Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba geçmişte north vital kullanmıştı eşim etkisini görmüştük, bir araştırın istersenizvitamin önerileriniz var mı ne kullanacağız bilemedik. Kullanıp fayda gören?
Merhaba DNA hasarı siz mi istediniz doktorunuz mu önerdi nasıl bakıldı buna varikosel var eşimde ama reflü yok dendi DNA hasarı ile ilgili bir şey söylenmedi bizeArkadaşlar merhaba sperm sayımız düşük baya. DNA hasarı da 38 çıktı. Çok mu yüksek. Düşürmek için ne yapmalıyız?
Bu konuda doktorunuza danışın tabi ama ben Nac 600 ün verildiğini DNA hasarına iyi geldiğini duydum chat cpt ye de sorabilirsiniz bu tür şeyleri. Benim eşimin değerleri çok düşük henüz konmuş bir teşhis olmamasına rağmen araştırmalarım sonucunda kullandıklarım lepidium(maca) , l- arginin , Koenzim q 10, Nac 600 , selenyum hepsini araştırabilirsiniz. Benim bir emriyom var onu deneyip olmazsa Eylülde doktora gitmeyi her şeye baştan başlamayı geniş tetkiklerden geçmeyi planlıyoruz ama o zamana kadar degerlere katkıda bulunmak için bunları kullanıyorum.Bizde de varikosel var biz istedik iyi ki. Hasar düşünce başlıcaz ama nasıl düşer bilmiyoruz
DNA hasarı olduğu nasıl belli oluyor eşimde varikosel var ama reflü yok dendi ve hangi doktora gitsek ameliyata gerek yok dedilerBu konuda doktorunuza danışın tabi ama ben Nac 600 ün verildiğini DNA hasarına iyi geldiğini duydum chat cpt ye de sorabilirsiniz bu tür şeyleri. Benim eşimin değerleri çok düşük henüz konmuş bir teşhis olmamasına rağmen araştırmalarım sonucunda kullandıklarım lepidium(maca) , l- arginin , Koenzim q 10, Nac 600 , selenyum hepsini araştırabilirsiniz. Benim bir emriyom var onu deneyip olmazsa Eylülde doktora gitmeyi her şeye baştan başlamayı geniş tetkiklerden geçmeyi planlıyoruz ama o zamana kadar degerlere katkıda bulunmak için bunları kullanıyorum.
Test yapmadan belli olmaz ama sperm değerleri kötüyse zaten DNA hasarı olma ihtimali yüksek oluyor genelde.DNA hasarı olduğu nasıl belli oluyor eşimde varikosel var ama reflü yok dendi ve hangi doktora gitsek ameliyata gerek yok dediler
Sayısı 55 milyon ileri hareketlilik %25 bi sorun oluyor muTest yapmadan belli olmaz ama sperm değerleri kötüyse zaten DNA hasarı olma ihtimali yüksek oluyor genelde.
Morfoloji önemli nedirSayısı 55 milyon ileri hareketlilik %25 bi sorun oluyor mu
Ya bu degerlerle siz normal yoldan bile gebe kalabilirsiniz biraz takviyeylede daha da artar tüm değerler. Ama tabiki bu tip sperm sorunu yaşayan erkeklerde sperm DNA hasarı olma riski normalden fazla oluyor kesin bir işaret değil sadece risk daha yüksek ama DNA hasarıda olsa degerler düşükte olsa sağlıklı sperm bulmak zor değil erkek infertilitesinde zira nu durumda labaratuvar ve sperm seçim yöntemleri(ımcı, mikroçip….vs) önemli. Sıfır morfolojide bile çok sağlıklı embriyolar elde edilebiliyor bu yöntemlerle çünkü tek sperm yeterli is ki o spermi bulun iyi emriyolog ve labaratuvardaSayısı 55 milyon ileri hareketlilik %25 bi sorun oluyor mu
3 aşılama yaptırdım testlerin de ileri sayısı %80 oldu morfoloji yazmıyor hiç bir testinde olsa söylerlerdi diye düşünüyorum bende anlamadım artık ya 1,5 yıldır gebelik yok benim çikolata kistim var solum da sağım temiz bu ay yumurta takibi yaptırdım sanırım çatlayan yumurtam kiste dönüştü yani hep bi aksilikYa bu degerlerle siz normal yoldan bile gebe kalabilirsiniz biraz takviyeylede daha da artar tüm değerler. Ama tabiki bu tip sperm sorunu yaşayan erkeklerde sperm DNA hasarı olma riski normalden fazla oluyor kesin bir işaret değil sadece risk daha yüksek ama DNA hasarıda olsa degerler düşükte olsa sağlıklı sperm bulmak zor değil erkek infertilitesinde zira nu durumda labaratuvar ve sperm seçim yöntemleri(ımcı, mikroçip….vs) önemli. Sıfır morfolojide bile çok sağlıklı embriyolar elde edilebiliyor bu yöntemlerle çünkü tek sperm yeterli is ki o spermi bulun iyi emriyolog ve labaratuvarda
Aşılana ve tp bebek için verilen sperm testinde morfoloji yazmaz. Normal gidip test vermesi lazım . Bir de sperm DNA hasarı için tünel testi veriliyor her şehirde bile yok o . Sizi çok iyi anlıyorum bende de her şey normalken martta dış gebelik yaşadım bazen böyle üst üste gelir ama rabbimin hep bir bildiği bir planı vardır. Bir gün hepimize “ bu hayal ettiğimizden bile güzel “ sevinci yaşatsın. Sabretmek zor biliyorum ama yılmayalım3 aşılama yaptırdım testlerin de ileri sayısı %80 oldu morfoloji yazmıyor hiç bir testinde olsa söylerlerdi diye düşünüyorum bende anlamadım artık ya 1,5 yıldır gebelik yok benim çikolata kistim var solum da sağım temiz bu ay yumurta takibi yaptırdım sanırım çatlayan yumurtam kiste dönüştü yani hep bi aksilik
Normal test de verdi yine sonuç aynı bir şey yok diyorlar. Allahım yolumuzu aydınlık etsin inşallah imtihanımız bu olmasın sağlıkla sınamasınAşılana ve tp bebek için verilen sperm testinde morfoloji yazmaz. Normal gidip test vermesi lazım . Bir de sperm DNA hasarı için tünel testi veriliyor her şehirde bile yok o . Sizi çok iyi anlıyorum bende de her şey normalken martta dış gebelik yaşadım bazen böyle üst üste gelir ama rabbimin hep bir bildiği bir planı vardır. Bir gün hepimize “ bu hayal ettiğimizden bile güzel “ sevinci yaşatsın. Sabretmek zor biliyorum ama yılmayalım
AminnnnNormal test de verdi yine sonuç aynı bir şey yok diyorlar. Allahım yolumuzu aydınlık etsin inşallah imtihanımız bu olmasın sağlıkla sınamasın
Bizde de varikosel var ,sizin ileri hız ve morf kaç şuan? Dna hasarı bu varikoselden sebep oluyorBugün doktorumuz astaxatin resvaratrol q10 verdi.
Hasara yüksek dedi işin kötü tarafı varikoselden. Felaket canım sıkıldı..
Bu vitaminlerle düşer mi acaba bu şekilde tüp bebek yapmayın demiş.
Sizin iyi o zaman ileri hız , bu dna hasarını düşürünce ,değişebilir iyi yöndebizim sayılarımız baya düşük ya ileri hız 40 morf 1 sanırım.
Ama doktor da ameliyat dna hasarını arttırır tetikler dedi.
Biz ameliyat mı olsak dediğimiz her yerde hayırla döndük.
Şimdi de içime kocaman bi dert oldu.