• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümün ailesini anlamıyorum kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar sözlümün ailesini anlamıyorum beni aşırı seviyorlarmış gibi yapışıp yapışıp öpüyorlar bende nasıl seviniyodum beni seviyorlr diye nasılda salkmışım inanmışım sürekli beni küçük düşürmeye çalışıyolar halbukii.. ama sürekli öpüp sarıldıkları için sözlüm beni seviyolar sanıyor...
mesela beni yalvar yakar hafta sonları çağırıyorlar bende koşa koşa giderdim hiç boş durmazdım mutfakta işler yapardım ama saçma sapan sözler beni küçük düşürüp bozmaya çalışmalar mesela işte sen liseden başka okul okumadın dimi sanki bilmiyomuş gbi yüzünü acıyarak bakar gibi yaparak...ama babam mühnedistir benim oğulları aöfye kayıtlı diye bişey sanıyorlar yakıştıramıyorlar kendi kızları ilkokul mezunu ama ben çalışıyorum para kazanıyorum sürekli şu kız şöyleymiş böyleymiş benim yanımda övmeye çalışmalar dier gelinleri mesela bilmem neyin kızı varmışda benim gibi çalışıyomuşda ama akşam eve gelir gelmez elişi yaparmışda aklı sıra bana sende yap diyo maşşalh çekmeler başkalarına ne bilim ben çok şanslıymışım oğulları yakışıklıymışda o benim kadar şanslı değilmiş halbuki ben inanın daha güzelim fazlada güzel sayılırm hata sülalerinde benim gibi kız yok bunu söylemek istemem dile getirp ama napim bu saçma şeyler midemi bulandırdı kızlar ya uyuz oluyorum napim yok saçım beyazmış yok ayağım şöyleymiş ayy esmen iftira saçımda birtane beyaz yok kötükedihüso

canım ya belliki çekemiolar oğlu seni sevmiomu sözlün degilim amaaaaaaaaaan de geç boşver be güzelim onları takarak canını sıkma sende inadına deki aaa oğlunuzda tam tersini söylüo o çok şanslıymış bidahada agzını açamaz korkma tepene binmesinler..öpüldnn

Bence gitme çağırdıklarında...

Ve bu kadar şey diyorlar sana sözlüne söyledin mi bunları...

Ben olsam duymamazlıktan gelirdim :dilcikar:Muhattapta olmazdım onlarla...

valla böyle şeyler bana söylense usturuplu ama sert 1-2 cümle söyler kenara çekilirdim..
"napalım anne seninde kaderinde kör, cahil, topal bir gelin sahibi olmak varmış, kaderine yan" derdim..
daha sözlüyken başlanmış, şimdiden önüne geçki yarın öbür gün evlenince iyice çıkmaza girme..

şimdiden bu kadar samimi olma yanında sözlün olmadan gitme o eve canım.
sinir bozup duruyorlar nasıl olsa

Seninkiler fazla abartmışlar.
Banada diyorlardı sen çok şanslısın, ne insanlar var döcen içen felan diyorlardı, bende yok bide dövseydi bari demiştim nişanlıyken, o oldu birdaha bişey diyemediler. Sende politik ol ve lafı gediğine koy, yoksa önüne felan geçilmiyor.

ya kızlar artık gitmiyorum işin acı yanı sözlümün yanında söylüyolarda o safım anlamıyor :(:( işte en son gittiğimde sözlümle şakalaşıyoduk el kol hareketleriyle bana deve dedi halası da vardı bende sensin dedim çok ayıp dedim şakayı kestim kalktım yanından aaaaaaaa çokkkkkkkk ayıpppppppppp hiiiiii nekadar ayıppppp annesi böle bende dedim evet ayıp yokkkk yavrummmmm sana o erkek erkeğe öyle söylenmez dedim o söyledi ben değilki o oldu daha 2ay a yakın gtmiyorum telefonumuda iptal ettim aramasınlar diye sözlüme dedim gelmicem artık kusura bakma ama sözlüme çok özledik nolur getir dayanamıyorum falan diyolar oda onları beni seviyo ben srun çıkarıyrum sanıyo moralim bozuk kızlar ya okadar severken nasılda sıtkım sıyrıldı dahada sıcak olamam onlara

Her zaman derim ve yine diyecem...istedikleri kadar iyi olsunlar...kesinlikle fazla samimi ve laubali olmicaksin erkek tarafi ile....:delphin:

Sen simdi ayda bir giden, 2 saat oturup bir cay icen, mesafesini koruyan bir kiz olsaydin inanki kattiyen sana böyle davranmazlardi..:delphin:

Bence elini ayagni cek biraz ordan, simdiden cok yüz göz olmussun bana göre:kahve:

erkek ailelerini anlayamıyorum ya...
ben normalde böle şeyler bilmiodum ama burda okudukça iyice korkmaya başladım.

Her zaman derim ve yine diyecem...istedikleri kadar iyi olsunlar...kesinlikle fazla samimi ve laubali olmicaksin erkek tarafi ile....:delphin:

Sen simdi ayda bir giden, 2 saat oturup bir cay icen, mesafesini koruyan bir kiz olsaydin inanki kattiyen sana böyle davranmazlardi..:delphin:

Bence elini ayagni cek biraz ordan, simdiden cok yüz göz olmussun bana göre:kahve:

inan cnm öle yapıyorum 15-20 günde yada ayda bir gidiyorum ama girdimmi içeri dışarı çıkmam ne mümkün yalvarırımda kalkamam hiç samimi olmadım bugüne kadar hiç yüz göz olmadım hep sustum gıkım cıkmadı onlara kalkalım dediim zamn asla bırakmam şunuda yiceksin bunuda sözlümün yanında öle davranıyorlar...işte aslında sormak istediğim sürekli sesszi efendi hiç karşılık vermeyen biri olduğum için en ufak çıkışımda korkucaklar yada tedirgin olucaklar ama ondan sonra yüzgöz olmak istemiyorum :çok üzgünüm:

Canım vaLLa çok zor bir durum Ne biLim ..
Sana kötü davranıoLar ama sözLünün yanında meLekLer ...
bu insanLar nEden böyLe anLamıorum yaaaa..
aLLah yardımcın oLsun Canım vaLLa..
ama mesafeni koru yaniii.. FazLa yakLaşma derim ben
...

sağolun kızlar destekleriniz için ben alındım dedim birdaha gelmicem size sözlüme dedim oda saçmalama yanlış anlaıdn öyle demezler saçma sapan savunmaya geçti sürekli de tartışmalarda annem sözlüme hak verirdi neoldu söyleyin bana dedi yok anne dedim söylemiyim oda söylede gör söyle sen anlatmazsan ben anlatıcam bakalım kim haklıymış dedi bende anlattım annem çok sinirlendi birdaha gitmiceksin ozaman dedi o evet üzül diye göndermiyorum dedi sözlüm çok bozuldu hiç beklemiyordu yok neymiş kuzenini isticeklermiş aslında amannnn salakça şeyler haklısınız kızlar ben pretostaya devam hala gitmemekte ısrarlıyım

:1shok:nasıl yani,sözlünün yeğenini mi isteyeceklerdi,senin yerine
ben çok hoşlaşmadım açıkçası ailesinden,biraz ezilmişlik duygusu var sanki,senide ezmeye çalışıyorlar CADIARZU

Çağırdıklarında gitme ve mutafağada girme laubali olma resmi ol resmi konuş anlarlar yada bişey derlerse sende laf sok kötükedihüso

saçın beyazmış gibi kelimeler kullanırlarsa
'' yooo ilk defa sizden duyuyorum böyle bişey aksine her gören çok beğenir de ''

ezdirme kendini sakın kötükedihüso

Güzelim akilli davran, simdi sen birden bire tamamiyle gitmezsen mutlaka sorunlar olucak....ne oldu niye gelmiyorsun gibi kesinlikle birsey oldu deyip sana daha cok tavir alicaklar....:delphin:

Nasil olsa anladin simdi onlarin iki yüzlülügnü...dedigim gibi ayda bir defa git, 2 saat misafir gibi otur, mesafeli ama güler yüzlü ol ondan sonra hadi bana güle güle de...böylece hem gelmiyor deyip sözlünü sana karsi doldurmazlar hemde sen arayi sogutmaz olursun...:delphin:

Laf sokmalarina karsida sessiz kalma...inan bana saygini bozmadanda saka ile karisik cok güzel cevaplarini verebilirsin....egitiminle dalga gecerlerse, ben nice okumus essekerlde gördüm keske okumakla adam olunsaydi de....iste sen cok sanslisin oglumuzla evleniyorsun dedikleri zamanda...bunu zaman gösterecek belkide oglunuz benim gibi birini hak etmiyor diyeceksin...lakin bunlari söylerken güler yüzlü olacaksin:kahve:...

Böyle iki yüzlü insanlara karsi dürüst olmak cok mantiksiz sende onlarin dilinden konusacaksin güzelim..:delphin:

sağolun kızlar gerçekten de ne zormuş üst katta oturusunnuz diyolardı ilkelerden anlamdım için bana sorun olmaz gibi geliyordum ama şimdi dedim asla orda oturmam yandaki binadan ev tutmaya kalkıyorlar kendi evime 1 saat uzak işime 2 saat uzak olmaz dedikçe duymamazlık geliyorlar hala ordan ev tutcakmışım gibi davranıorlar çocuk olduktan sonra çalışmicakmışım iylikçe söyleyip aklıma girmeye çalışıyorlar filancanın bilmem nesi varmış çocuğu olunca bırakmış neden salak gibi işimi bırakim asla yapmam öyle birşey sürekli başkasından örnekler sürekli ve asla birine laf söylesem çoook uzaktan birine direk savunmaya geçiyorlar laf söyletmiyorlar hatta bunların akrabalarının komşuları vardı okadar uzak yani kız evde kalmış bişey geldi yanıma ben sözlenmem sözlnemek için salak olmak lazım dedi kız gittikten sonra görümcem kız için bişeyler söyledi resmen dedikodu yaptı bende deidmki resmen bana salak dedi dedim hemen kaynanam kızımmm yavrummm öle demeee o kızz bizim akramabızın komuşus çoook iyilrmişşş ayy sanki ben kötü bişey dedim yaptım gibi herkesin için de çok bzuldum ayy unutmicam ben bunları ya

tatlım sendeki de bişy mi benimkiler de yüzüme gülüp arkamdan konuşup dururlar beni nişanlıma şikayet ederler.. bazen abartıp alay edercesine yüzüme söyleyip şaka yaptık derler.. böle cimsleri de var bunların.

tatlım sendeki de bişy mi benimkiler de yüzüme gülüp arkamdan konuşup dururlar beni nişanlıma şikayet ederler.. bazen abartıp alay edercesine yüzüme söyleyip şaka yaptık derler.. böle cimsleri de var bunların.
ya neden ama neden böyleler
okadar seviyodumki onları şimdi ağzılarıya kuş tutsalar umrumda değil sende üzülme kendileri bilir evlenince hiç gitmem evlerine bayramdan bayrama

Kesinlikle yakın oturma evlendikten sonra huzurun çok kaçar.Simdi sessiz kalma,evlendikten sonra patladın mı evlenince değişşti derler.Saygını bozmadan cevaplarını ver canım yoksa nasılsa cevap vermiyor deyip iyice üstüne gelirler

zaten öyle yapıyorlar sustukça sustukça daha ne dengesizce laflar bu arada benim annem babam boşandılar ben ilkten söylememiştim şimdi sözlüme söyledim o söylicek ailesine onlarda sorun olduğunu anlamışlar zaten istedikleri bir laftı fazlasıyla verdik ağızlarına lafı :(

Back
X