Kizlar cok acil fikirlerinize ihtiyac var 4 yillik iliskim 3 ay once bitti erkek arkadasim evlilik karari aldiktan hemen sonra ayrilmak istedigini nefes almasi gerektigini zamana ihtiyaci oldugunu soyledi ve terketti beni.haftasonu kapima geldi melegim cik seni goruyim dedi indim saatlerce sarildi konusmama izin vermedi bir gun sonra gene gece aldi beni biraz yakinlastik cok ozlemistim napiyim ama cok ileri gitmedik zaten bu hata olurdu
dans ettik sahilde sabahin ilk isiklarina kadar. donmek istemiyor hala zaman diyor beni cok sevdigini kalbinin bana ait oldugunu benden baskasiyla olamicagini soyluyor ama donmuyor yinede iste.sabret dedi en son sana bu kotu gunleri unutturucam azicik daha zaman seni uzmemek icin yeniden ayni hatalari yapmamak icin zamana ihtiycim var dedi.simdi ben sizden akil istiylrum napiyim napiyimde bu adamin evlilik korkusunu yeniyim nasil davraniyim arayip msj filan atiyimmi arada?ozlemden deliricem o adam benim canim ya onu dusununce bile titriyorum heyecandan 4 yil boyunca basimin ustunde tasidim ama cok sevmem onu cok bunaltti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.