Erkek İnfertilitesi Sperm Hareketliliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm bizm ilk testee 0.2 di ikinci teste 2.7 çıkmştı şuan sanrm hamlymm keseyi gördükk 2 nafta sonra kalp atışna gidiceğimm inşlhh duyarm umudunu krmaa oluyorr gerçekttnn
İleri hareketliğiniz 2.7% mi? Ya da 27% mı?

Benimde eşimin %15 bizede nasip olur inşallah çok üzülüyorim ben😔

Merhaba bizimde ileri hareketlilik %7 2 aydir vitamin kullaniyoruz bakalim ne olur sonuc

Sperm sayısı 120 milyon

İleri hızlı hareket %2
İleri yavaş hareket %33
Yerinde hareket %15
Hareketsiz %50

Arkdaşlar doktor bu değer için aşılama dedi. Sizce değerler nasıl?

Sperm sayısı 120 milyon

İleri hızlı hareket %2
İleri yavaş hareket %33
Yerinde hareket %15
Hareketsiz %50

Arkdaşlar doktor bu değer için aşılama dedi. Sizce değerler nasıl?

Hizi kotu o yuzden asilama demisler zaten tedavi amacli vitamin falan vermediler mi?

Bana doktorlar kesinlikle tüp bebek dedi doktordan 8 ay sonra doğal hamile kaldım güvenim sıfır artık doktorlara

Hizi kotu o yuzden asilama demisler zaten tedavi amacli vitamin falan vermediler mi?
Bana doktorlar kesinlikle tüp bebek dedi doktordan 8 ay sonra doğal hamile kaldım güvenim sıfır artık doktorlara
Eşim 3 ay promotil kullanmıştı. Bu testten sonra kullanırsan bir 3 ay daha kullan promotil dedi. Keçiboynuzu bal polen FINDIK fıstığa devam ediyoruz. Doktor neden daha ilk baştan aşılama dedi. Anlamadım. Yengem de %10 İleri hızlı hareket ile doğal yoldan hamile kaldı.

Lütfen bunu da yorumlar mısınız ürolog normal demiş ama hızı az değil mi

Eklentiler

• FB6BE4B7-6E2F-4179-BDD5-337854D66296.webp
    FB6BE4B7-6E2F-4179-BDD5-337854D66296.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 80
Eşim 3 ay promotil kullanmıştı. Bu testten sonra kullanırsan bir 3 ay daha kullan promotil dedi. Keçiboynuzu bal polen FINDIK fıstığa devam ediyoruz. Doktor neden daha ilk baştan aşılama dedi. Anlamadım. Yengem de %10 İleri hızlı hareket ile doğal yoldan hamile kaldı.
Para kazanacak

Bizim ileri hızda problem yoktu morfoloji de problem vardı yaşınız gencse biraz daha bekleyin derim
3 ayDa sperm yenileniyor ilacinizi kullanın ek takviye besin c vitaminleri de olur sizde kullanınn eşinizde keçiboynuzunun çok faydası var

Neden guveniniz sifir ki doktor allah mi herseyi bilsin? 0 sperm ile yillarca tedavi gorup cocugu olmayan var sonra kendiliginden oluyor. Bunlar nasip kismet isleri doktorlar yazili bilgilere bakarak birseyler soylerler yoksa size nasip bu isler diyip yollasa daha mi iyiydi neyseki olmus cocugunu allah anali babali saglikli buyutsun insallah

Back
X