sperm 5 mılyon

burcu2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
383
180
83
35
mrblar ben 29yasında 4yıllık evlıyım gebe kalamıyorum butun tahlıl hsg cekıldı temız cıktı esımın spermı az dendı asılama yapıldı tutmadı fakat asılama ve ılac tedavılerınden sonra adetletımın duzenı bozuldu onceden hep duzenlıydı tarlusal ıcıp adet oluyorumolmayınca gecen ay tarlusalla adet oldum 3 gun once adet olmam gerekıyordu daha olmadım artık gıdıp tahlıl yaptırıp negatıfcıkmasından bıktıgım ıcın gıdıp yaptıramıyorum neden duzensızlestı artık yardım edın lutfen yol gosterın bana

mrblar ben 29yasında 4yıllık evlıyım gebe kalamıyorum butun tahlıl hsg cekıldı temız cıktı esımın spermı az dendı asılama yapıldı tutmadı fakat asılama ve ılac tedavılerınden sonra adetletımın duzenı bozuldu onceden hep duzenlıydı tarlusal ıcıp adet oluyorumolmayınca gecen ay tarlusalla adet oldum 3 gun once adet olmam gerekıyordu daha olmadım artık gıdıp tahlıl yaptırıp negatıfcıkmasından bıktıgım ıcın gıdıp yaptıramıyorum neden duzensızlestı artık yardım edın lutfen yol gosterın bana
Merhabalar : 5 milyon sperm sayısı tup bebek tedavısını gerektırır. Yapılacak usg ve hormon degerlerınız ıle adet duzensızlıgınızın nedenı aydınlatılmalıdır. bol şans dılerım

peki sonuc nasil olur
merhabalar :Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır.Tup bebekte uygulanan ımsı metodu ile 8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılması uygun olur .Tum bu bılgıler ısıgında dogru merkez secımı saglıklı gebelıge gıden yolda ılk ve en onemlı adım olmaktadır.bol şans dılerım

cok tsk ederım dktor bey ben sızı dusunuyordum fakat ben tokatda yasıyorum ıstanbulda kalacak yer ımkanı olmadıgı ıcın tokata en yakın samsun u dusunuyorum ama dktor da cok onemlı bılmıorum ayıp olurmu ama orada bıldıgınız en ıyı doktor varmı

mrba Allah yardımcımız olsun.bende 28 yaşındayım eşimin sperm seviyesi 10 milyondu tüplerim tıkalıydı laparoskopiyle açıldı benimde ilaçları kullandıktan sonra adet düzenimde sağmalara oldu 27-28 günde bir olurken bu sefer 32-33 günü buldu :(

merhabalar :Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır.Tup bebekte uygulanan ımsı metodu ile 8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılması uygun olur .Tum bu bılgıler ısıgında dogru merkez secımı saglıklı gebelıge gıden yolda ılk ve en onemlı adım olmaktadır.bol şans dılerım
merhaba hocam size sorum laparoskopiyle açılan tüpler sonra yine eski haline gelirmi yani kapanırmı tüplerimden mukoza temizledik dedi doktor.geçtiğimiz haziran ayında olmuştum.lütfen beni aydınlatırmısınız.teşekür ederim.

merhaba hocam size sorum laparoskopiyle açılan tüpler sonra yine eski haline gelirmi yani kapanırmı tüplerimden mukoza temizledik dedi doktor.geçtiğimiz haziran ayında olmuştum.lütfen beni aydınlatırmısınız.teşekür ederim.
Gecırılmıs amelıyatlar veya enfeksıyonlar sonucu tupler saglıklı yapısını yıtırebılır. Amelıyatta karın içi yapısklık durumunuza gore tekrar kapanma rıskı vardır. bol sanslar .

Gecırılmıs amelıyatlar veya enfeksıyonlar sonucu tupler saglıklı yapısını yıtırebılır. Amelıyatta karın içi yapısklık durumunuza gore tekrar kapanma rıskı vardır. bol sanslar .
hocam bende sadece tıkanıklık vardı ve açıldığını söylediler.yine de korkuyorum acaba yine tıkanırmı diye.teşekürler bilgileriniz için hocam.

benımde yle oldu ıste gunu gunune olurken ılaclardan snra gunlerı sastı bebek stresı yetmezken bıde adet gunlerıme kafayı takar oldum

benim eşim varikosel ameliyatı geçirmiş 6-7 sene evvel 23 yaşlarındayken, şu an bebek istiyoruz, bu rahatsızlığın tekrar etme oranı nedir, sizce bi sorun teşkil eder mi, mesela kaçıncı bebek denemsi boşa çıktığında kontrole gitmeli.. 3 aydır istiyoruz biz henüz.. tabi yeni bi ameliyattan sonra 1 yıl bekleniliyormuş bu durumda korktum da biraz..

merhabalar , benım her hangi bir sağlık sorunum olmamasına karşın eşimde sperm sayısı azlıgı var en son 1.5 milyondu sayısı varikoselden şüphelendi doktorumuz. test sonuçlarını bekliyoruz. tüp bebeğimi aşılama yöntemini mi önerirsiniz? tşk

Back
X