• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı için neler uyguladınız burdan birbirimize yardımcı olalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cansuezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
366
110
53
Arkadaşlar merhaba birbirimize destek olalım Eşinde sperm sıkıntısı olanlar burdan yardım edelim birbirimize neler uyguladınız n’aptınız neyden iyi sonuç neyden kötü sonuç aldınız doktor tek tüp bebek dedi bize ama ben normal yollardan kalmak için uğraşıcam uyguladıklarım : Çakşır kökü kaynatıyorum , soğuk Pres keçi boynuzu özü sabah akşam içerisine ginseng katıyorum Eşim sigarayı bıraktı zeytinyağlı incir uyguluyorum ballı süt veriyorum ceviz yiyor Benım uyguladıklarım bunlar sonuç alanlar sizde yazarsanız destek olalım birbirimize birlikten kuvvet doğar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ♥️

Kardeşim mrb. Eşine maca kökü tozu ile kestane balını karıştırırak ver sabahları aç karnına bir çay kaşığı kadar. . Ayrıca promotil ya da proxeed plus ilaçlarını kullansın. Demirdiken otundan çay yap hergün... Bitter çikolata yesin.. Bal polen pro polis arı sütü dörtlü karışım var. Hergün ondan bir çay kaşığı yesin. Değerleri artacaktır.

Keçi boynuzu ve aktardan alınan keçi boynuzu tozu baska hicbseye gerek yok cok deneyen var 1 ayda inanılmaz fark ediyo sayı olarak

Keçi boynuzunun kendisi olsun mümkünse pekmezler yapay tatlandıricı iceriyor hatta bi süre kendine şeker diyeti uygulasn insulin spermlere ciddi zarar veriyor diye duymustum

Canım merhaba benim eşimin de sperm sayısı az sizin değerleriniz nasıl? Bizim toplam sayı 8.8 milyon ileri hareketli %_62.5 toplam hareketli %75 morfoloji 10.9 sayımız çok az bizim doktor klomen başladı eşime art med bir de promen kullandı bir kutu ayrıca keci boynuzu kürü yapıyoruz pekmezini içiyor keci boynuzunun kendisini yiyor .. tekrar test yaptırmadık ama sizin değerleriniz nasıldı?

Bizim ilk gittiğimizde 6 milyon ileri hareketli 0 morfoloji 2 ikinci testte 6 7 adet yazıyordu yarın Kaan aydosa randevumuz var bakalım ben diyecek dua edelim birbirimize yarın inşallah güzel sonuçlar alırız burdan yazarım doktor ben tavsiye edecek bakalım çok heyecanlıyım Allah Yardımıcmız olsun inşallah düzelir değerler yaşımız küçük biraz daha deneyecem bişeyler olmazsa tüp bebek yaptıracak tüp bebek yaptırmaktan ayrıca korkuyorum Hayırlısı olsun hakkımızda ❤️

Bizim ilk gittiğimizde 6 milyon ileri hareketli 0 morfoloji 2 ikinci testte 6 7 adet yazıyordu yarın Kaan aydosa randevumuz var bakalım ben diyecek dua edelim birbirimize yarın inşallah güzel sonuçlar alırız burdan yazarım doktor ben tavsiye edecek bakalım çok heyecanlıyım Allah Yardımıcmız olsun inşallah düzelir değerler yaşımız küçük biraz daha deneyecem bişeyler olmazsa tüp bebek yaptıracak tüp bebek yaptırmaktan ayrıca korkuyorum Hayırlısı olsun hakkımızda ❤
Canım Kaan hocanın tavsiyelerini buradan paylaşırmısın benim de eşimin değerleri sizinki ile aynı

Dün gittik Kaan hocaya eşime 3 ay promenk birde teatro diye bir takviye yazdı DNA hasar testi istedi nohut dedi her akşam sofrada olsun siyah üzüm dedi benim eşimin fshı yüksek olduğu için keçi boynuzunu önermedi ısırgan otu çayı birde havuç dedi günde iki Tane suyu olursa DHA iyi olur dedi bu kadar canım ♥️

Dün gittik Kaan hocaya eşime 3 ay promenk birde teatro diye bir takviye yazdı DNA hasar testi istedi nohut dedi her akşam sofrada olsun siyah üzüm dedi benim eşimin fshı yüksek olduğu için keçi boynuzunu önermedi ısırgan otu çayı birde havuç dedi günde iki Tane suyu olursa DHA iyi olur dedi bu kadar canım ♥
DNA hasar testi ne zaman çıkıyormuş acaba bizde. Genetik test sonuçları çıkınca Kaan Aydos a gideceğiz bide DNA hasar sonucunu maille mi görüşeceksiniz

DNA hasar testi ne zaman çıkıyormuş acaba bizde. Genetik test sonuçları çıkınca Kaan Aydos a gideceğiz bide DNA hasar sonucunu maille mi görüşeceksiniz
Dna da değişiyormuş canım 1 gündüde dedi 1 aydada çıkar dedi

Öylede olur ama bu test Ankara’da ve istanbulda yapılıyormuş Kaan hocanın önerdiği yerlerde detaylı sperm testi yaptırmadık canım 2 tane sonucumuz vardı onları götürdük

Back
X