Erkek İnfertilitesi Sperm hareket ve sayı için Quenzim Q10 kullanan var mı? faydasını gören görmeyen???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm canım benim eşime vermişti doktor aşılama tutmadan sonra 2 ay kullansın dedi o arada ben keçiboynuzu kuru ile birlikte kullandım ilacı ve 2 ayin sonunda gebelik olustu.ancak kimyasal gebelikmis maalesef doktora söyledim bu durumu o zaman ikisine de devam etsin dedi yani artık ikiside mi iyi yoksa ilaç mi keçiboynuzumu bilemiyorum ama denemede fayda var

Kimyasal gebelik mi? O nasıl oluyor? Ilactan mı acaba cnm.normal yolla mi kimyasal gebelik oldu? Eşinin değerleri nasıldı artış oldumu baktırdınız mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktor bu yöntemle sperm sayisi ve hızının artmış olabileceğini söyledi ancak kalitesiz sperm döllenme yapınca kimyasal gebelik oluyormuş benim normalde 6 haftalik olmasi gerekirken 3 haftalik gözüktü bu geç dollenmedendir dedi.ancak kalitesiz sperm tam döllenme yapamıyormus iyiki düşürmüşsun dedi çünkü ileriki dönemlerde olsaydı kürtaj olman gerekirdi dedi.yani bebek ama bebek değil dedikimyasal gebelik herkeste olabiliyormuscanım benim eşim 2 kutudan sonra bikti ve içmedi sonra keçiboynuzu na devam etti önce suyu sonra pekmezi ve sperm sayisi baya arttı ama bence ilactan degildi keciboynuzundan di bu artis cunku ilaci birakti ve keçiboynuzu kullanırken tahlil yaptırdık hızı kaldı bi de onu çözdukmu allahın izniyle sorun kalmıyor 3 lu mucize die bi başlık var ordaki ilaçları almayi düşünüyorum ya da ibrahim saracoglu söyledi 2 kutu 200 luk e vitamini kullansın hız için dedi bence sende onlardan kullan canim

Bize Dr bunun yanında e vitamini de verdi.ikimizde kullanıyoruz. Bakalım hayırlısı.3lu mucizeyi bende duydum .Bu ay bunu kullansın bi dahaki ay bende 3 lu denicem Allah yardımcımız olsun cnm

Amin canım allah isteyen herkese nasip etsin Ümitle beklemeye devam bizde e vitaminin de karar kıldık bu ayları onun la geçireceğiz keçi boynuz pekmezi ni muhakkak kullansın ya da kurü yap 39 milyondan 57 milyona çıkardı sayiyi.bide yusuf ve Meryem surelerini oku imkanin varsa yuregine öyle bir huzur geliyor ki hemde asla hicbirsey çaresiz olmadığını daha iyi anlıyorsun iyi geceler

Kızlar başka kullanan yok mu

merhaba;
Biz kullandık q10 o ay hareketimiz artmıştı fakat tam olarak onun etkisimi bilemiyorum.Daha sonrasında gittiğimz doktor bu tarz şeylerin bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkisi yok kullanmanızı önermiyorum dedi bıraktık.Ayrıca biz solgardan almıştık başka takviyelerle beraber oldukçada fiyatlı oluyor uzun süreli kullanıma maddi olarakta uygun değil bence bizim tecrübemiz bu şekilde oldu umarım yardımcı olabilmişimdir :) geçmiş olsun.

Cnm Dr verdi bu ilacı.hareket arttı mı? Daha detay verirmisin ? Şimdi nasıl bir yol izliyorsunuz anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…