- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
-
Oyy cancağzım, teşekkür ederimm.Topigin hayırlı olsun pamıgım. İnsallah istedigin kiloya ulasırsın...
Çok teşekkür ederim canım,Hadi bakalim.. insallah istedigin kiloya ulasirsin. :) sozun de simdiden hayirli olsun canim. :)
Teşekkür ederim canım.hayırlı olsun canım verirsin inş . Birbirimizi motive ederek kurtuluruz umarım bir daha geri almamak üzere.
tabiki de canım bende o maratonun içindeyim maalesef:)[/QUOTE]Teşekkür ederim canım.inşallah burada sizlerden de destek ve motive bularak zayıflayacağım. Sen de mi diyet maratonundasın?
Hep birlikte en sağlıklı şekilde istediğimiz kilolara ulaşırız inşallaho maraton hiç bitmiyor ki. her daim içindeyiz
Gerçekten de neredeyse tıpkısının aynısıymışızBir an bunları ben yazdım sandım
Boyum 1.63. 4 ay önce kilom 64.9'du. Şimdi ise 59.0 ve ALLAH nasip ederse 2 ay sonra sözüm varsözüme kadar ilk hedefim 55 , düğüne kadar 50 inşaALLAH... inşaALLAH istediğimiz kilolara kavuşuruz ama sağlıklıca...(amin...)
Sana da bu yolda başarılar dilerimmmm
tabiki de canım bende o maratonun içindeyim maalesef:)
İnşallah canım, bugün biraz kaçamak yaptım ama gün boyu hiç bir şey yememiştim nefsime hakim olamadım.iyi gidiyorsun canım 1 kilon gitmiş bile yavaş yavaş gelir gerisi.
valla pazar günleri benim de kaçamak günüm.yürüyüşte yaptıysan bişey olmaz.haftada 1-2 olur böyle.çok aç kalmamaya çalış kuru meyve falan at ağzına aralarda.İnşallah canım, bugün biraz kaçamak yaptım ama gün boyu hiç bir şey yememiştim nefsime hakim olamadım.Akşam 1 saatlik yürüyüş yaparak telafi etmeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?