmayın. Lütfen bir erkeğe kendinizi ezdirtmeyin. Siz böyle tepenize çıkarmasanız hiçbir şey yapamazlar da aslında...

Daha 19 yaşındasın

Annenler zor ıkna olmakta haklılarmıs ama yuzugu atar hata yaptım yasımın kucuklugu yuzunden dersen laf söyleyeceklerını sanmıyorum

Okuyormusun

HEM AYRILMAYI DÜŞÜNÜYORSUN hemde ya yüzük atarsa ikna edeyimmi diyorsun
istersen önce ne yapmak istediğine karar ver
dur ve düşün bu adamla bir ömür geçer mi diye
alıyorsan bi karar da arkasında dur

Daha öğrenci yazıyor meslek kısmınızda. Kendi ayaklarınız üzerinde durup kimsenin size bir yere gidemeyeceğinize dair laf söyleyemeyeceğini bilmeden bu işlere atılmamak lazım. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Back
X