Salam hansi rayondan seherdensiz ?Merhaba.Ben 10 aylik evliyim.bende sorun yok ama eşimde spermde sorun var. 4 milyon sperm sayi , marfoloji 2 , haraketlilik 19 cikti. 1 aydir artik her sabah ac karina keci boynozu pekmezi geceleri ise taze havuc suyu iciyor. Ben kuru yapmayada başlayacam yarindan.Saracoglunu izledim o oyle soyluyodu. Sizlerden bunlari kullanipda sonuç alan oldu mu? Pekmezi ve havuc suyunu.Ben Azerbaycandanim oyuzden burda Cakşir koku bulamiyorum. Cakşir kokude cok faydali dediler ama yok burda.lutfen bana yardimci olun. Cok uzuluyorum ben bebeyim yok diye.Doktorada gidemiyoruz Karano virusdan dolayi her yer kapali.lutfen yukarida yazdiklarimi kullanip sonuc goren varsa yardim edin.
Toxum falan satılan yerlərdə sifarişlə gətirmək olur 100qrami 25manatdiXurma ciceyi tozu? Harda satilir? Men Sumqayitdan
Men genceSizde de bele problem vardi? Siz hansi weher , rayon?
Keçiboynuzu var mı bizde de sayı biraz az dendi onun kürünü yapıyoruz.Merhaba.Ben 10 aylik evliyim.bende sorun yok ama eşimde spermde sorun var. 4 milyon sperm sayi , marfoloji 2 , haraketlilik 19 cikti. 1 aydir artik her sabah ac karina keci boynozu pekmezi geceleri ise taze havuc suyu iciyor. Ben kuru yapmayada başlayacam yarindan.Saracoglunu izledim o oyle soyluyodu. Sizlerden bunlari kullanipda sonuç alan oldu mu? Pekmezi ve havuc suyunu.Ben Azerbaycandanim oyuzden burda Cakşir koku bulamiyorum. Cakşir kokude cok faydali dediler ama yok burda.lutfen bana yardimci olun. Cok uzuluyorum ben bebeyim yok diye.Doktorada gidemiyoruz Karano virusdan dolayi her yer kapali.lutfen yukarida yazdiklarimi kullanip sonuc goren varsa yardim edin.
InwAllah olarMen gence
Bizdə yox problemsiz olmur bizdə 3ildi
Ama Cox adamnN esitmisem xurmani əsasən İran həkimləri yazır
Keciboynozu ozunu kaynatiram bugunden. Sabah akwam icmesi gerek deyir orda Doktor. Ben Sabah ac karina keciboybuzu pekmezi verirem. Gece havuc suyu. Bugunden oylen ve aksam yemeklerinden sonrada kurusunu verecem keciboynuzunun. Sizde artim oldu mu?Keçiboynuzu var mı bizde de sayı biraz az dendi onun kürünü yapıyoruz.
Biz tekrar ölçüm yaptıramadık devam etmeye çalışıyoruz.Keciboynozu ozunu kaynatiram bugunden. Sabah akwam icmesi gerek deyir orda Doktor. Ben Sabah ac karina keciboybuzu pekmezi verirem. Gece havuc suyu. Bugunden oylen ve aksam yemeklerinden sonrada kurusunu verecem keciboynuzunun. Sizde artim oldu mu?
Sizde sayi ne kadardi?Biz tekrar ölçüm yaptıramadık devam etmeye çalışıyoruz.ilk 1 hafta sabah akşam sonra 3ay akşamları 1 büyük bardak kullanılıyor. Bence çok şey yaparsan adam stres olur. Herşeyi aynı anda yapma.
Ben bunla ilgili konu açmıştım seni etiketleyeyim oraya canım.Sizde sayi ne kadardi?
Keçibuynuzunun ozun hardan almısızKeciboynozu ozunu kaynatiram bugunden. Sabah akwam icmesi gerek deyir orda Doktor. Ben Sabah ac karina keciboybuzu pekmezi verirem. Gece havuc suyu. Bugunden oylen ve aksam yemeklerinden sonrada kurusunu verecem keciboynuzunun. Sizde artim oldu mu?
Magazada satilir. Boyuk marketlerdeKeçibuynuzunun ozun hardan almısız
LutfenBen bunla ilgili konu açmıştım seni etiketleyeyim oraya canım.
Azərbaycanda bawqa bir bitki var ona oxwuyan keçi buynuzu adiynan satırlar yutubda keçi buynuzunun fərqi yazıb baxın birdən səhv alarsizMagazada satilir. Boyuk marketlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?