sozlume isinamiyorum

melekkadir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
11
0
1
35
Merhaba, Sevgilimle Üc ay ciktiktan sonra sozlendik 4 aydirda sozluyuz. Ilk baslarda cok seviyordum sozlumu yada ben oyle saniyodum sozden sonra bi daha isinamadim sozlume cok denedim sevmeyi basaramadim sozlum cok iyi biriher seyin en iyisini hak ediyo sevilmeyi oda hak ediyo ben onukirmaktan cok korkuyorum cunku ben kirilmak nedir cok iyi biliyorum isinmayi defalarca denedim isinmiyorum.

Isınmıyorsan ayrılırsın. Ona ısınamadığın halde yanında olman ikiyüzlülükten başka şey değil. Daha çirkin bir şey yani şu anda yaptığın.
Zorla sevemezsin kimseyi. Bırak da sevgiyi hak ediyorsa onu sevebilecek başka bir kızla olsun. Bitir ilişkini.
Kendine de işkence ediyorsun farkıda değil misin? Kalbini çarptıran bir adamla ol, hem çok sevil hem de sen çok sev.
Zamanla her yaptığı batar hale gelir sana.
Kurtul bu yükten.

bende uzuluyorum onu kandirmis gibi hissediyorum. Niye sevemiyorum bu soruyu defalarca sordum kendime

niyesi yokki ruhen uyuşamadın demekki, neden niye diye vakit kaybetme, vaktini çalmaya devam ederek asıl kötülük yapıyorsun, bu işler kendini zorlayarak olmaz, evlendikten sonra daha kötü olur, eminim ikinizde seveceğiniz birilerini bulursunuz

Merhaba, Sevgilimle Üc ay ciktiktan sonra sozlendik 4 aydirda sozluyuz. Ilk baslarda cok seviyordum sozlumu yada ben oyle saniyodum sozden sonra bi daha isinamadim sozlume cok denedim sevmeyi basaramadim sozlum cok iyi biriher seyin en iyisini hak ediyo sevilmeyi oda hak ediyo ben onukirmaktan cok korkuyorum cunku ben kirilmak nedir cok iyi biliyorum isinmayi defalarca denedim isinmiyorum.

Burclariniz ne?

Sımdı ısınamadıgınız adamdam evlenıncedaha sa sogursınuz cunku evlılıkgercekyen cok zor bı catı altnda yasamak bır omru paylasmak sevmesıgınız bır ınsanla olmaz ne yapsa batar cok ıyı bırı demısınz ne onu ne kendnızı uzmeyın daha yolun basındayken noktayı koyyun ben olsaydım oyle yapardım.

ona ısınmadığını söyleyip ayrılırsın ve kadın prsikolojisinde o insan seni bir daha arayıp sormadığı zaman pişman olup geri dönmesini beklersin.o yüzden kendini bir gözden geçir ve bir süre görüşmemeyi dene eğer yine birşeyler olmuyorsa bu konuyu konuşup tamamen kapatmalısın.empati kur sevgilin öyle birşey yapsa sen nasıl hissederdin?

Isinamassin tabiki zaten iyi biri olmasa ilgisiz olsa gozu disarda olsa severdin anca :D hatta buraya konu acardin nasil ilgilenmesini saglarim diye ama deveyyeee dikkkennn insana "ondan" yaranirmis .. boyle gordum boyle gidiyor cogunlukta biraz krakterin otursun kisiligin filan oyle dusun sozu evliligi kolay gelsin

söz-nişan süreçleri bunun için var. ısınamadıysan uygun bi dille izah eder ayrılırsın. ama iyi düşün. sonra çok pişman oldum seviyormuşum diye konu açma. hakkında hayırlısı olsun

3ayda bi insan nasil hemen evlenmek uzere birine isinabilir ki zaten ne kadar taniyabilirsnki evlilige adam atasin..

bende uzuluyorum onu kandirmis gibi hissediyorum. Niye sevemiyorum bu soruyu defalarca sordum kendime

Demek sevmemissin canim. Sozlenmeyi erken yapmissin zaten. Bir heyecanmis. Ona da kendinede ve ailelerinize daha fazla umut vermeden kangrenli kolu kes derim zaman gectikce senin icin daha zor olur..

Back
X