Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hadi kolay gelsin biter bitmesine ama sen o yılların kıymetini bil çabuk bitmemesi çok daha iyi
Ben seni daha büyük sanmıştım maşallah o kadar olgunca fikirler verip konuşuyosunki :44:
ablam yatağa bağımlılardan değil çok şükür..
Sp sadece bacaklarını etkilemiş o da nerdeyse %60lık kullanabiliyor yürüyebiliyor..
Sorun çok boş duruyor bişeylerle uğraşması için sürekli biz dürtüklüyoruz..
Her gün düzenli yürümesi gerekiyor merdiven çıkması gerkiyor onu da genelinde bizim zorlamalarımızla yapıyor..
çok uyuşuk yani aşırı tembellik var..
ablam yatağa bağımlılardan değil çok şükür..
Sp sadece bacaklarını etkilemiş o da nerdeyse %60lık kullanabiliyor yürüyebiliyor..
Sorun çok boş duruyor bişeylerle uğraşması için sürekli biz dürtüklüyoruz..
Her gün düzenli yürümesi gerekiyor merdiven çıkması gerkiyor onu da genelinde bizim zorlamalarımızla yapıyor..
çok uyuşuk yani aşırı tembellik var..
Aslında antidepresan kulanması gerekebilir,böyle hastalarda depresyon kaçınılmazdır..
Psikiyatrise götürseniz iyi olur..Hem bazı can sıkıcı halleri de varmış..
Doktoru ve psikiyatriis öneriler verecek.Daha iyi dinler sanırım..
El oyalayacı işler,yürüyüş falan..belediyenin hobi kursları olabilir..
aslında antidepresan kulanması gerekebilir,böyle hastalarda depresyon kaçınılmazdır..
Psikiyatrise götürseniz iyi olur..hem bazı can sıkıcı halleri de varmış..
Doktoru ve psikiyatriis öneriler verecek.daha iyi dinler sanırım..
El oyalayacı işler,yürüyüş falan..belediyenin hobi kursları olabilir..
evet ilk önce psikiyatr..
Onun içinde araştırmalar yaptım kısmetse bi hastane bu hastalık için birim açmış hep uzman doktorlar varmış oraya gidecez..
Ondan sonrası hobi işleri çünkü şu an için dediğim gibi çok bişey yapmak istemiyor..
çevrenin de çok yardımı oluyor saolsunlar mesela geçen bi elişi getirdiler..bi yerde satılcakmış ve ablamdan elişinie yardım etmesi için öyle bi hoşnutluk yaptılar ve biraz biraz yapıyo işte..
Insanın enerjisini tüketiyor..
Sizin de mi çevrenizde bu hastalıktan var ?