Kizlar cok acil fikirlerinize ihtiyac var 4 yillik iliskim 3 ay once bitti erkek arkadasim evlilik karari aldiktan hemen sonra ayrilmak istedigini nefes almasi gerektigini zamana ihtiyaci oldugunu soyledi ve terketti beni.haftasonu kapima geldi melegim cik seni goruyim dedi indim saatlerce sarildi konusmama izin vermedi bir gun sonra gene gece aldi beni biraz yakinlastik cok ozlemistim napiyim ama cok ileri gitmedik zaten bu hata olurdudans ettik sahilde sabahin ilk isiklarina kadar. donmek istemiyor hala zaman diyor beni cok sevdigini kalbinin bana ait oldugunu benden baskasiyla olamicagini soyluyor ama donmuyor yinede iste.sabret dedi en son sana bu kotu gunleri unutturucam azicik daha zaman seni uzmemek icin yeniden ayni hatalari yapmamak icin zamana ihtiycim var dedi.simdi ben sizden akil istiylrum napiyim napiyimde bu adamin evlilik korkusunu yeniyim nasil davraniyim arayip msj filan atiyimmi arada?ozlemden deliricem o adam benim canim ya onu dusununce bile titriyorum heyecandan 4 yil boyunca basimin ustunde tasidim ama cok sevmem onu cok bunaltti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Himmmm sende zaman ver tatlim bu sure icerisi de sende dusunmus olursun artilari eksileri 4 yil emek vermissin sonucta
Ben sonu iyide olsa kotude olsa onu istiyorum ona bagim cok kuvvetli gercekten buyuk bir askla bagliyim ona ama o kadar seye ragmen hala donmek istememesini anlayamadim ben.
Deme oyle kotu bir seyi kim ister hayirlisini iste cok sevdigin icin boyle dusunuyorsun zaman istediyse zaman ver hem kendine zaman ayir sende arada bi yokla onuda baktin hala bisey yok o zaman kararini verirsin
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Msj atiyim dimi arada ben cokta bos birakmiyim
Kizlar cok acil fikirlerinize ihtiyac var 4 yillik iliskim 3 ay once bitti erkek arkadasim evlilik karari aldiktan hemen sonra ayrilmak istedigini nefes almasi gerektigini zamana ihtiyaci oldugunu soyledi ve terketti beni.haftasonu kapima geldi melegim cik seni goruyim dedi indim saatlerce sarildi konusmama izin vermedi bir gun sonra gene gece aldi beni biraz yakinlastik cok ozlemistim napiyim ama cok ileri gitmedik zaten bu hata olurdudans ettik sahilde sabahin ilk isiklarina kadar. donmek istemiyor hala zaman diyor beni cok sevdigini kalbinin bana ait oldugunu benden baskasiyla olamicagini soyluyor ama donmuyor yinede iste.sabret dedi en son sana bu kotu gunleri unutturucam azicik daha zaman seni uzmemek icin yeniden ayni hatalari yapmamak icin zamana ihtiycim var dedi.simdi ben sizden akil istiylrum napiyim napiyimde bu adamin evlilik korkusunu yeniyim nasil davraniyim arayip msj filan atiyimmi arada?ozlemden deliricem o adam benim canim ya onu dusununce bile titriyorum heyecandan 4 yil boyunca basimin ustunde tasidim ama cok sevmem onu cok bunaltti.
bence risk al hiç arama geldiğinde de ne zaman buraya bnimle olmaya gelirsin o zaman çıkarım karşına de.
yoksa sensizlğe alışanada kadar arada gelip hasret gidericek. alışınca da hadi sana bb diyecek, gbi geldi bana.
gerçekten evlilik korkusu mu bu acaba, sizce
Bensiz bir isini hakledemiyor bugun gene yazdi banka isim var halledermisin diye para gonderilicekti.universite kaydini bile yenilememis sen olsan 1 ay oncesinden baslardin soylemeye asla unutmazdm diyor.eli ayagi olmusum haberi yok.1 ay sonra geldiginde sevgilim olarak gelicekmis sozum ona ama bilmiyorum mantigim gun yuzune cikiyor ve yapma diyor.deliler gibi seviyorum onu ve bu yuzden cok hata yapiyorum.
Bacim o kendine coktan birini bulmis sen sadece aliskanligisin. Onun hayatinda baska biri yoksa ben de at kafasiyim.
Bence baska biri var hayatinda ama kafasi net degil, yedekliyor seni
Ben evlilik korkusu denen şeye inanmıyorum gercekten seven adam sevdğini hep yanında ister bnce bıdaha arama ondan sana hayır gelmez güzel kardeşim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?