Benim esimde 2 bin tane sperm vardi, hizli hareketlide yoktu! Dna hasarida vardi! Cok ama cok vahimdi durum! Normal yolla gecen sene 2 kez hamile kaldim! Doktorlarim bile sasirdi hamile kalmama ama malesef dna hasari yuzunden ikiside dusukle sonuclandi! Sonra saglikli spermler secilip tup bebek yapmaktan baska sansin yok dedi dr. Ama saglikli gebelik sansin dusuk dedi! Bu sene ocak ayinda ilk tup bebek denemesi negatif, nisan ayinda ikinci tup bebek yaptirdik! (Toplanan yumurtalar spermlerden daha coktu artik gerisini sen dusun) cok sıkıntili gunler gecirdim ilk ay surekli kanamam oldu ama rabbime binlerce kez sukurler olsun ki bebegim hala benimle! (Bunlari yazarken bi yandan agliyorum) 22 hafta bitti, cadaloz bi kiz bekliyoruz!
Senin suanda ne halde oldugunu oyle iyi biliyorum ki! Ama bak ben gibi hatta benden daha cok daha kotu gunler gecirenler var emin ol! Sana umut olsun diye yazdim basimdan gelenleri! Biliyorum elimde degil ama biraz sakin olmaya calis, umudunu kaybetme! En kisa zamanda seninde hersey gonlunce olsun insaallah![/QU
cnım benm her şeyin hayırlısı yalnız değilim biliyorum senin gb umuduma umut katan arkadaşlarım var yaradan istedikten sonra her şey bahane senin bni çok iyi anladığın gb bende seni anlıyorum çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz o küçük cadaloz annesinin meleği olacak sağ salim rabbim seni bebeğine kavuştursun hem öyle ağlamak üzülmek yok yoksa bebeğinde üzülür kendine ve ona iyi bak