amin canim, cok kötü bi insandi gercektende. benmm iliskilerle ilgili tecrübesizliklerim de vardi zaten...hemen taniyamadim onu...daha cok cirkin hareketleri vardi, düsündükce iyce soguyorum ondan...zaten kk ya hep onun yüzünden baslik acmissim farkina vardim...birdahaki iliskimde asagdaki örneklerden birini barindirani defetcem cünki defettigim insanda bunlar mevcuttu:
- kapanma meselesini aciyordu sürekli
- egitim farki bariz di (iletisimde kopukluk oluyor) ama o bana egitimi ve isi hakkinda üstelik yalan söledi. kitap okumama bile karisiyordu. komplex icindeydi, bi yandan kendini ispat etmeye calisiyordu (bende kitap okuorum diye yalanlar) bi yandan da benim okumami assaglamaya calisiyordu.
- gec farkettim ama aslinda beni ilk baslarda da tehdit etmis. arkadas degilken (bn bi ara sekreterdim) aramizda birsey yokken öylesine konustuk net yoluyla, öylesine havadan sudan bahsettik. snra ben ona yazmamistim onlan konusmak istemiyordum. bana yazdiklarin duruyor ona göre diye birsey yazmisti.yani ümit veriosun ve birakiosun gösteririm herkeze diye bisi söledi oysa ki bn ona ümit fln vermedim,yazdklarim flört niyetindede degildi. o yapisti. bende bela olcak diye düsündüm, ve huyuna gittim onun
- bn istemedigim halde zorla annesiyle tanistirmaya götürdü...aileler hep birlikte tanissin ben yapamam onlar bilmeden,cok erken dedim, istemedim diretti...görüstüm...
- ileriye yönelik konustugumuzda, benim maasimin dhaa iyi olmasini gözönünde bulundurarak bazi planlar yapiyorduk ve o herseyi bana yikmaya calisiyordu. babaevlerimiz arasinda 10 km var ve o kendi evine 1 km yakin yerden ev istiyormus. neden, cünki kendisi yurtdisinda oldugunda annesi sürekli benimle kalacakmis, uzak olmasinmis. yani anne evimden cikmayacakti evlenseydik. bari ortada bi yer al da her iki tarafa uzak olmasin dedim, dinlemedi.
hayir dedi, annen gelsin sana arabayla banane gibisinden bisi söledi. ayrica ev almayi benlen evlendikten sonra düsünyorlarmis. nedeni acik tabii, kendini düzgün isi yok, babasi da emekli oluyor ee kredi kimin üzerine acilcak malum!
- epey sonra aileler tanismaya basladi ve ilk zamanlarda iyilerdi. sonraki görüsmelerde ailemde öyle bi kötü izlenim biraktilarki. düsünün damat bey dedikodu yapiyor. yaptigi hainlikleri anlatiyor. terbiyesiz ayip seyleri ortaliga döküyor.
- ailem bu isi bitirmek isteyince onlara dil uzatti. annem terbiyesiz oldu baba ise 2-3 yüzlü. tehditleri yüzünden ses cikarmaya korktum...
- bana cok cok yalan söledi, güya ilk kiz arkadasiymisimda..itiraf etti aslinda birsürü kizla gönül eglendirmis ve hatta bicoguna ümit verip birakmis bile bilincli. isin asli, kimse bunlara kiz miz vermemis. ha birde gözü sürekli disardaydi, kiz mi gecio kadin mi hemen orasini burasini incelerdi sokakta basini cevirir gözünü alamaz, tipi nasil olursa olsun. ilk basta masus bakmiomus meger ama sonra huyunu ögrendim. birde sonra inkar ediyordu.
- bana hep derdi, sen benm annem ve erkek kardesimden sonra geliorsun unutma bunu diye. banane ki neden sölüyosun böle bisey demi. onlar varken beni yanlarinda asaglamaya calisyordu, ciddi seyler sölerken bile birbirne biyikalti gülümsüyolardi "tipe bak" gibisinden
artik kendi degerimi bilecem ve böyle yalanci assaglik ........................leri hayatima sokmuycam!