Sperm arttırıcı takviye OKFERTİL

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavim8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mavim8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
80
22
3
Merhaba eşimin sperm sayısı hareketliliği morfolojisi vs hepsinde sorun var. Doktor OKFERTİL diye bir takviye tavsiye etti ama internette hiçbir bilgi yok eczanedede satılmıyor. Bir numara var arıyorsunuz ve size getiriyor. Çok güvenemedim ama doktor tavsiye etti. İçeriği çoğu sperm takviyesine benziyor hatta extraları da var. Kullanan veya duyan var mı? Alıp almamak arasında kararsız kaldım. İçeriği fotoğrafta mevcut.

Eklentiler

• IMG_7068.webp
    79,8 KB · Görüntüleme: 14
Çoğu takviye ürünleri artık böyle satılıyor doktorlar aracı oluyorlar mümessil aracılığı ile diğer türlü Trendyol hepsi burada gibi sitelere ücret ödemek zorunda kalıyorlar benim eşime de üroloji doktoru apolvis önerdi onun da sitesi yok telefon numarası vardı WhatsApp Tan mesaj atıp adresimi attım onlar adresime kargoladilar yüksek ihtimalle sizin doktorunuz da bu marka ile anlaşmalı çoğunu. İçeriği ayniz zaten

Evet galiba öyle ama çokta emin olamadım bir tane bile bilgi yok internette. Daha bilindik bir marka alıp almamak arasında kaldım. Siz aldınız mı doktorun tavsiye ettiği ilacı

Evet aldık ama kullanan kişilerle konuştum fayda sağlayanlar olmuş o şekilde aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…