Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bizm ilk testee 0.2 di ikinci teste 2.7 çıkmştı şuan sanrm hamlymm keseyi gördükk 2 nafta sonra kalp atışna gidiceğimm inşlhh duyarm umudunu krmaa oluyorr gerçekttnn%10 ileri hızlı hareketlilikle doğal yoldan hamile kalan var mı ?
İleri hareketliğiniz 2.7% mi? Ya da 27% mı?Canm bizm ilk testee 0.2 di ikinci teste 2.7 çıkmştı şuan sanrm hamlymm keseyi gördükk 2 nafta sonra kalp atışna gidiceğimm inşlhh duyarm umudunu krmaa oluyorr gerçekttnn
Var tabi her şekilde kalan var, rabbim ol dedikten sonra ama siz yinede yükseltmek için takviyeler kullanın%10 ileri hızlı hareketlilikle doğal yoldan hamile kalan var mı ?
2.7 canımİleri hareketliğiniz 2.7% mi? Ya da 27% mı?
hangi vitamini kullanıyorsunuz canım doktor mu önerdi?Merhaba bizimde ileri hareketlilik %7 2 aydir vitamin kullaniyoruz bakalim ne olur sonuc
hangi vitamini kullanıyorsunuz canım doktor mu önerdi?
Sperm sayısı 120 milyon
İleri hızlı hareket %2
İleri yavaş hareket %33
Yerinde hareket %15
Hareketsiz %50
Arkdaşlar doktor bu değer için aşılama dedi. Sizce değerler nasıl?
Hizi kotu o yuzden asilama demisler zaten tedavi amacli vitamin falan vermediler mi?
Eşim 3 ay promotil kullanmıştı. Bu testten sonra kullanırsan bir 3 ay daha kullan promotil dedi. Keçiboynuzu bal polen FINDIK fıstığa devam ediyoruz. Doktor neden daha ilk baştan aşılama dedi. Anlamadım. Yengem de %10 İleri hızlı hareket ile doğal yoldan hamile kaldı.Bana doktorlar kesinlikle tüp bebek dedi doktordan 8 ay sonra doğal hamile kaldım güvenim sıfır artık doktorlara
Para kazanacakEşim 3 ay promotil kullanmıştı. Bu testten sonra kullanırsan bir 3 ay daha kullan promotil dedi. Keçiboynuzu bal polen FINDIK fıstığa devam ediyoruz. Doktor neden daha ilk baştan aşılama dedi. Anlamadım. Yengem de %10 İleri hızlı hareket ile doğal yoldan hamile kaldı.
İleri hızlı hareketi nasıl artırdınız? Çok zor artıyormuş.Para kazanacak
Bizim ileri hızda problem yoktu morfoloji de problem vardı yaşınız gencse biraz daha bekleyin derimİleri hızlı hareketi nasıl artırdınız? Çok zor artıyormuş.
3 ayDa sperm yenileniyor ilacinizi kullanın ek takviye besin c vitaminleri de olur sizde kullanınn eşinizde keçiboynuzunun çok faydası varBizim ileri hızda problem yoktu morfoloji de problem vardı yaşınız gencse biraz daha bekleyin derim
Neden guveniniz sifir ki doktor allah mi herseyi bilsin? 0 sperm ile yillarca tedavi gorup cocugu olmayan var sonra kendiliginden oluyor. Bunlar nasip kismet isleri doktorlar yazili bilgilere bakarak birseyler soylerler yoksa size nasip bu isler diyip yollasa daha mi iyiydi neyseki olmus cocugunu allah anali babali saglikli buyutsun insallahBana doktorlar kesinlikle tüp bebek dedi doktordan 8 ay sonra doğal hamile kaldım güvenim sıfır artık doktorlara