• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm azlığı ve tedavisi

melo_seko

YaHalıkYaBariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
1.150
3
358
İstanbul
Öncelikle bu sağladığınız imkandan dolayı tesekkür ederim. Eşimde sperm azlığı var. Tedaviyi nerede yaptırmamız konusunda kararsızız. İlk denememiz olacak. Ben 22 yaşındayım. Bir çok yer dolaşıp kafa karıştırmak istemiyoruz. Birde ilaç fiyatları tüp bebek fiyatlarına dahil oluyor mu? bu konuda biraz bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler..

Öncelikle bu sağladığınız imkandan dolayı tesekkür ederim. Eşimde sperm azlığı var. Tedaviyi nerede yaptırmamız konusunda kararsızız. İlk denememiz olacak. Ben 22 yaşındayım. Bir çok yer dolaşıp kafa karıştırmak istemiyoruz. Birde ilaç fiyatları tüp bebek fiyatlarına dahil oluyor mu? bu konuda biraz bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler..

merhaba,once sızı gormek lazım.ondan sonra ne yapılacagına karar verılır.Esınızde sperm azlıgı varsa ayrıca esınızın Bahcecı fulya klınıgınden Dr.Emre Bakırcıoglu ıle gorusmesı gerekır.Emre bey Urologdur.onun bu konudakı yonlendırmesıne göre gerekeni yaparız.sevgiler

öncelikle bu sağladığınız imkandan dolayı tesekkür ederim. Eşimde sperm azlığı var. Tedaviyi nerede yaptırmamız konusunda kararsızız. Ilk denememiz olacak. Ben 22 yaşındayım. Bir çok yer dolaşıp kafa karıştırmak istemiyoruz. Birde ilaç fiyatları tüp bebek fiyatlarına dahil oluyor mu? Bu konuda biraz bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler..

özel msj kutun dolu :)))

Back
X