- 7 Ağustos 2011
- 792
- 180
- 133
Arkadaşlar belki bu yazıyı okuyanlar bana fena halde kızacak ama olsun yazıp rahatlamaliyim. Biz sevgilimle kendi aramizda sozlendik oysaki 1 aydır beraberiz. O nasıl oluyor diyenlere anlatayım. Ben şu zamana kadar kimseyle yüzük takmadim ve daha düne kadar asla takmam diyordum. Sevgilimle 6 yıllık arkadasim sayesinde tanıştım arkadasimin arkadaşı yani. O sıralar ailemin yaninda antalyadaydim arkadaşım benden bahsedince aradı beni akşamına pat çıkmaya başladık henüz birbirimizi canlı canlı görmeden. Aradan 4 gün geçti ben geri ankaraya geldim görüştük aradan 8 gün geçti bu sozlenmekten bahsediyordu yüzük falan beğendi sana süpriz yapcam diyordu ben bi cilginlikla gittim aldım yüzüğü buna taktırdm böylece sözlenmiş olduk. 1 aydır beraberiz ama inanın her Allahın günü kucukte olsa büyükte olsa bi şekilde tartışıyoruz. Yok neden iş arkadaşlarınla (erkek iş arkadaşlarım) laubali oluyorsun ypk şu yok bu. Bide ben 1 aylık bu iliskimizde başkasını beğendim msjlastim falan hiç güveni kalmadi bence yani çok büyük hatalarim var ama en azından ben dürüstüm. O ise kendi agziyla söylüyor yalanci. Ama emin olun gereksiz küçük konularda yalan söyler büyük bir olay olsun kesinlikle doğru söyler. sizce ne yapmalıyım?