Sözlümü bırakamadım

KIKIRDAK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
23
1
36
İstanbul
bana bi akıl verin artık nolur.gel gitlerle dolu bir söz olayım oldu benim kızlar.bi türlü sözlümü bırakamadım.bu süreç içerisinde okadar çok şey yaşadım ki hangisini anlatayım.ben ayrılmayı beceremedim.ama sözlüm bi gün benden ayrıldı.10 gün sonra barışmak için aradım.tartıştık bana bi daha beni sakın arama ararsan numaramı hatta şehrimi değiştiririm dedi.o ana kadar sakin kalmıştım.ertesi gün aileme haber verdim ayrıldığımı ALLAHA emanet ol dedim yoluma baktım.1 ay geçti aradan.ben yaralarımı sardım çok şükür.bu arada hiç görüşmedik.son bir haftadır faceinde benim sevdiğim şarkıları paylaşıo.verdiğim değeri geri almak benim elimde,unuttum gitti falan gibi şeyler paylaşıo.çok umursamıyorum ama beni suçlar gibi.sizce ne yapmaya çalışıo.ben biraz zcemiyim de...

Ne yaparsa yapsin.. Yolunu ciziyorsun ne guzel, kafani bu tur seylerle kurcalama. Suclarsa suclasin, kaybeden sen degil o oldu sonucta.

size öyle geliyordur
paylastigi sarkilardan anlam cikarmayin bence
adam söylenecekleri söylemis
sizde kendi hayatiniza bakin

bana bi akıl verin artık nolur.gel gitlerle dolu bir söz olayım oldu benim kızlar.bi türlü sözlümü bırakamadım.bu süreç içerisinde okadar çok şey yaşadım ki hangisini anlatayım.ben ayrılmayı beceremedim.ama sözlüm bi gün benden ayrıldı.10 gün sonra barışmak için aradım.tartıştık bana bi daha beni sakın arama ararsan numaramı hatta şehrimi değiştiririm dedi.o ana kadar sakin kalmıştım.ertesi gün aileme haber verdim ayrıldığımı ALLAHA emanet ol dedim yoluma baktım.1 ay geçti aradan.ben yaralarımı sardım çok şükür.bu arada hiç görüşmedik.son bir haftadır faceinde benim sevdiğim şarkıları paylaşıo.verdiğim değeri geri almak benim elimde,unuttum gitti falan gibi şeyler paylaşıo.çok umursamıyorum ama beni suçlar gibi.sizce ne yapmaya çalışıo.ben biraz zcemiyim de...

Faceden şarkı göndermek yerine telefonla iletişim kursa daha bilinçli bir hareket olur.
Boşu boşuna aklınızı bulandırmayın. Yolunuzu çizin bence.

Ya kızlar benim ki yine faceden ortak bi arkadaşımızın sayfasından bana göndrmeler yapıodu.kızı aradım.10 gün önce görüşmüşler.bizimki ağlamış ama artık olmaz gibilerinden konuşmuş.benim ailem bitiş sürecinde onu hiç aramamıştı noluyo gibilerinde.abisi beni aramadı,neden ayrılıosunuz bile demediler demiş.tam ayrılırken de arkadaşa demiş ki ona selam söyle.onun mutlu olması için hep dua ediyorum demiş.işte yine saçma saçma hareketler...

Seviyosa herşeyi göze alır yine döner size.Facede yaptıkları arkdaşlarıyla konuştuklarını umursamayın bence.
Kafanız karışır sadece olan yine size olur.Sizde o ortak arkadaşa diyin bende onun mutlu olması için dua ediyorum bu kadar.
Hiç iletişim kurmaya çalışmayın

Son düzenleme:
Back
X