Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasarı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yildizsavascisi

🌠
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
7.895
15.753
248
Kızlar selam ,
Esimde sperm dna hasarı ve yüksek baş anamoli morfoloji var tedavi gerekiyormuş yoksa gebelik olmaz olsa da sağlıksız ilerlermis. Ancak ozel kliniği olanların muayene ücreti cok pahalı. Klinikde değil de hastanelerde bu konuda eşi tedavi gören var mı, üniversitesi hastanelerinde özel prof muayenesi de olur şehir Ankara??

Cnm ah bizmde ole 2 kere dusuk yaptm inan korkar oldm artk tup bebek yptrmaya sen yaptrdnmi tup bebek

Kaan aydos en iyisi

Kaan aydos en iyisi
Merhaba ankara dan bir süreliğine taşınmak zorunda kaldık en son ozel hastanede bi doktora gösterdik o da evet bas ve kuyruk anamoli var ama morfoloji de 4 o yüzden sıkıntı etmeyin dedi saf olsun bizi rahatlattı klomen yazdı bi kere bunu kullansın dedi bi de takviye verdi uc ay kullansın diye uc ay sonra aşılama deneyin vakit kaybetmeden dedi bakalım hayırlısı

Siz bilirsiniz tabi ama direkt tüp bebek yaptırın derim ben. Bende bir ay sonra yaptırıyorum ilaçlara başladım. Aşılama tamamen zaman kaybı. Hele spermde sorun varsa yani bu sperm yumurtaya ulasıp dölleyemiyorsa hareketlilik morfoloji vs den dolayı ha normal yolla birlikte olmuşsun ha spermi yumurtanın yanına bırakmış hiçbi önemi yok. Aşılama vücudu boş yere yormak bana göre etrafımda aşılama olup tutan bir kişi var sadece ama siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin

Acikcasi ben de direk tüp bebek düşünüyorum haklısınız asilama doğal yoldan pek de farklı degil

Bnmde esim su an kullaniyor klomen inslh rabbm emeklrmizi bosa cikarmaz

Arkadaşlar merhaba Bi konuda yardıma ihtiyacım var bilgilendirir misiniz? 3 olumsuz tedavi oldu kromozom testi yaptırdık sonuçlar temiz çıktı? Eşime Yapmamız gereken farklı testler var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…