• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm hareketliliğinde mucize artış

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
arkadaşlar 3 ay önce ilk sperm testimizin sonucu

sperm kons:43 milyon

toplam haraket %30

ileri haraketli:%14

yernde haraketli:%16

haraketsiz : %70 di

eşim 3 aydır klomen kullandı 2 ayda l arginine toz 1 ay evicap 1 ayda çinko hapı kullandı ve buhafta test yaptık ve sonucumuz

sperm kons 46 milyn

toplam haraket %97

ileri haraketli: % 86

yerinde harektli %11

haraketsiz %3

olmuştu doktor ilaç kullnmaya gerek kalmadı herşey gayet güzel dedi

çok sevndik

bende pcos var tedaviye başlayacaktım yeni bir doktor bulmştm ona gittim özel muayenehane doktor
eşimn sperm testne baktı diyo o hastaneden gelen erkekler canavar gibi oluyor nedense diyo yanlışlık olabileceğini kendisinin önerdiği özel labaratuvar da yaptırmamız gerektiğini yoksa kabul edemeyeceğini söyledi benmde rahim filmi çektirip öyle gelmemi söyledi

böyle bişey olabilirmi sonçta birsürü insan o hastanede test yaptırıyor yanlışlık olma olasılığı varmıdır eşimn canı çok sıkıldı zaten teste zorla gitti birdaha yaptıramm diyor bu adam labaratuvardan para alıyor sanırım diyor moralim alt üst oldu

arkadaşlar lütfen bilgisi olan yorum yapsın kimse bişey yazmamış

arkadaşlar 3 ay önce ilk sperm testimizin sonucu

sperm kons:43 milyon

toplam haraket %30

ileri haraketli:%14

yernde haraketli:%16

haraketsiz : %70 di

eşim 3 aydır klomen kullandı 2 ayda l arginine toz 1 ay evicap 1 ayda çinko hapı kullandı ve buhafta test yaptık ve sonucumuz

sperm kons 46 milyn

toplam haraket %97

ileri haraketli: % 86

yerinde harektli %11

haraketsiz %3

olmuştu doktor ilaç kullnmaya gerek kalmadı herşey gayet güzel dedi

çok sevndik

bende pcos var tedaviye başlayacaktım yeni bir doktor bulmştm ona gittim özel muayenehane doktor
eşimn sperm testne baktı diyo o hastaneden gelen erkekler canavar gibi oluyor nedense diyo yanlışlık olabileceğini kendisinin önerdiği özel labaratuvar da yaptırmamız gerektiğini yoksa kabul edemeyeceğini söyledi benmde rahim filmi çektirip öyle gelmemi söyledi

böyle bişey olabilirmi sonçta birsürü insan o hastanede test yaptırıyor yanlışlık olma olasılığı varmıdır eşimn canı çok sıkıldı zaten teste zorla gitti birdaha yaptıramm diyor bu adam labaratuvardan para alıyor sanırım diyor moralim alt üst oldu

karışıklık olma ihtimali düşük ama olabilirde..bizimde testlerimiz sürkli 1 milyon ve 5 milyon arası değişirken yaptığımız bir klinikte sayımız 13 milyon çıkmıştı kilinik sıvı yı başka lavartuvara göndermişlerdi.soyismimizde tek hark farklıydı mesela yapıcı yazılacağı yağcı yazılıyordu..güvnmedik 2 ay sonra hastnaede yaptık tekrr 1 milyon bizde orda karıştırmışlardır deik.

Back
X