Sözlümden ayrıldım..tamamen bitirmek istiyorum

_ecrinnur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
228
1
46
Diğer
arkadaslar, cok zor bi durumdayim

sözlümden ayrildim...telimin elinden aldindigini yazmistim ona, birdaha beni aramasin diye. o da inadina o telefonun ailemde oldugunu sanarak birsürü aramizda yasanan seyi ortaya döktü. örnegin gezdgmizi, resmlerimiz oldugnu felan. sonra birsürü beddua...yok imanim zayifmismis falan birsürü sey. 1 ay böyle sürdü. bende dayanamadim bu yazilanlara, baska numaradan bunu aradim. sanki diger tele yazdiklarindan haberim yokmus gibi davrandim. beni tehdit edemesin diye de resmleri ailemn bildigini söledim. ne dediler dedi. bende umurlarinda degil, bi yanyana cekilmis resim icin ailem bana mi kizacak dedim. olamaz ya diye hayiflandi. bana kac diyo birde. yok neymis yoksa bi beddua etmis aileme o da tutarmis. nasil baskalarinin yüzüne bakicaklarmis. bana kac dedi yine. bende yapamam dedim. sana 1 ay veriyorum, yok süre vermiyorum düsün bana yaz dedi. seni bana verdiler ve geri caydilar...kac dedi.
ben onu istemiyorum cünki bana cok yalan söyledi...
simdi bu sahis benden haber beklyior. demn de msj yazmis, ben sade senlen mutluyum diye. ulasmaya calismis. simdi tekrar arasam, yine ikna yoluna gidecek. birdaha hic o hatta cikmasam mi ne yapsam bilmyiorum. bi akil verin, kafayi yemek üzereyim :( bu defolsun basimdan valla birdaha evlilik mevlilik düsünmüycem öyle bi sogudum ki herkezden. seven insan sevdigini kacma durumunda birakmaz ki...

Son düzenleme:
bitirmek istiyorsan bitir.ailen aranızda geçenlerin ne kadarını biliyor.ayrılmanı nasıl karşılıyorlar.resimler ve tehtit yüzünden geri dönmeyi düşünme bence.senin kararlı olduğunu görürse o da zamanla vaz geçebilir.başına dert olmaz inş.en iyisi sen ailenle konuş hatta onun ailesi ilede görüşülsün.iş çirkinleşmeden bitsin.sevgi ve saygı yoksa ki yok görünüyor bu işin zaten geleceği hayır olmaz.sevse seni tehtit etmez beddua etmez.eskiler ne demiş ''zararın neresinden dönsen kardır''.kolay gelsin.

sözlümden ayrildim...telimin elinden aldindigini yazmistim ona, birdaha beni aramasin diye. o da inadina o telefonun ailemde oldugunu sanarak birsürü aramizda yasanan seyi ortaya döktü. örnegin gezdgmizi, resmlerimiz oldugnu felan. sonra birsürü beddua...yok imanim zayifmismis falan birsürü sey. 1 ay böyle sürdü. bende dayanamadim bu yazilanlara, baska numaradan bunu aradim. sanki diger tele yazdiklarindan haberim yokmus gibi davrandim. beni tehdit edemesin diye de resmleri ailemn bildigini söledim. ne dediler dedi. bende umurlarinda degil, bi yanyana cekilmis resim icin ailem bana mi kizacak dedim. olamaz ya diye hayiflandi. bana kac diyo birde. yok neymis yoksa bi beddua etmis aileme o da tutarmis. nasil baskalarinin yüzüne bakicaklarmis. bana kac dedi yine. bende yapamam dedim. sana 1 ay veriyorum, yok süre vermiyorum düsün bana yaz dedi. seni alayim..istedim olmadi...kac dedi.
simdi bu sahis benden haber beklyior. demn de msj yazmis, ben sade senlen mutluyum diye. ulasmaya calismis. simdi tekrar arasam, yine ikna yoluna gidecek. birdaha hic o hatta cikmasam mi ne yapsam bilmyiorum. bi akil verin, kafayi yemek üzereyim :( bu defolsun basimdan valla birdaha evlilik mevlilik düsünmüycem öyle bi sogudum ki herkezden. seven insan sevdigini kacma durumunda birakmaz ki...

hic duzgun biri degilmis..bir daha muhatap olma yapabilecegin baska bisey yok..kendini unuttur..

kac yasinda bu 'cocuk'? olgun biri degil bence. uzak dur derim ben

27 yasinda evt hic hic olgun degl, gec tanidim...daha dogrusu 1 senede anca tanidim.
erkekler kisiliklerini cok iyi gizleyebiliyorlarmis..

bitirmek istiyorsan bitir.ailen aranızda geçenlerin ne kadarını biliyor.ayrılmanı nasıl karşılıyorlar.resimler ve tehtit yüzünden geri dönmeyi düşünme bence.senin kararlı olduğunu görürse o da zamanla vaz geçebilir.başına dert olmaz inş.en iyisi sen ailenle konuş hatta onun ailesi ilede görüşülsün.iş çirkinleşmeden bitsin.sevgi ve saygı yoksa ki yok görünüyor bu işin zaten geleceği hayır olmaz.sevse seni tehtit etmez beddua etmez.eskiler ne demiş ''zararın neresinden dönsen kardır''.kolay gelsin.

ailem istemiyor onu. zarar verecek olursa savciliga veririz dediler. o aptalin tehditlerini dinlemem ztn cünki ailemn bildigni söledim:) tehdit edemez artik yani. sadece bnu sölemek icin geri aradim onu- yoksa benm korktugumu sanicakti. haklisin, zarardan döndüm gercektende...ileride ben bu herifle kesin elaleme rezil olurdum...

hic duzgun biri degilmis..bir daha muhatap olma yapabilecegin baska bisey yok..kendini unuttur..

evt cnm aynen...ama nasil unutturcam. hic bi sekilde ona geri yazmamaklami. en son görüsmede ben ona demistim, kacamam ben diye. benden bi tepki gelmicene göre anlaycaktir heralde kacmak istemedigimi.

kaç yaşındasınız, size böyle mesajlar atan adam kaç yaşında bilemiyorum.
bir kere asla bu tehditler ya da herhangi duygusal bir durum dolayısıyla hata yapmamalısınız, bu adama asla geri dönmemelisiniz.
o adamdan nasıl kurtulacağınızı da en iyi sizi ve onu tanıyan bir büyüğünüz bilecektir.
yerinizde olsam kesinlikle aileme anlatırdım. onların ne yapmış olursam olayım beni affedebileceklerini bilirdim. ama bazı aileler böyle olmayabiliyor, gönül rahatlığı ile size bu tavsiyeyi veremiyorum.
ve yerinizde olsaydım savcılığa başvururdum.

siz aklınızca bir çözüm üretmişsiniz, ailem biliyor bilmemneleri ben geri dönmeyeceğim demişsiniz de, bu adam da biraz akıl varsa, bu kızın ailesi öğrendi de bana kimse neden birşey demedi bu hususta üstelik hala kızları benimle bir şekilde görüşebiliyor der.
baskı altında doğru kararlar veremeyebilirsiniz, özellikle de yaşınız küçükse.

umarım yakın zamanda bu dertten kurtulursunuz.

Sorun ne? onu red ettigin zaman seni ailene kotu yapmak icin ugrasan
onunla resim cektirmen madem cok kotuydu neden resim cektirdi ya?
yada gezmen kotu bir seydi ailenle karsi karsiya getirecek bir seydi
neden gezdi..
igrenc bri insanmis
ve sen istemiyorsan seni zorlayamaz ya..
sil gitsin derim..

Ailen istemediği için zorla ayrılıyorsunuz gibi algılıyor anlaşılan.Telefonumu aldılar demen de bunu körüklemiş.

Bazı insanlar açık açık kodlamayınca anlamazlar.Kısa ve net : "Ben seninle evlenmek istemiyorum" de.

Bu şekilde tehdit etmesi,ailene aranızda geçenleri yazması filan zaten evlenmek istenecek birisinin davranışları değil.Üzerine gelmeye devam ederse ailene mutlaka herşeyi anlat.Ailenin yapacağı hiçbir şey böyle biriyle zorla beraber olmaktan daha kötü olamaz.

sözlümden ayrildim...telimin elinden aldindigini yazmistim ona, birdaha beni aramasin diye. o da inadina o telefonun ailemde oldugunu sanarak birsürü aramizda yasanan seyi ortaya döktü. örnegin gezdgmizi, resmlerimiz oldugnu felan. sonra birsürü beddua...yok imanim zayifmismis falan birsürü sey. 1 ay böyle sürdü. bende dayanamadim bu yazilanlara, baska numaradan bunu aradim. sanki diger tele yazdiklarindan haberim yokmus gibi davrandim. beni tehdit edemesin diye de resmleri ailemn bildigini söledim. ne dediler dedi. bende umurlarinda degil, bi yanyana cekilmis resim icin ailem bana mi kizacak dedim. olamaz ya diye hayiflandi. bana kac diyo birde. yok neymis yoksa bi beddua etmis aileme o da tutarmis. nasil baskalarinin yüzüne bakicaklarmis. bana kac dedi yine. bende yapamam dedim. sana 1 ay veriyorum, yok süre vermiyorum düsün bana yaz dedi. seni bana verdiler ve geri caydilar...kac dedi.

iletişime geçme hayatına devam et.

onu istemiyorsun bundan ötesi yok

bu olaya benzer bir olay benimde başıma gelmişti.psikologtan bile yardım aldım.cevap vermemen gerekiyo bu durumda.her cevap verişinde o dahada çok umutlanıcak beklentiye giricektir.

Bu tehdit olayını bende yaşamıştım

Ve senin gibide değil

Resmen Lise yıllarında 3 yıl çıktıgım birisi ve benden 6 yaş büyük olmasına rağmen ayrıldım diye yediremeyip babama msj atmıştı BEN KIZINLA YATTIM diye ve daha neler neler

Babam bana güvendiği için onu kaale almadı bile ama çok acı bir durumdu bnm için onca yıl güvendiğim kişi neler yapmıştı

Bence hemen başından def etmeye bak...

senden cevap beliyorsa ver cevabını ve bitir bu k adar basit. onu artık sevmediğini ve mutlu olamayacağınızı söyle bu yüzdende evlenmek istemediğini anlat. ve bir dahada arama sorma. onun bildiği numaralarıda kapattır sana ulaşmasınada imkan verme. senin zor durumda kalman için telefonlara mesaj gönderen birisiyle yaşayamazsın. bunlarıda annene anlat derim ona kaçmamı istiyor felan diye söyle ben olamıyacağını anlattım ama anlamıyor de. aman allah korusun dışarıda da dikkat et seni zorla kaçırmasınlar. yaşanılan kötü örnekler var sonuçta.

haklsiniz arkadaslar. ona simdi yazdim yapamayacagm, biz bu gidisle mutlu olamayiz bosanriz..bekleme bni yazdim...daha cok ümitlenmesin diye....bana ulasmaya calisti bikackez ama numarasi red te. mesaj felan yazmadi.
bi büyügümün kulagina gitmisti bu mesele ve demisti ki: ona acik ve net bir sekilde söyle. telefon ederse bizzat kendin cik. ve onu ümitlendirmeden söyle ki anlasin iyice bu isin olmuycagini. daha da ugrasirsa onun kulagini cektirrim korkuturum.
evt disari cikma konusunda haklisniz. 1 aydir disari cikmaya korkyuorum...of yha umarim hemen baskasina asik olur da benden vazgecer :(((

Son düzenleme:
ben de katılıyorum,
"senin gönlün var ama ailen izin vermiyor" diye düşündüğü için sana benimle kaç diyor olabilir.
hem senin hem de ailenin bu evliliği istemediğinizi onu çok da "kırmadan ya da kızdırmadan" dile getirmeli ve açık bir şekilde bir daha onla görüşmek istemediğini, telefonlara çıkmayacağını, mesaj çekmeyeceğini belirt ki beklenti içine girmesin
"kırmadan ve kızdırmadan" diyorum çünkü nişanlın nasıl biriydi bilmiyorum ama
hergün ya benimsin ya kara toprağın tadında haberler okuyoruz
korkuyorum bir yandan da
o yüzden çocuğu provoke etme
en iyisinin bu olduğuna ikna et
zor bir durum ama bu durumu nasıl atlatırsan atlat bir ömür istemediğin evlilik yapmaktan iyidir
kolay gelsin canım

cnm tsk ederim, yazini okuduktan sonra yazma seklime dikkat etmeye calistim. kizip tepki vermeden yazmaya calistim. bu provoke olayi cok önemli. anlasma bazi kalmiyor yoksa ve karsi taraf da tavir almaya basliyor. cok tsk ederim önerilerin icin.

Bu tehdit olayını bende yaşamıştım

Ve senin gibide değil

Resmen Lise yıllarında 3 yıl çıktıgım birisi ve benden 6 yaş büyük olmasına rağmen ayrıldım diye yediremeyip babama msj atmıştı BEN KIZINLA YATTIM diye ve daha neler neler

Babam bana güvendiği için onu kaale almadı bile ama çok acı bir durumdu bnm için onca yıl güvendiğim kişi neler yapmıştı

Bence hemen başından def etmeye bak...

of nasil bi insan bu ya...tam bi piskopatmis.insan 3 senenin hatri ve yasanmis güzel seyler adina bari böyle birsey yapmaz. maalesef herkez böle düsnmüyor. bu erkeklerdeki sahiplenme duygusu varoldukca kadinlar daha cok ceker. ama iyi ki baban güveniyormus sana.

senden cevap beliyorsa ver cevabını ve bitir bu k adar basit. onu artık sevmediğini ve mutlu olamayacağınızı söyle bu yüzdende evlenmek istemediğini anlat. ve bir dahada arama sorma. onun bildiği numaralarıda kapattır sana ulaşmasınada imkan verme. senin zor durumda kalman için telefonlara mesaj gönderen birisiyle yaşayamazsın. bunlarıda annene anlat derim ona kaçmamı istiyor felan diye söyle ben olamıyacağını anlattım ama anlamıyor de. aman allah korusun dışarıda da dikkat et seni zorla kaçırmasınlar. yaşanılan kötü örnekler var sonuçta.

canim haklisin, hep aklimda idi bunlar. disarida bi halta yapamaz bana, savcilik meselesinden öle bi korkmus ki. ben istemeden biseycikte yapamaz. zaten onun icin bana kac diyo. yani benm rizam ile olucakmis. ben sitemedikten sonra da nah yapar.ama sadece tele yazio. simdilik ayri bi klasör actim ona atiyorum msjlarini. okumamaya caliscam ve en kisa zaman icerisinde yeni bi numara alicam.

allah kurtarmış, sadaka ver arkadaşım.

haklisin cnm ucuz kurtuldum...biraz zaman gecsin iyce bi durgunlassin ortalik, sadaka vericem gönül rahatligiyla

Son düzenleme:
banada hiç olgun biri gelmedi çok cocuksu buldum yazdıklarını ailen sizin sözlendiğinizden bihaber mi:26:

banada hiç olgun biri gelmedi çok cocuksu buldum yazdıklarını ailen sizin sözlendiğinizden bihaber mi:26:

evt o cocuksu. büyyememis bi türlü. annesinin lafindan cikmaktan korkuo:))) beni de mi cocuksu buldun, tam anlamadim. ben onun dilinde konusmaya basladim desem daha dogru olur:)) aslinda öle biri degilim. basmdan o gitsin diye ben de sekilde sekle girdim desem yeridir:))

olurmu canm. verdiler beni ona:))) ama ilk baslarda ne mal olduklarini hemen anlayamadik. zamanla kendilerini belli ettiler. valla erkekler karekterlerini cok iyi gizleyebiliyorlar. hemde senelerce. bi bakmisiniz ki bambaska biri olmus. allahtan sözlüyken anladim ben onun ne oldugunu

Son düzenleme:
sozlunuzden ayrilmissiniz zaten.
hem saglam ayakkabi degil diyorsunuz, o zaman kesinlikle ona geri donmeyin.
en kisa zamanda cevabinizi yani ona kacmayacaginizi, onunla evlenmek istemediginizi kararli bir sekilde soyleyin.
eger bu israrlarina ve telefonunuza fotograf vs. yollamayip rahatsiz etmelere devam ederse savciliga sikayette bulunacaginizi ve sizden gunah gidecegini soyleyin. uyarin onu bu sekilde, korkar birakir pesinizi belki.
ama gercekten cok rahatsiz ediyorsa ve guvenilir biri degilse savciliga ya da her nereye gidip sikayet ediliyorsa bir an once sikayet edin.
mazallah sizi bir yerde bulur, kacirir, ya da bir yerde yalniz bulur saldirir siddet uygular falan...
onleminizi alsaniz iyi olur...

kizlar sizlere cok cok tesekkür etmek istiyorum. bana destek olup yanlis yola sapmami engellediniz. yanlislarimi gösterdiniz söle etme böle et dediniz. o pislikten kurtulmama yardim ettiniz, yüce ALLAH sizden razi olsun. belki buraya yazmasaydim, coktan yanlis birsey yapardim. o gerizekalidan kurtuldum artik. o kendi gibi birini bulsun. harikasiniz:66:

Son düzenleme:
kizlar sizlere cok cok tesekkür etmek istiyorum. bana destek olup yanlis yola sapmami engellediniz. yanlislarimi gösterdiniz söle etme böle et dediniz. o pislikten kurtulmama yardim ettiniz, yüce ALLAH sizden razi olsun. belki buraya yazmasaydim, coktan yanlis birsey yapardim. o gerizekalidan kurtuldum artik. o kendi gibi birini bulsun. harikasiniz:66:

dogruyu görmene çok sevindim cnm..ne mutlu sana verilen fikirleri yoluna ışık edip karanlıktan kurtulmuşsun..inşallah karsına adam gibi adam biri çıksın ve seni hiç düşünemeyeceğin kadar mutlu etsin..hadi hayırlı olsun..

Back
X