• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözüme kadar(2 ayda) 10 kilo vereceğime söz veriyorum ! :)

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
173
Merhabalar dert ortaklarım:KK19:
Uzun bir aradan sonra ilk kez tartıya çıktım ve gördüğüm manzaradan sonra hemen kk'ya koştum.:cry:
Yıllardır 55-60 kilo arasında gidip geliyordum. Bu aralar hem stresten hem hareketsizlikten hem dengesiz beslenmekten çok kilo aldığımı hissetmiştim. Ama 65 kilo olacağımı da düşünmemişim.(Boyum 163)
Depresyona girmiş durumdayım.:mad:
Yaklaşık 2 ay sonra Allah kısmet ederse sözleneceğim. :KK22:O zamana kadar hedefim 55 kiloya düşmek. Sonrasında nişana kadar ise 50nin altına inmek.
Buraya yazmak beni motive edecek. Çünkü her seferinde nefsime yenilip sağlıksız ve sporsuz beslenmeye devam ediyorum.:KK72: Benimle birlikte 2 aylık kampa girmek isteyen varsa buyrun canlarım.:KK68:

Ben yarın itibariyle kahvaltıya 3 dilim domates, 1 salatalık, küçük dilim peynir ve 3 zeytinle diyetime başlangıç yapıyorum. Yarın eve gelirken de kepek ekmeği ve k flex alacağım.:KK49:
İlk günümün nasıl geçtiğini yarın paylaşırım.
Hepinize sevgiler, öpücükler, sağlıklı ve fit günler.:KK68:

Topigin hayırlı olsun pamıgım. İnsallah istedigin kiloya ulasırsın...

hayırlı olsun canım verirsin inş . Birbirimizi motive ederek kurtuluruz umarım bir daha geri almamak üzere.

Topigin hayırlı olsun pamıgım. İnsallah istedigin kiloya ulasırsın...
Oyy cancağzım, teşekkür ederimm.:KK36: Özledim seni:KK65:
Hadi bakalim.. insallah istedigin kiloya ulasirsin. :) sozun de simdiden hayirli olsun canim. :)
Çok teşekkür ederim canım,:KK36: inşallah istediğim kiloya ulaşabilirsem çok daha mutlu olacağım sözümde.:KK23:
hayırlı olsun canım verirsin inş . Birbirimizi motive ederek kurtuluruz umarım bir daha geri almamak üzere.
Teşekkür ederim canım.:KK68: inşallah burada sizlerden de destek ve motive bularak zayıflayacağım.:KK54: Sen de mi diyet maratonundasın?:KK65:

Bugün sabah kahvaltımı yarım domates, 3 zeytin, ve çok azıcık peynir ile yaptım.
Öğlen yemeğinde zeytinyağlı fasulye 1 dilim kepek ekmeği,
Ve akşam yemeğinde ızgara balık yedim. (Yemeğe gitmiştik ve normalde balık asla yemeyen ben en sağlıklı ve en az kalorili olan balık olduğu için onu seçtim.:KK47:)
1 saate yakın da yürüdüm.
Günün tek kaçamağı bugün gittiğimiz düğünde 3-4 çatal pasta yemiş olmamdı. Ama napiyım dayanamadım.:oops:

Bundan sonra kaçamaklar en aza inecek. Evde diyet yapan kimse olmadığı ve haftada 1 kaç gün evde bayıldığım yemekler yapıldığı için çok zorlanacağım ama pes etmek yok.:KK20:
Söz kıyafetimin içinde bir kuğu gibi ince ve zarif şekilde süzülene kadar bu işin peşini bırakmayacağım.:KK60:
Yarın umarım daha çok enerji harcayıp daha az kalori aldığım bir gün olur.:KK49:

Teşekkür ederim canım.:KK68: inşallah burada sizlerden de destek ve motive bularak zayıflayacağım.:KK54: Sen de mi diyet maratonundasın?:KK65:[/QUOTE]
tabiki de canım bende o maratonun içindeyim maalesef:)

Bir an bunları ben yazdım sandım:KK57::KK57: :KK48::KK48:
Boyum 1.63. 4 ay önce kilom 64.9'du. Şimdi ise 59.0 ve ALLAH nasip ederse 2 ay sonra sözüm var :KK60: sözüme kadar ilk hedefim 55 , düğüne kadar 50 inşaALLAH... :KK36::KK36::KK36:inşaALLAH istediğimiz kilolara kavuşuruz ama sağlıklıca...(amin...) :KK36:
Sana da bu yolda başarılar dilerimmmm :KK9::KK9::KK9::KK39:

Teşekkür ederim canım.:KK68: inşallah burada sizlerden de destek ve motive bularak zayıflayacağım.:KK54: Sen de mi diyet maratonundasın?:KK65:
tabiki de canım bende o maratonun içindeyim maalesef:)[/QUOTE]

o maraton hiç bitmiyor ki. her daim içindeyiz :KK43:
Hep birlikte en sağlıklı şekilde istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah:KK49::KK68:
Bir an bunları ben yazdım sandım:KK57::KK57: :KK48::KK48:
Boyum 1.63. 4 ay önce kilom 64.9'du. Şimdi ise 59.0 ve ALLAH nasip ederse 2 ay sonra sözüm var :KK60: sözüme kadar ilk hedefim 55 , düğüne kadar 50 inşaALLAH... :KK36::KK36::KK36:inşaALLAH istediğimiz kilolara kavuşuruz ama sağlıklıca...(amin...) :KK36:
Sana da bu yolda başarılar dilerimmmm :KK9::KK9::KK9::KK39:
Gerçekten de neredeyse tıpkısının aynısıymışız:KK57::KK68:
Ama sen şu anki kilonla benden çok daha öndesin canım. İnşaallah ben de 1 ay içinde 50li kiloları görürüm.:KK23:
Ben de sana hem başarılar hem de mutluluklar dilerim. Sözümüzde, düğünümüzde istediğimiz kilolara ulaşmış gelincikler oluruz inşallah.:KK68:

Bugün tam tamına 1 kilo verdiğimi görünce açlık falan kalmadı bende:KK71::KK49::KK54:
Bugün de öğle yemeğimi zeytinyağlı bir yemekle, akşam yemeğimi de mercimek çorbası, salata ve bir dilim kekle geçiştirdim.
ara öğün olarak da incir yedim.
Eylül sonlarına doğru da spora yazılacağım evin yakınlarındaki bir spor salonuna. İşte o zaman gelsin asıl zayıflama:KK49::KK49::KK31:

tabiki de canım bende o maratonun içindeyim maalesef:)

Hep birlikte en sağlıklı şekilde istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah:KK49::KK68:

Gerçekten de neredeyse tıpkısının aynısıymışız:KK57::KK68:
Ama sen şu anki kilonla benden çok daha öndesin canım. İnşaallah ben de 1 ay içinde 50li kiloları görürüm.:KK23:
Ben de sana hem başarılar hem de mutluluklar dilerim. Sözümüzde, düğünümüzde istediğimiz kilolara ulaşmış gelincikler oluruz inşallah.:KK68:[/QUOTE]
Aminnn inşaALLAH hayırlısıyla canım benim... :KK68::KK68::KK68:

İnşallah canım, bugün biraz kaçamak yaptım ama gün boyu hiç bir şey yememiştim nefsime hakim olamadım.:KK43: Akşam 1 saatlik yürüyüş yaparak telafi etmeye çalışacağım:KK22:
valla pazar günleri benim de kaçamak günüm.yürüyüşte yaptıysan bişey olmaz.haftada 1-2 olur böyle.çok aç kalmamaya çalış kuru meyve falan at ağzına aralarda.

Back
X