sperm donasyonu yaptirip tutmayan var mi?

Umut8090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
88
40
88
Arkadaslar cok ama cok dertliyim 6 yillik evliyim esim azosperm tesede sperm bulunamayinca son care olarak sperm donasyonu yaptirdik bin bir zorlukla biriktirdigimiz tum paramizda hayallerimizle ucup gitti.para umrumda bile degil ama tekrar denemem icin lazim...esimde tekrar denemek istemiyor napcami bilmiyorum dondurulmusumda yok herseye sil bastan baslamakta cok zor Allah yardimcimiz olsun.benim gibi sperm donasyonu yaptirip basarisiz olan var mi???

Şuan ben hiç bir aşamada değilim bekliyorum,tekrar denemeye cesaret topluyorum sizin esinizdemi azosprem?

İlk deneme sperm donasyonu negatif ama dimi?
Tek sorun azospermi mi?
Benim eşimde sperm var sayı az birde morfoloji%0 biz donasyon yaptırmak istiyoruz
4. Denemem hep düşük oluyor yada kimyasal gebelik dış gebelik felan oldu
Spermden dolayı bize göre bende bir sorun yok çünkü
Bu hafta hastalanıcam ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz
Vakit kaybedicek zaman yok ne yazıkki

Evet maalesef negatif oldu bu işler nasip ...Herşey yolunda olmasına rağmen olmadı bende bı problem yok sperm zaten iyi ama sonuç yine negatif:(tekrar denemek istiyorum eşimi ikna etme asamasindayim

Arkadaslar cok ama cok dertliyim 6 yillik evliyim esim azosperm tesede sperm bulunamayinca son care olarak sperm donasyonu yaptirdik bin bir zorlukla biriktirdigimiz tum paramizda hayallerimizle ucup gitti.para umrumda bile degil ama tekrar denemem icin lazim...esimde tekrar denemek istemiyor napcami bilmiyorum dondurulmusumda yok herseye sil bastan baslamakta cok zor Allah yardimcimiz olsun.benim gibi sperm donasyonu yaptirip basarisiz olan var mi???
Canım sperm donasyonu ne? Bizde morfoloji sorunu vardı mikro chip yöntemi kullanıldı yani en iyi sperm seçildi

Bilmem hic bir acıklama yapılmadı.ama ben fazla yatamadım gunluk hayata devam ettım belkide bu yuzdendir:(

Bilmem hic bir acıklama yapılmadı.ama ben fazla yatamadım gunluk hayata devam ettım belkide bu yuzdendir:KK43:

yok be cnm yurtdışında 5dk yatırıp hayata devam ettiriyorlar..
keşke sorsaydın doktora sonuçda okadar paralar döküyoruz..
şimdiki sürecin nasıl olucak peki?
aynı şekilde tedavimi olucak?

yok be cnm yurtdışında 5dk yatırıp hayata devam ettiriyorlar..
keşke sorsaydın doktora sonuçda okadar paralar döküyoruz..
şimdiki sürecin nasıl olucak peki?
aynı şekilde tedavimi olucak?
Bilmiyorum tekrar denemek için cesarete ihtiyacım var.bi cok heveslenip yarın baslamak istiyorum biyandanda hiç gozum almıyo kafam cok karısık

Back
X