Merhabalar ilk defa yazıyorum buraya uzun zamandır takip ediyorum. Benim sözlümle sorunlarım var yaklaşık 2 senedir sevgiliyiz ve sözleneli 2 ay oldu ve şuan askerde ekimde gelecek askerden benim sorunum sözlümün beni çok sıkması artık ne yapacağımı şaşrdığım için buraya yazdım hiçbir yere izin vermiyor zaten kimseyle görüştüğüm yok askere gittiği içindir demeyin askerden öncede böyleydi arkadaşımın düğününe gidecektim ilk önce tamam git sonra aramızda bir tartışma çıktı ve hayır gitmiyceksin oraya cezalısın dedi hep böyle yapıyor gittiğim zamanda kesin bir şey bulur ve günümü mahveder dün bu olay yüzüne tartıştık ve ben anneme söyledim daha fazla yapamadığımı ayrılacağım dedim annemde bende konuşayım dedi ne güzel konuştu annemle annem yapamıyosanız konuşayım babanla bitirelim demiş sonra geldi bana bağırdı çağırdı neden annene söylüyosun diye çok tartıştık şimdi ise gelince göreceksin diyor yüzük atmak nasıl olurmuş diye gerçekten atarmı yüzüğü atsa bile benim atmaması için ikna edeyim mi yoksa kendime yeni bir yol mu çizeyim onu seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama kafam çok karışık
biraz karışık oldu heralde kusura bakmayın cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden