- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
Merhabalar dert ortaklarım
Uzun bir aradan sonra ilk kez tartıya çıktım ve gördüğüm manzaradan sonra hemen kk'ya koştum.
Yıllardır 55-60 kilo arasında gidip geliyordum. Bu aralar hem stresten hem hareketsizlikten hem dengesiz beslenmekten çok kilo aldığımı hissetmiştim. Ama 65 kilo olacağımı da düşünmemişim.(Boyum 163)
Depresyona girmiş durumdayım.
Yaklaşık 2 ay sonra Allah kısmet ederse sözleneceğim.
O zamana kadar hedefim 55 kiloya düşmek. Sonrasında nişana kadar ise 50nin altına inmek.
Buraya yazmak beni motive edecek. Çünkü her seferinde nefsime yenilip sağlıksız ve sporsuz beslenmeye devam ediyorum.
Benimle birlikte 2 aylık kampa girmek isteyen varsa buyrun canlarım.
Ben yarın itibariyle kahvaltıya 3 dilim domates, 1 salatalık, küçük dilim peynir ve 3 zeytinle diyetime başlangıç yapıyorum. Yarın eve gelirken de kepek ekmeği ve k flex alacağım.
İlk günümün nasıl geçtiğini yarın paylaşırım.
Hepinize sevgiler, öpücükler, sağlıklı ve fit günler.

Uzun bir aradan sonra ilk kez tartıya çıktım ve gördüğüm manzaradan sonra hemen kk'ya koştum.

Yıllardır 55-60 kilo arasında gidip geliyordum. Bu aralar hem stresten hem hareketsizlikten hem dengesiz beslenmekten çok kilo aldığımı hissetmiştim. Ama 65 kilo olacağımı da düşünmemişim.(Boyum 163)
Depresyona girmiş durumdayım.

Yaklaşık 2 ay sonra Allah kısmet ederse sözleneceğim.

Buraya yazmak beni motive edecek. Çünkü her seferinde nefsime yenilip sağlıksız ve sporsuz beslenmeye devam ediyorum.

Ben yarın itibariyle kahvaltıya 3 dilim domates, 1 salatalık, küçük dilim peynir ve 3 zeytinle diyetime başlangıç yapıyorum. Yarın eve gelirken de kepek ekmeği ve k flex alacağım.

İlk günümün nasıl geçtiğini yarın paylaşırım.
Hepinize sevgiler, öpücükler, sağlıklı ve fit günler.