Sper Doktor Tahir Tosyal..Dragos ifa'da.

merhaba,

bende tahir bey'e gidiyorum ve ona gerçekten güveniyorum.
herşeyden idealist bir doktor para için gereksiz işlemler yaptırmayan ve sadece gerekli gördüğü tahilleri yaptıran biri
ayrıca çalışma saatleri oldukça uzun telefonla ulaşabiliyorsunuz

ben geçen sene tahir beyde açık miyom ameliyatı oldum ve bana herkes kolay kolay normal yolla hamile kalamazsın dedi
tahir bey de aksine hamile kalabileceğime söyledi
ve çok şükür Rabbime, bebeğimiz rahmime yerleşti.
Allah'a şükürler olsun ki doktoruma güvenmişim

Rabbim nasip kısmet ederse doğuma kadar tahir bey'e gitmek istiyorum arkadaşlarım da ona gidiyorlar ve gayet memnunlar
evet hastane küçük ama doktorun marifteleri büyük
odaları cok konforlu değil ve minibüs yolu üzerinde olması biraz gürültülü olmasını sağlıyor ama 2 günlüğüne katlanabilinecek bir durum

o benim canım doktorum :) buradaki yorumlar üzerine gittim Tahir Tosyalı'ya kendisi gerçekten mükemmel bir doktor o hastaneye fazla hatta. tek sevmedğim şey ultrason cihazı eski ama başında tahir doktorumuz olunca onu da sorun etmedim :16: gidecek olan arkadaşlara tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle hepinizin kıymetli yorumları için gerçekten çok çok teşekkür ederim. Dün akşam Tahir bey'e gittim saat 19:30'da. ilk içeri girdim aman ya rabbi boncuk tonton bi adam gel yavrum dedi. Eşimde yanımdaydı ikimizinde içinden geçmiştir "ne şeker adam" diye. HEr neyse aldı beni USG'ye. usg cihazı ilk üretimden sanırım baya eski. uzun uzuun inceledi. Ölçtü biçti - tansiyonuma ve kiloma baktı. vee.... bir anda adam garipleşmeye başladı. " bu kiloda hamile kalmamalıydın e napalım artık yapcak bişi yok, Allaha emanet gitcez..." eşimin gözleri bilye gibi oldu // ben tahlillerimi verdim şöle sayfaları bir çevirdi... - arkadaşlar normalde ben reaktif hipoglismeiyim bana Prf. Dr. Metin Özata teşhis koydu İsmini duymayan varsa şöle bi googllasın hemen anlıcak işinde ne denli uzman olduğunu ve 5 aydır tedavi oluyorum tedavi devam ederken hamile kaldım kendisi beni takip ediyor devamlı zaten bu arada birde ethyrox kullanıyorum guatrımda biraz az çalışıyor teşisi ben koymadım 45 yıllık tecrubesi olan adam koydu... ama bu bilgileri söyleyebilmek ne mümkün - Şeker dediğim tonton adam taramalı tüfek yutmuş gibi diyabetiksin diyabet vakfına gitmelisin gebeliğin riskli gurupta herkes diyabet vakfına gidiyor sende git zayıflarsın.. o ara ben riskler neler dedim.- bebeğin karnında ölür - erken doğum yaparsın - kalbin dayanmaz - damarların tıkanır falan dedi.... Biz şoka girdik. Benim bildiğim bu riskler herkeste var. Bende biraz yüksektir anlarım ama daha ilk randevumda bund-ları duymak bilmiyorum beni çok hayal kırıklığına uğratı. Doktora sormak istediğim bir iki soru vardı bırak sormayı daha ilaçlarımı bile söleyemedim. Hipo glisemi DEDİM.... daha bitiremeden " hipoglisemi neymiş ekmek tuz şeker yemiceksin okadar" dedi. Arkadaşlar ben zaten son 5 aydır glisemik indeks diyeti yapıyorum. beyaz un şeker patates hatta muz bile yemiyorum... Devam ediyorum afedersiniz bortolin kistinden şüpheleniyordum ufak iki tane çıkıntı vardı bende onu bile söyleyemedim o kadar hızlı konuştu ki. Gerçi hep aynı şeyleri tekrar etti. İstersen 3 hafta sonra gelirsin bi daha bakarız dedi ben kendimi odanın dışında buldum teknik olarak dışarı o çıkarmadı ama öle bir piskoloji vardı ki ... Adam beni azarlamadı... ama dediğim gibi ağzımı bile açamadım Kapısı epey yoğundu belki yanlış saati seçtim bilmiyorum .SONUÇ OLARAK FİKRİMİ SÖLEMEM GEREKİRSE ; Tahir bey işini iyi yapmak isteyen normal bir doğum doktoru olabilir , ama Riskli durumlar kendisini biraz geriyor galiba yada eğer benim kibi kiloluysanız ( 87 kg) gitmeyin arkadaşlar. güzel yorum yazan arkadaşlar sanırım benim ilk gördüğüm şeker adama takılı kalmışlar. Acaba 1 taneden fazla soru yöneltebilen oldumu aralarında. herneyse hastane zaten bi tuhaf adamın üstüne üstüne geliyor duvarlar çok SIĞ. tavan çok yakın hastaneyi zaten pek beğenmedim de dedim hani belki tahir bey başka bir yerde yapar doğumumu... vs. Yok arkadaşlar giden memnun kalan arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum ama risk faktorü olan arkadaşlara tavsiye etmem.

kızlar bende pazartesi gününne randevu aldım bakalım ne olacak ilk hamileliğim olumlu yorumlaarın yanısıra olumsuz yorumlarda var bende gıttıkten sonra tecrüblerimi yazıcam umarım güzel geçer :31:

ewet kızlar muayenemi oldum ve bebeişimin ilk halini gördüm doktor Tahir bey son derece dikkatli ve ilgili bir dr herşeyimle ilgilendi rahim iç dış yumurtalık bu muayeneleri bile yaptı normalde gebelik için gittiğinde direk ultrasonla bakıyolar ama bu doktor herşeye baktı ben çok begendim hastane evet biraz basık insanın hoşuna gitmiyor ama doktorumuz iyi olduktan sonra gerisi boş :) inşAllah kötü birşeyle karşılaşmadan Allah bebeklerimizi kucaklarımıza almayıda nasp eder hepinzi öpüyorum

ewet kızlar muayenemi oldum ve bebeişimin ilk halini gördüm doktor Tahir bey son derece dikkatli ve ilgili bir dr herşeyimle ilgilendi rahim iç dış yumurtalık bu muayeneleri bile yaptı normalde gebelik için gittiğinde direk ultrasonla bakıyolar ama bu doktor herşeye baktı ben çok begendim hastane evet biraz basık insanın hoşuna gitmiyor ama doktorumuz iyi olduktan sonra gerisi boş :) inşAllah kötü birşeyle karşılaşmadan Allah bebeklerimizi kucaklarımıza almayıda nasp eder hepinzi öpüyorum

ben de çok merak ettim dr um çok ilgisiz kısa sürüyor muayeneler değiştirmek istiyorum,genelde yorumlar olumlu..normal doğum ücreti ne kadar acaba bir de yenidoğan bakım ünitesi varmıi? bazı arkadaşlar kuvezi ssk karşılıyo bazıları da karşılamıyor demiş anlamadım..

canım dr gerçekten çok ilgili çok da tecrübeli ama hastanenin doğum bölümüü ne hiç bakmadım geçmiş yıllarda yeni doğan ünitesi yokmuş ama şu an var galiba muayene ücreti 40 tl şu an sen dr a sorabilirisn yenidoğanı ve doğumu açıksası bende doğum konusunda daha hiç bişey sormadım ilk aylar diye ama merak ediyorum gidersen mutlaka haber et bana

canım dr gerçekten çok ilgili çok da tecrübeli ama hastanenin doğum bölümüü ne hiç bakmadım geçmiş yıllarda yeni doğan ünitesi yokmuş ama şu an var galiba muayene ücreti 40 tl şu an sen dr a sorabilirisn yenidoğanı ve doğumu açıksası bende doğum konusunda daha hiç bişey sormadım ilk aylar diye ama merak ediyorum gidersen mutlaka haber et bana

tamam canım yazarım sana mutlaka!!

arkadaşlar tahir tosyalı en son dragos şifa hastanesindeydi. hastane isim değiştirip vera hast.olmuş. tahir bey ise oradan ayrılmış. ancak kimseden bilgi alamıyorum. sürekli hastaları varsa lütfen nerede olduğunu yazabilir mi?

arkadaşlar Tahir Tosyalı'yı buldum. Küçükyalı delta hospıtal hastanesinde göreve başlamış. evime de çok yakın olduğu için ççookk sevindim. aramak bulmak isteyen varsa duyrulur :))

Merhaba Arkadaşlar;

Bende adet düzensizliği var 6-7 ay olmadığım yada hiç olmadığım oluyor.Kartalda Dr. Zeynep Gençlere gittin ilk gittiğimde bana kist olduğunu söyledi ve böyle devam edeceğini söyledi.Bende bu hamile kalmamı engeller mi dedim hayır dedi.2. gittiğimde ilaç verdi adet olmam için sonrada klomen verdi işe yaramadı yine sordum hamile kalmamı engeller mi bu durum dedim tabi engel olabilir dedi.Öyle dedikten sonra güven sorunu yaşadım ancak gitmeye devam ettim.1.klomende sonuç alamadım sonra bana diyor ki adet olmanı beklicez tekrar klomene başlıcaz bende dedim benim problemim o zaten ben şimdi 6-7 ay yada ne zaman olursa adet olmayı mı beklicem sonra adet olmam için başka bir ilaç verdi oldum ve yine klomene başladım ondanda bir sonuca varamadım ve her gitmemde 80 tl muayene ücreti alıyordu bende güven sorunu yaşadığım için tekrar gitmedim.Psikolojim çok bozuldu söylediklerinden dolayı hatta o kadar bozuldu ki kendimi en ufak bir belirtide hamile hissediyorum ve test yapıyorum sonuc negatif ve bende yine moral bozukluğu.Arkadaşımla paylaştım iyi bir doktor arıyorum bana ne var ne yok söylicek ve tedavisi budur diyecek bir doktor onada arkadaşı Dr. Tahir Tosyalı yı söylemiş.Bende araştırdım Delta Hospıtal daymış şimdi erkek olduğu için çekiniyorum ama yapacak birşey yok bir bebeğim olmasını istiyorsam mecburum.Şimdi yazılanları okudum ama benim durumumda olana rastlamadım benimle aynı sorunu yaşayıp ta bebek sahibi olanınız yada hamile kalanınız var mı acaba?Ciddi anlamda çok ihtiyacım var yardıma yoksa ihtimallerle kafayı yicem.Tabiki önce Rabbım kısmet etmişse olur ama napim çok istiyorum hayırlı sağlıklı bir EVLAT!!!
Yardımlarınızı bekliyorum...:43:

Back
X