- 6 Aralık 2020
- 118
- 11
- 48
- 28
- Konu Sahibi Yetkinsonla
-
Merhaba hanımlar
Evden çalışarak kendine ek gelir sağlamak ister misin?
Kendi işini kurabileceğin, telefon ve internetin yeterli olduğu bir sistemimiz var.
Büyük sermaye gerektirmez
Evden, istediğin saatte çalışabilirsin
Eğitim ve destek ekibi her zaman yanında
Kendi markanı kurma fırsatı
Bu iş özellikle ev hanımları, öğrenciler, çalışan ama geliri yetmeyen kadınlar için çok uygun.
Sen de “Ben de artık kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum” diyorsan bana mesaj atabilirsin
Merhaba arkadaşlar benim 1 yaşında kızım var maalesef dışarıda çalışamıyorum ve acaba evde yapabileceğim bir iş var mı yalnız anket ve paketleme işi dışında var mı bana önerebildiğini
Merhaba arkadaşlar uzun süredir ev hanımlar için ek iş arıyordum Hatta Burada da bir sayfa açtım Umarım Söyleyeceklerim yasak değildir dijital Pazarlama Benimle çalışmak ister misiniz sadece günde 2 rels paylaşarak gelir elde etmek mümkün düşünmek isteyen ya da Benimle çalışmak isteyen varsa mesaj kutuma mesaj atabilirsiniz
30 Haziran'da iş arıyordunuz.
17 Temmuz'da insanlara iş önerir hale geldiniz.
Tam olarak neyin reelsini paylaşıyorsunuz
“Evet, doğru30 Haziran'da iş arıyordunuz.
17 Temmuz'da insanlara iş önerir hale geldiniz.
Tam olarak neyin reelsini paylaşıyorsunuz
Kopyala yapıştır metinle değil, kendi cümlelerinizle anlatın yaptığınız işi. Tam olarak ne iş yapıyorsunuz şu an ?“Evet, doğru30 Haziran’da iş arıyordum… Çünkü hicbirsey yetmiyordu, çıkış yolu arıyordum.
Ama 17 Temmuz’da artık farklı bir noktadaydım, çünkü DPA sayesinde sadece iş arayan değil, insanlara yol gösteren biri oldum.
Ben önce kendim bu eğitimle tanıştım, öğrendim, uyguladım.
Sonuç aldıkça şunu fark ettim: ‘Demek ki ben de başarabiliyormuşum!’
İşte o yüzden bugün kendi yaşadığım dönüşümü başkalarıyla paylaşıyorum.
Kısacası ben iş ararken bulduğum çözüm sayesinde artık başkalarına çözüm sunabilen biri oldum.”
“Dijital pazarlama, aslında internet üzerinden ürün veya hizmetleri insanlara ulaştırma sanatıdır.
Reklam vermek, sosyal medyada büyümek, takipçiyi müşteriye dönüştürmek…
Bugün dünyada en çok kazandıran iş modellerinden biri.
Ve en güzel tarafı? Evden, sadece telefonunla yapabiliyorsun.”
Neden Dijital Pazarlama?”
“Neden dijital pazarlama?
Çünkü artık alışveriş, öğrenme, araştırma… hepsi internette!
ÇMarkalar, insanlar, girişimciler fark edilmek için sosyal medyaya ihtiyaç duyuyor.
Sen de bu ihtiyacı karşılayan kişi olduğunda hem kendi işini kuruyorsun hem de para kazanıyorsun.”
“Dijital Pazarlamanın Avantajı”
“Dijital pazarlamanın en büyük avantajı şu:
Kargo yok
Stok yok
Yüksek sermaye yok
Sadece bilgi, doğru strateji ve biraz cesaret gerekiyor.
Bu yüzden binlerce insan şu an dijital pazarlama sayesinde ek gelir elde ediyor.”
Kopyala yapıştırmış oylemı e kitap satısı tam olarak buKopyala yapıştır metinle değil, kendi cümlelerinizle anlatın yaptığınız işi. Tam olarak ne iş yapıyorsunuz şu an ?
Yapay zekanın da katkısı var ama önemli olan insanın emeği ve vizyonu. Ben işin pratiğini yaşıyorum, o yüzden yazılanların hepsi deneyimle harmanlanmışYapay zeka ile yazmış bı de iş miş biseyler okumadım bile
Cok sukur hic birsey kaptırmadı Çok şükür evime geri döndüm altınlarımda ben de Hatta üstüne bile kattım şu an eşimle çok mutluyum kaynanamla da görüşmüyorum Düğün altınlarımla bu işle ne alakası var anlamadım ama ben bu seti ücretsiz arkadaşımdan aldımHadi hadi acikca yaz bakalim. İşe gircem diye kac parani kaptirdin da burada yolunacak insan ariyorsun. Dugun altinlarini kaptirmamissindir insallah.
Gerçekten bilgi için sorduğunu düşünmüyorumİş ne tam olarak bekliyorum sjsjdj
bende merak ettim. aslında tam anlatsan yani işinin güzellemesini yapmak yerine samimi bir şekilde bir iki cümleyle anlatsan o zaman daha inanılır bir konu olur. Sen işi anlatmamışsın ki işi pazarlamaya çalışmışsın gibi görünüyor konuya giriş ve işin mahiyetini anlatma şeklin. Bu da amacının birilerine iyilik yapmak değil kendine prim kazandırmak olduğu görünümü veriyor ve öyle zaten.Gerçekten bilgi için sorduğunu düşünmüyorum
halbuki siz de yakın zamanda işsizliğin ve imkansızlığın ne demek olduğunu bire bir yaşamış birisiniz. Şuan ki bu tutumunuz hiç samimi değil. Burada gerçekten böyle şeyler için umutla bekleyen insanlar var. Konunuza bakma nedenimde geçen gün bir kk üyesinin gerçekten böyle bir işe ihtiyacı olduğu aklıma gelmişti ve hemen onu bilgilendirecektim ama konuyu okumamla konu başlığınızla içeriğinin hiç alakası olmadığını gördüm. Yazık gerçekten ihtiyacı olan insanlar bir umut inanacaklar belki de. Hiç üzülmeyeceksiniz değil mi?bende merak ettim. aslında tam anlatsan yani işinin güzellemesini yapmak yerine samimi bir şekilde bir iki cümleyle anlatsan o zaman daha inanılır bir konu olur. Sen işi anlatmamışsın ki işi pazarlamaya çalışmışsın gibi görünüyor konuya giriş ve işin mahiyetini anlatma şeklin. Bu da amacının birilerine iyilik yapmak değil kendine prim kazandırmak olduğu görünümü veriyor ve öyle zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?