special k diyeti

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
merhaba kızlar benim vermem gereken 2 kilo bir şey var.İdeal kiloma düşme çabalarındayım yaz olsa daha çabuk kilo veriyordum özellikle ramazan ayında.Neyse bugün special k bitter çikolata aldım.Yarın sabah kahvaltı olarak başlamayı düsünüyorum.Yalnız ben süt ve yoğurtla yemeyi pek sevmediğim için kraker niyetine 1 kaselik gevreği yanında bitki çayları ile yemeyi düsünüyorum belki böylede etki eder.
daha önce special k ile kilo veren oldumu? denemekte fayda var diye düsünüyorum sabah ve aksam yemeği niyetine yemekle baslıcam katılmak isteyen varmı?

çok güzelmişte bu üründen daha önce hiç görmedım markete bayadırda gtmiyorum bulurum inşallah bende
ama çikolata demişsinya bu müsli gibi bişey degılmıya ? ben süt içemem mideme dokunuyor nasıl olucak?

bende sevmediğim için kraker gibi yiyeceğim süt koymadan :D ilk defa deneyeceğim valla hiç bir fikrim yok ama büyük marketlerde muhakkak bulursun 5 yada 6 tl olması lazım

bende sevmediğim için kraker gibi yiyeceğim süt koymadan :D ilk defa deneyeceğim valla hiç bir fikrim yok ama büyük marketlerde muhakkak bulursun 5 yada 6 tl olması lazım

az önce ablamla konuştukta bahsettım dedıkı biizm iş yerındekı bayan sabahları krakerlerini yiyodu ama şekerliydi ben sevmedım dedı ama 2 ayda 10 kılo vermiş ben 2 versem yeter

az önce ablamla konuştukta bahsettım dedıkı biizm iş yerındekı bayan sabahları krakerlerini yiyodu ama şekerliydi ben sevmedım dedı ama 2 ayda 10 kılo vermiş ben 2 versem yeter

1 kase 40 yada 60 kalori olması lazım..
ben bu sabah yedim 1 kase yanında yeşilçay içtim..
acaba o kadın sadece tek ogünmü yemis?
onuda ögrenmek lazım :D ben bugun tek kahvaltıda yedim

yapan yokmudur hiç :) ben hala devam ediyorum günde 1 öğün yiyorum ve ciddi anlamda tartıda kalori olarak düsük cıkıyorum

Ben de nesfit'le başlayayım bari.. Sabah akşam şeklinde tüketeyim.. Yarından itibaren yanındayım. :)

Bir kase sade Nesfit (sütsüz)

200 gram çilek

1 fincan kuru kayısı

1 kutu (küçük) meyveli yoğurt

Bir kase Nesfit (karışık meyveli, yine sütsüz)

Üye olduğum bir siteden bunların toplam kalorisine baktım. yani bi günlük menümü böyle oluşturdum şimdilik, acıkırsam, yetmezse ekleme yaparım tabii.. 664 kalori. toplamı. ki nesfit beni tok tutuyor bayağı.. aralarda bol bol su ve bitki çayı da içince acıkmam diye düşünüyorum. acıksam da zaten yerim, 664 kalori de çok az çünkü. :)) ama bunu yağsız ya da yarım yağlı sütle tüketmek en makul olanı.. çünkü bu listeye 3 bardak tam yağlı inek sütü eklendiği anda kalori 1048'e falan yükseliyor.

kızlar bende 2 mayıs da başladım 62 il başladım şuan 60 olsum hatta ben hafta sonu normal diyet yapıyorum hafata içi sabah öğlen spacıal k yiyorum akşam evde ne yemek varsa onu tüketiyorum tok tutması beni çok motive edio hedefim 55

Bir kase sade Nesfit (sütsüz)

200 gram çilek

1 fincan kuru kayısı

1 kutu (küçük) meyveli yoğurt

Bir kase Nesfit (karışık meyveli, yine sütsüz)

Üye olduğum bir siteden bunların toplam kalorisine baktım. yani bi günlük menümü böyle oluşturdum şimdilik, acıkırsam, yetmezse ekleme yaparım tabii.. 664 kalori. toplamı. ki nesfit beni tok tutuyor bayağı.. aralarda bol bol su ve bitki çayı da içince acıkmam diye düşünüyorum. acıksam da zaten yerim, 664 kalori de çok az çünkü. :)) ama bunu yağsız ya da yarım yağlı sütle tüketmek en makul olanı.. çünkü bu listeye 3 bardak tam yağlı inek sütü eklendiği anda kalori 1048'e falan yükseliyor.

ben süt tüketemiyorum hiç bir sekilde :( special kyı meyvesuyu ile de yiyebilirmisiz öyle yazıyor hatta diyorlar ama ben yanında bitki çayı iciyorum kahvaltılığım o oldu tadıda güzel.Sanırım geceleri kacamak yapmasaydım kilomu hemen kaybedebilrdm maalesef hızlı veremıyorum kilo 50.4üm sabah tartılınca aksamları tartıldığımda 51.6 falan oluyorum 47 olmayı dusunuyorum yada 48 :D

ben süt tüketemiyorum hiç bir sekilde :( special kyı meyvesuyu ile de yiyebilirmisiz öyle yazıyor hatta diyorlar ama ben yanında bitki çayı iciyorum kahvaltılığım o oldu tadıda güzel.Sanırım geceleri kacamak yapmasaydım kilomu hemen kaybedebilrdm maalesef hızlı veremıyorum kilo 50.4üm sabah tartılınca aksamları tartıldığımda 51.6 falan oluyorum 47 olmayı dusunuyorum yada 48 :D

çok uzak değilsin hedefine.. benim vermem gereken bi 10-15 kilom var :p

inşallah diyorum artık.. :)

kızlar ben dieti bozdum o yüzden yazmamıştım bugün tekrar başladım ama gerçekten çok iş yaradığına eminim.

kızlar ben yurtta kalıyorum ünv basladım diyet olarak buna baslıcam yine
bimde satılan meyveli yoğurtlarla special K yiyip :) tek öğün kahvaltıda öyle düsündüm birde gece yemeleri keserek umarım ise yarar

ben yarin basliyorum kismetse :D

Back
X