bosver sikinti yapmaOooffff cok sıkıntılıyım umutsuzluk ne kadar zormus0
Benimde tutmadı ...Sperm donasyonu yapıp tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Şuan ben hiç bir aşamada değilim bekliyorum,tekrar denemeye cesaret topluyorum sizin esinizdemi azosprem?tek sorun spermmiydi de tutmadı?
nerde yaptıredınız?
bende sperm donasyonu denicem
ne aşamasınız kızlar
Şuan ben hiç bir aşamada değilim bekliyorum,tekrar denemeye cesaret topluyorum sizin esinizdemi azosprem?
Canım sperm donasyonu ne? Bizde morfoloji sorunu vardı mikro chip yöntemi kullanıldı yani en iyi sperm seçildiArkadaslar cok ama cok dertliyim 6 yillik evliyim esim azosperm tesede sperm bulunamayinca son care olarak sperm donasyonu yaptirdik bin bir zorlukla biriktirdigimiz tum paramizda hayallerimizle ucup gitti.para umrumda bile degil ama tekrar denemem icin lazim...esimde tekrar denemek istemiyor napcami bilmiyorum dondurulmusumda yok herseye sil bastan baslamakta cok zor Allah yardimcimiz olsun.benim gibi sperm donasyonu yaptirip basarisiz olan var mi???
Canım sperm donasyonu ne? Bizde morfoloji sorunu vardı mikro chip yöntemi kullanıldı yani en iyi sperm seçildi
Evet maalesef negatif oldu bu işler nasip ...Herşey yolunda olmasına rağmen olmadı bende bı problem yok sperm zaten iyi ama sonuç yine negatiftekrar denemek istiyorum eşimi ikna etme asamasindayim
Dünya da Berk angun doktorumduhangi hastanede yaptrdın?
doktorun kim?
Dünya da Berk angun doktorumdu
Hayır besinci gun embrıyosuyduberk bey embriyoları 3. günde transfer ediyormus seninkinide öle mi yaptı cnm?
Hayır besinci gun embrıyosuydu
Bilmem hic bir acıklama yapılmadı.ama ben fazla yatamadım gunluk hayata devam ettım belkide bu yuzdendir
Bilmiyorum tekrar denemek için cesarete ihtiyacım var.bi cok heveslenip yarın baslamak istiyorum biyandanda hiç gozum almıyo kafam cok karısıkyok be cnm yurtdışında 5dk yatırıp hayata devam ettiriyorlar..
keşke sorsaydın doktora sonuçda okadar paralar döküyoruz..
şimdiki sürecin nasıl olucak peki?
aynı şekilde tedavimi olucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?