Sozun gucun bıttıgı yerdeyım

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Mrhblr. Ikı yıllık bı ılıskı, bır yıldrda evlıyım. Esım ne zaman tartıssak dayanamasa kapıyı cekıp gıdıyor. Bu 3.
1.tartısması annesıgıl..babama hakaret ettı.
2. Annesıgıl
3. Tavuk almstk butun, ıcnde kanlı parcalar vardı bnde tavugu hep hazır alırım, yapamadım kndı gldı kanlı taraflarını ayır kemıklerıde ayır dedım, annemı aradı sordu.annm telefonda ıken bna bagırdı. Kackere bagırma dedım,dedım. Bebegı alddım ıcerı gctm ıcerı gec dedı gcmıyorum bna bagırma dedım dıye kc kere soyledm dedm oylemı dedı cktı gıttı, bıdha yaparsan benı evde bulamazsn demstım, bnde cıktım onun arksndan, ama ck soguk bbkte agır, ztn ust yola cktm sadece .normalde orda arabada otururdu gıttım bktım yoktu,bbk hsta olur dıe geldm, ck yoruldum hmde cok;(kac saat oldu glmedı, bı ıkı saate gelırdı, arabayıda gtrdu sıcacık tabı ıcnde bızım gbı usumedıkı.hamıleykende bırakıp gıtmıstı.bekarkende hp bole yapardı. Bıkere ayrlcaz gbı olmstk dha ypmamstı. Bıdha yaparsan gıderım demıstım. Anneme donmelıyım blkıde, blkıde donmeyecek

siz neden bu hale geldiniz ki böyle... çok üzüldüm durumna canım.. ama o kim de babana hakaret ediyo onun ailesi nasıl izin verdin buna böyle birşey olamaz ki..

Zaten ne oluyorsa bu aileler yüzünden olmuyormu.....
üzülme canım, döner gelir yine evine!
Ama kafgalarınız üçü bulduysa artık iyi bir konuşmanızin zamani gelmiştir, sorun ne? Ailesimiydi?

Ben birşey anlamadım niye tartıştınız ki tavuk yüzünden mi. Tek anladığım şey tavuk kanlı olduğu için temizlemediğin buna mı kızdı...

Cok büyük bir kavga ederken adam gidiyor ve 2-3 saat eve dönmüyorsa ben acikcasi bunda pek bir sorun göremiyorum, yani gitmesinde...kavgalar neden oluyor onu tabii daha iyi bilmek ve engellemek lazim mümkünse ama...evde durup size saldiracagina disari cikip iki tur atip, kafa dinleyip geri geliyordur.
Hatta esim cok sinirli oldugu zaman ben derim hep benim üstüme gelecegine disari cik ve temiz hava al gel, kendine gelirsen diye.
Ayrica anneniz telefondayken esinizin bagirmasi cok cirkin, ama o an tam ne oldu nasil oldu dogrudürüst yazmamissiniz, cok zor anladim zaten yazdiklarinizi. Belki annen sizin kavganiza sahit oldu diye daha cok sinirlenmistir. Böyle bir durumda telefonu uzatmiyacaksin, hemen baktin esin sinirli "Anne ben seni birazdan geri ararim" diyip kapatacaksin. Sonra vaktin olunca geri ararsin ve birseyler uydurursun.

Hatta sunuda yapabilirsin bak aklinda olsun: Telefonla konusuyorsun ve telefonu kapatamiyorsun, dis kapini ac ve evin zilini cal, sonrada telefona "Ay kapi caliyor, ben bir bakayim seni birazdan ararim" de telefondakine.
Böyle oyunlarda yok degli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…