Sözlümden ölesiye kurtulmak istiyorum.

Bu çocuktan tiksinir hale geldim..Öldüresim geliyor.. İşlerimi yoluna koyana kadarilişkimi sürdürmem gerekiyor,onun sayesinde nefes alıyorum.. Duygusal anlamda pek bir şey yok aramızda, daha özgürüm o olunca

Kendi cevabınızı vermişsiniz...

"İşlerinizi yoluna koyana kadar (!?) ilişkimi sürdürmem gerekiyor, sayesinde nefes alıyorum, duygusal anlamda bir şey yok aramızda, daha özgürüm sadece, bu yüzden sürdüyorum"

İşlerinizi yoluna koyunca, bu tiksindiğiniz ve bazen öldüresinizin geldiği, aranızda duygusal bir şey de olmayan bu insanla ayrılmanız ikinizin sağlığı açısından çok daha iyi...

adamda sakın ylnız olmadığımı hissediyorum!!!!! gece gündüz aklımda biri var gerçekten sevip evleneceğim birini bulana kadar idare edip çekiyorum diye düşünüyor olmasın!!! bazı şeyler ayan beyan yazılmıyor arif olan anlar!!!!

Üslupta bi iticilik hissettim kusura bakmayin. Yazdiklariniza gore nefret ediyormuş gbi gorunuyosunuz ama bnce etmiyosunuz. Tuhaf şeyler hissettim ben :ssz:

Eğer sözlülüğü okumak için kullaniyorsaniz bisey diyemicem çünkü içinde bulundgunuz koşullar sizi buna mecbur birakmis olabilir.. Allah sizinde sözlunuzunde yardimcisi olsun..

Hii birde nefret ettiğiniz(!) adami bu kadar onemsemeyin:ssz::ssz::ssz::ssz:

Back
X