Spastik kolon

elifn1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
63
9
48
30
Arkadaşlar merhaba, 20 yaşındayım birden bire sürekli karın ağrım yüzünden gittiğim doktor spastik kolon teşhisi koydu. Verdiği ilaçları da düzenli kullanıyorum ama artık canıma tak etti. Derslerime gidemez oldum, korkudan hiçbir aktivite yapamaz oldum, depresyonda falan değilim çok şükür diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. Ancak yaşam kalitem düştü. Biliyorum düzgün bi tedavisi yok ama yıl 2015, kansere bile çözümler varken yapılacak bir şeyler olmalı değil mi? Bu hastalığını kontrol altına alabilmiş olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

[]Arkadaşlar merhaba, 20 yaşındayım birden bire sürekli karın ağrım
en 15 yıl spastik kolon rahatsızlığını en ağır şekilde yaşadım. Her akşam 9 aylık hamile gibi oluyordum. Akşamlar kabusum olmuştu .Her yolu denedim sayılır zaten tıpta tedavisi yok. Kolon rahatsızlığı devamında birçok rahatsızlıkları getirdi. Allah dualarımı kabul etti.Şu an süperim hem sağlık hemde fizik olarak.Bu hastalığı yaşamış ve iyileşmiş bir insan olarak size yardımcı olmak gerekli yerlere yönlendirmek isterim. Bende çaresizlik içinde internetde araştırırken Gürsel Bey beni yönlendirdi Allah ondan razı olsun. BU HASTALIĞI ÇEKEN BİLİR KEŞKE DAHA ÖNCELERİ BANA YARDIMCI OLSALARDI DİYORUM VE YARDIMI BORÇ BİLİYORUM .
-----------------------------
Yukarıdaki bana ait olan mesajı 06 Haziran 2014 tarihinde paylaşmıştım. Şuan 2017 ben sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatımı sürdürüyorum. Allah'a şükür hastalığım tekrar etmedi.Bu kabusu yaşayan insanları çok iyi anlıyorum.İletişime geçerlerse yardımcı olurum Allah'ın izniyle. Sağlıklı yaşamın sağlıklı bağırsakla mümkün olduğunu anladım.

Yeni numaram 05435994712

Merhaba şuan aynı sıkıntıları çekiyorum ve neredeyse hayata küstüm. Allah aşkına nasıl yardımcı olabilirseniz iletişime geçelim. Verdiğiniz numara kapalı. Size nasıl ulaşabilirim ve kimdir bu gürsel bey. Dönerseniz çok sevinirim.

Back
X