- 29 Aralık 2021
- 107
- 16
- 48
- 29
- Konu Sahibi Bilgenur96
Sonuçlardan anlayan yorum yapabilirmi acaba
Bu sekilde sonucu olup tüp bebekle hamile kalanlar oldumu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçlardan anlayan yorum yapabilirmi acabaBu sekilde sonucu olup tüp bebekle hamile kalanlar oldumu.
merhaba konu ile ilgili danışmak istediğim bir şey var, eşim iki kez test yaptırdı sonuç azospermi şuan genetik testlerinin sonucunu bekliyoruz,fakat merak ettiğim şey şu iki testtede 0,3 ml örnek verilebilmiş bu sonucu etkiler mi sizceSperm bulunamamış. Testi tekrarlayın, zaten numune de az çıkmış. Yine sperm bulunamazsa azospermi demek oluyor. Ona uygun tedaviye yönelmelisiniz. Geçmiş olsun.
Azospermi olduğunu değiştirmez. 1ml ve üstü numune gerçek sonuç için önemli. Sayı,hız ve morfolojiyi sağlıklı hesaplamak için. Ama 0,1 ml bile olsa içinde sperm olması gerekir. 0,3 ml sperm çıkmamışsa azospermidir bu değişmez.merhaba konu ile ilgili danışmak istediğim bir şey var, eşim iki kez test yaptırdı sonuç azospermi şuan genetik testlerinin sonucunu bekliyoruz,fakat merak ettiğim şey şu iki testtede 0,3 ml örnek verilebilmiş bu sonucu etkiler mi sizce
şimdiden teşekkür ederim
Bizede aynı teşhis konuldu fakat fsh çok düşük müş genetik sonucunu bekliyoruzmerhaba konu ile ilgili danışmak istediğim bir şey var, eşim iki kez test yaptırdı sonuç azospermi şuan genetik testlerinin sonucunu bekliyoruz,fakat merak ettiğim şey şu iki testtede 0,3 ml örnek verilebilmiş bu sonucu etkiler mi sizce
şimdiden teşekkür ederim
sanırım aynı aşamadayız, dilerseniz zaman zaman gidişatı paylaşalım çünkü insan kendini anlayan biriyle konuşmaya ihtiyaç duyabiliyor bu süreçteBizede aynı teşhis konuldu fakat fsh çok düşük müş genetik sonucunu bekliyoruz
peki siz özel merkezde testi yenilediğinizde sonuçta bir değişiklik oldu mu rica etsem paylaşır mısınızDeğerler sıfır bakılmamış yeterli meni verilmemiş alanında uzman dr ile danışın ve özel bir merkezde verin. Bu tarz şeyler çok önemli bizde ilk devlet hastanesinde baktırmıştık eşimin değerlerine çoğu değerlere bakılmamıştı bile
Daha ayrıntılı bakıldı morfoloji kalitesi çok önemli hız hareket hepsipeki siz özel merkezde testi yenilediğinizde sonuçta bir değişiklik oldu mu rica etsem paylaşır mısınız
Daha ayrıntılı bakıldı morfoloji kalitesi çok önemli hız hareket hepsi
Tabi ki bakılıyor değerler farklılık gösterebiliyor alanında uzman dr dan yardım alın her konuda yardım edecektirpeki sonuç sıfır çıksa bile bu söylediklerinize bakılabiliyor mu
Eşiniz azosperm hastası demek oluyor sonuç malesefki. Benim eşim gibi.. Biz tedavi aşamasındayız şuan. Çok zor ve maliyetli bir hastalık. Genetik ve hormon testleri isteyecek doktorunuz sizden. Doppler vs uygun görürse. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Iyi bir doktorda hemen tedaviye baslamanızı öneririm inşallah tup bebek aşamasına geçebiliriz. Sperm bulunur. Aynı yollardan geçtim hala geçiyorum. Allah büyüktür.#erkekinferlitesi #spermigrom #spermdüşüklüğü #sperm #tüpbebek #aşılama
Değerlerin sıfır olması bakılmadığı anlamına gelmiyor sperm olmaması anlamına geliyor. Sıfır olması zaten incelenecek sperm olmaması demek. Toplam sperm sayisi sıfır yani.. doğal olarak diğer morfoliji hareketlilik vs de sıfır. Neden sperm olmadığı araştırılıp tedavi olmalı . Ardından sperm olursa tüp bebege geciliyor. Çok iyi laboratuvarı olan bir tup bebek merkezinde 2. Testi verip doktor ile görüşmenizi öneririm. . Benim eşim de azosperm hastası. Sperm olmama durumu Tıkanıklıga bagli olabilir. (Volum dusuklugu) , Hormon dusuklugu veya yuksekligi olabilir veya genetik olabilir. Allah yardimcimiz olsunpeki sonuç sıfır çıksa bile bu söylediklerinize bakılabiliyor mu
teşekkür ederim durum böyle olunca bizde özel bi kurumda hormon ve genetik testlerimizi yaptırdık sonuçları bekliyoruz. Ben hiç rastlanamadıysa hızına vs. de bakılamaz diye düşünmüştümTabi ki bakılıyor değerler farklılık gösterebiliyor alanında uzman dr dan yardım alın her konuda yardım edecektir
teşekkür ederim,Değerlerin sıfır olması bakılmadığı anlamına gelmiyor sperm olmaması anlamına geliyor. Sıfır olması zaten incelenecek sperm olmaması demek. Toplam sperm sayisi sıfır yani.. doğal olarak diğer morfoliji hareketlilik vs de sıfır. Neden sperm olmadığı araştırılıp tedavi olmalı . Ardından sperm olursa tüp bebege geciliyor. Çok iyi laboratuvarı olan bir tup bebek merkezinde 2. Testi verip doktor ile görüşmenizi öneririm. . Benim eşim de azosperm hastası. Sperm olmama durumu Tıkanıklıga bagli olabilir. (Volum dusuklugu) , Hormon dusuklugu veya yuksekligi olabilir veya genetik olabilir. Allah yardimcimiz olsun
Attan düşeni attan düşen anlar misali çok iyi anlıyorum sizi. Çok zor bi sürec. Nerede tedavi oluyorsunuz ?teşekkür ederim,
şuan özel bir klinikte hormon ve genetik testlerini yaptırdık sonuç bekliyoruz o sırada da ben bütün kontrollerimi yaptırdım. Zor ve yıpratıcı bi süreç , burada okuduklarımla bazen yalnız olmadığımı düşünüp güç buluyorum. Rabbim hepimiz için en hayırlısını en kolay yönden nasip etsin
Attan düşeni attan düşen anlar misali çok iyi anlıyorum sizi. Çok zor bi sürec. Nerede tedavi oluyorsunuz