Spekulumdan çok korkuyorum lütfen yardım

RABBIM OL DER OLUR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
66
51
3
Arkadaşlar sadece hsg cektrdim tup bebek için. Doktor beni tutamadi hastaneyi inlettim bağıra bağıra. O spekulum denilen alet benin canimi cok acitiyo tas oturuyo resmen rahmime ve onumde daha bana bu spekulum u kullanacaklari cok yol var... benim gbi olanlar var mi arkadaslar nasl yenebilirim bu korkuyu siz neler yaptnz tecrubesi olanlar lutfen yardm.

Vajinusmusken aparat ile egzersiz yapmıştım sen de yapabilirsin.Ben de tedirgin olmuşumdur hep alttan muayenelerden.öncelikle alete bakmamanı öneririm kollarını başının arkasında birleştir ve derin nefes al bekle.3-5 saniye sonra biteceğini ve seni bebeğine yaklaştıracağını hatırlat kendine o Sırada.Ben bu şekilde çatı muayenesi Olmayı bile başardım
Inşallah rahatlıkla atlatırsın :)

Vajinusmus la nasil egsersiz yaptn canm alip aparati evdemi deniyosun onu anlamadm canm sen nasl egzersiz yaptn söylermisin canm... grrcekten cok ama cok korkuyorum ve beni hic bi kuvvet tekrr spekulum ku olan muayenelere sokamaz ama olmak zorunda

Vajinismus dedigin spekuuma spekuuma benziyomu canm

Gün içerisinde anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…