Sperm azlığı

1234568

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
20
0
1
Merhaba sperm hareketsizlgi var eşimde iliskiye girmeden önce ne yemeli içmeli anlık hareket kazanmasi için bilen yardımcı olabilir mi acil

Anlık hareket kazanabileceğini pek sanmıyorum çünkü spermler ortalama 72 günde bir yenileniyormuş. Doktor takviye vermedi mi ?

Merhaba sperm hareketsizlgi var eşimde iliskiye girmeden önce ne yemeli içmeli anlık hareket kazanmasi için bilen yardımcı olabilir mi acil
Proxeed plus çok işe yarıyor. En az 2 ay kullanmalı eşiniz. Bir de alkol sigara kilo hareketsiz yaşam gibi durumlar varsa bunlara mutlaka bir çözüm bulmali. Umarim sağlıkla ilerler süreciniz💓

Hareketli yaşam,yürüyüş hiç olmazsa. Sağlıklı beslenme.
İlişkiden sonra bence ayaklarınızı yatağın başlığına dikip yatın yarım saat.
Belki bu da fayda sağlar spermin yumurtaya ulaşmasında. Doktorum bana demişti bi keresinde.
Alkol sigara zaten biliyorsunuz demeye gerek yok

Proxeed plus çok işe yarıyor. En az 2 ay kullanmalı eşiniz. Bir de alkol sigara kilo hareketsiz yaşam gibi durumlar varsa bunlara mutlaka bir çözüm bulmali. Umarim sağlıkla ilerler süreciniz💓
Çok teşekkür ederim bide benim hesabimda hormon testime bakar mısınız ricam

Belki bu da fayda sağlar spermin yumurtaya ulaşmasında. Doktorum bana demişti bi keresinde.
Teşekkürler sağolun size zahmet hesabimdan benim hormona da bakar mısıniz lütfen

Back
X