sözlümle ben

denolina

İstismar Yardım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
792
180
133
Arkadaşlar belki bu yazıyı okuyanlar bana fena halde kızacak ama olsun yazıp rahatlamaliyim. Biz sevgilimle kendi aramizda sozlendik oysaki 1 aydır beraberiz. O nasıl oluyor diyenlere anlatayım. Ben şu zamana kadar kimseyle yüzük takmadim ve daha düne kadar asla takmam diyordum. Sevgilimle 6 yıllık arkadasim sayesinde tanıştım arkadasimin arkadaşı yani. O sıralar ailemin yaninda antalyadaydim arkadaşım benden bahsedince aradı beni akşamına pat çıkmaya başladık henüz birbirimizi canlı canlı görmeden. Aradan 4 gün geçti ben geri ankaraya geldim görüştük aradan 8 gün geçti bu sozlenmekten bahsediyordu yüzük falan beğendi sana süpriz yapcam diyordu ben bi cilginlikla gittim aldım yüzüğü buna taktırdm böylece sözlenmiş olduk. 1 aydır beraberiz ama inanın her Allahın günü kucukte olsa büyükte olsa bi şekilde tartışıyoruz. Yok neden iş arkadaşlarınla (erkek iş arkadaşlarım) laubali oluyorsun ypk şu yok bu. Bide ben 1 aylık bu iliskimizde başkasını beğendim msjlastim falan hiç güveni kalmadi bence yani çok büyük hatalarim var ama en azından ben dürüstüm. O ise kendi agziyla söylüyor yalanci. Ama emin olun gereksiz küçük konularda yalan söyler büyük bir olay olsun kesinlikle doğru söyler. sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar belki bu yazıyı okuyanlar bana fena halde kızacak ama olsun yazıp rahatlamaliyim. Biz sevgilimle kendi aramizda sozlendik oysaki 1 aydır beraberiz. O nasıl oluyor diyenlere anlatayım. Ben şu zamana kadar kimseyle yüzük takmadim ve daha düne kadar asla takmam diyordum. Sevgilimle 6 yıllık arkadasim sayesinde tanıştım arkadasimin arkadaşı yani. O sıralar ailemin yaninda antalyadaydim arkadaşım benden bahsedince aradı beni akşamına pat çıkmaya başladık henüz birbirimizi canlı canlı görmeden. Aradan 4 gün geçti ben geri ankaraya geldim görüştük aradan 8 gün geçti bu sozlenmekten bahsediyordu yüzük falan beğendi sana süpriz yapcam diyordu ben bi cilginlikla gittim aldım yüzüğü buna taktırdm böylece sözlenmiş olduk. 1 aydır beraberiz ama inanın her Allahın günü kucukte olsa büyükte olsa bi şekilde tartışıyoruz. Yok neden iş arkadaşlarınla (erkek iş arkadaşlarım) laubali oluyorsun ypk şu yok bu. Bide ben 1 aylık bu iliskimizde başkasını beğendim msjlastim falan hiç güveni kalmadi bence yani çok büyük hatalarim var ama en azından ben dürüstüm. O ise kendi agziyla söylüyor yalanci. Ama emin olun gereksiz küçük konularda yalan söyler büyük bir olay olsun kesinlikle doğru söyler. sizce ne yapmalıyım?

Tabi ki de bir an önce ayril, zaten birlikte degilsiniz siz..
Bir anlik bir sey olmus olmali boyle birliktelik olmaz olamaz..
Kac yasindasin peki sen ?
1 ayda ne bekliyorsun ki canim insanlar yillardir evli kaldigi esini taniyamiyor, adam sonradan canavara donusuyor :ssz:

20 yaşındayım hemen ayril demen biraz sert olmamış mi ki=/ aynı is yerinde calisiyoruz. Annesi babası abisi ablasiyla tanıştım annesi kızım diye seviyor beni babası dizinin dibine otutturup konuşuyor ablası bana bebeğini emanet edecek kadar çok güveniyor.. hem mutluyum sadece 1 ay gibi kısa bir sürede yasanan binca şey beni korkutuyor ve objektif bir yaklaşım için fikir sordum ama pat diye ayril demen korkutucu olmuş

20 yaşındayım hemen ayril demen biraz sert olmamış mi ki=/ aynı is yerinde calisiyoruz. Annesi babası abisi ablasiyla tanıştım annesi kızım diye seviyor beni babası dizinin dibine otutturup konuşuyor ablası bana bebeğini emanet edecek kadar çok güveniyor.. hem mutluyum sadece 1 ay gibi kısa bir sürede yasanan binca şey beni korkutuyor ve objektif bir yaklaşım için fikir sordum ama pat diye ayril demen korkutucu olmuş

Canim sertle ne alakasi var ?
Fikrimi sundum, korkutucu birsey de demedim ayrica..
ayrilma sürdür diyebilen biri cikarmi merak ediyorum..
Yorumlara elestri yapcaksan hic açmasaydin konuyu daha iyiydi,
1 ayda ne kadar taninabilir bir insan bilemiyorum dogrusu..
Neyse hakkinda hayirlisi olsun

:53: Okurken şok oldum. Bi'yere mi yetişiyorsunuz ne bu acele:53:

Daha birbirinizi görmeden, aşık olmayı bırak sevmeden (görmediğin, tanımadığın birini nasıl sevebilirsin ki sırf ses tonundan en fazla etkilenirsin) nasıl hemen başladınız aynı gün?Tabiiki de kavga edersiniz, tanımıyorsunuz çünkü birbirinizi.

8 günde yüzük gibi çok değerli bi'şeyi nasıl parmağınıza takabildiniz cidden anlamadım:44:

Bana sorarsanız hiç bi'şeyi sindirmeden çok çok fazla acele gidiyor ilişkiniz. Sizin bu hızla önümüdeki ay evlenmeniz lazım mantık olarak. 1 ayda bir insanın yalancı mı, güvenilir mi, bir bağımlılığı var mı, şiddet eğilimi var mı, insan olarak nasıl hiçbirini anlayamazsın. Tüm değerli anları yani aileyle tanışma, yüzük vs tek bir aya sığdırınca diğer aylar ne yapacaksınız. En güzel heycanları paldır küldür tüketmekten başka bi'şey değil bence:26:
Acele işe bi'şey karışır diye boşa dememişler bana çok garip geldi ilişkiniz:44:

bu konuyu birilerine danışmana bile gerek yok resmen bi heves yani anlattıklarından bunu çıkarıyorum ben.. herşey bi anlık heyecanla olmuş onu sevmiyorsun bile yani sevsen bi başkasından hoşlanmazsın onu yetersiz görüyorsun hani bi süre daha dene onla olmayı baktın gerçekten sevmiyorsun bari zamanınızı yıpratmayın derim.. çok acele ayak üstü bi ilişki olmuş bu ailesiyle tanışman onların hemen sahiplenmesi falan acaba daha öncekilerede mi varsa tabi böyleydi demeden edemiyorum

Son düzenleme:

tatlım benim kendi aranızda söz diye birşey olur mu hiçç :)
tanış önce,kendini ağırdan al,yemek bile hafif ateş de pişince güzel olur :)
eğer söz vs istiyorsa erkek olur ailenin karşına geçer ben kızınıza talibim der
sana tavsiyem aileni üzecek hiç birşey yapma,olur mu ?
sözlüm dediğine de yol ver gitsin,buda sana ders olsun

Birincisi siz sözlü falan değilsiniz
İkinciside sen zaten aşık olsan başasından hoşlanmazsın olsa olsa etkilenmişsindir yani okuduklarım bana çok karman çorman bişy geldi bir anlam veremedim bence kendine yazık etme

Bence bu sözlenmek değil :ssz: Biz de yüzük takmıştık kendi aramızda ama ben kimseye sözlüyüm demiyodum. İşe aileler karışmadan sözlenilmez resmi olarak. Tamam birbirinize ait olma içgüdüsü ağır basıyor da bir ay da çok erken değil mi?:26:
Hem bi erkeği bu kadar hayatına karıştırma, evlensen bile karıştırma. Yazık yahu, taviz verip iyice tepene çıkarcaksın. Bence yüzüğü uygun bi dille çıkar ve zamanını beklemeyi öner erkek arkadaşına. Çünkü o yüzük sendeyken hayatına karışma hakkı var zannediyor :31:

Bence bu sözlenmek değil :ssz: Biz de yüzük takmıştık kendi aramızda ama ben kimseye sözlüyüm demiyodum. İşe aileler karışmadan sözlenilmez resmi olarak. Tamam birbirinize ait olma içgüdüsü ağır basıyor da bir ay da çok erken değil mi?:26:
Hem bi erkeği bu kadar hayatına karıştırma, evlensen bile karıştırma. Yazık yahu, taviz verip iyice tepene çıkarcaksın. Bence yüzüğü uygun bi dille çıkar ve zamanını beklemeyi öner erkek arkadaşına. Çünkü o yüzük sendeyken hayatına karışma hakkı var zannediyor :31:

şu yüzükleri yeşil reçeteli ilaç gibi reçetesiz satmasınlar :9:anlayan anladı :1:

Şu yüzük takmayı ne zannediyorlar anlamıyorum ya...
Onun bir ağırlığı bir bağlılığı ve çok özel bir anlamı var.Daha bunu kavrayamadan nedir bu ya, üstelik yüzük taktığın sürede gidip başkasını beğenebiliyorsun tuhaf bir durum...
Neyse hakkında hayırlısı ne diyim...

Back
X