Sperm hareketliliği azlığı

elisa__

Hoşgeldin Minik Tospam :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
9.232
7.111
168
Merhaba bülent bey 16 aylık evliyiz 14 aydır korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamadım haziran ayında ben dr gittim tahlillerim temiz çıktı eşimden test istendi eşim sonuçları şu şekilde iki ay proxed plus kullan dedi eşime tekrar test istedi varikosel yokmuş hocam bizim durumumuz nedir iki ay sonunda kayda değer bir artış olmazsa direk aşılamayamı geçmeliyiz normal yolla olması için beklemelimiyiz şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• a.webp
    a.webp
    39 KB · Görüntüleme: 209
Hocam ben 26 eşim 29 yaşında adetlerim düzenlidir 28 günde bir olurum

Merhaba bülent bey 16 aylık evliyiz 14 aydır korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamadım haziran ayında ben dr gittim tahlillerim temiz çıktı eşimden test istendi eşim sonuçları şu şekilde iki ay proxed plus kullan dedi eşime tekrar test istedi varikosel yokmuş hocam bizim durumumuz nedir iki ay sonunda kayda değer bir artış olmazsa direk aşılamayamı geçmeliyiz normal yolla olması için beklemelimiyiz şimdiden teşekkürler
Merhabalar : sperm sayı ve hareket düşüklüğü mevcut.Bu degerler ıle rahım- tup fılmınız ve yumurtalık rezervınız normal ıse yumurtlatma- asılama yapılabılır . Ancak asılama basarı sansı (%10-12 ) yüksek değıldır.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Back
X