Erkek İnfertilitesi Sperm hareketlilik ve morfoloji

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aylanaktara

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
47
26
8
27
Kızlar merhaba 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyoruz geçen ay eşimde bende kontrollere gittik fakat eşimin ileri hız ve morfoloji sorunu çıktı doktor olumsuz konuşmadı zeucit diye takviye verdi onu kullanıyor daha önce kullanan var mı gelişme oldumu yardımcı olur musunuz ?

Kızlar merhaba 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyoruz geçen ay eşimde bende kontrollere gittik fakat eşimin ileri hız ve morfoloji sorunu çıktı doktor olumsuz konuşmadı zeucit diye takviye verdi onu kullanıyor daha önce kullanan var mı gelişme oldumu yardımcı olur musunuz ?
Merhaba
Varikosel muaynesi oldunuz mu ?

Varikosel sol tarafta hafif çıktı doktorumuz ameliyatlık durumu yok ileri seviyede olmadığı için ameliyat olursa kesin düzelir diyemem dedi ilk takviye kullanmamızı önerdi

Varikosel sol tarafta hafif çıktı doktorumuz ameliyatlık durumu yok ileri seviyede olmadığı için ameliyat olursa kesin düzelir diyemem dedi ilk takviye kullanmamızı önerdi
bizimde öyle hafif dedi ama ilaç 3 aydır hiç bir işe yaramadı hala devam ediyorum haziranda tekrar taahlil vericez

İleri hız kaçtı?

Zeuciti baya araştırdım çok kişi faydasını görmüş inşallah bizde de işe yarar birde biz ek olarak arı sütü bal karışımı kullanıyoruz çok etkisi varmış size de öneririm

Zeuciti baya araştırdım çok kişi faydasını görmüş inşallah bizde de işe yarar birde biz ek olarak arı sütü bal karışımı kullanıyoruz çok etkisi varmış size de öneririm
bende araştırdım ama hiç bi markaya güvenemedim bilemedim o işi siz hangisinden kullanıyorsunuz

Biz doçent özgür bey var ona gittik ilk gittiğimizden memnun kalmadık bize sorun yok deyip göndermişti ve detaylı test yapılmamıştı şüpheye düşüp özgür beye gittik arkadaşımın çalıştığı özel bi hastanede herkes memnundu

Biz doçent özgür bey var ona gittik ilk gittiğimizden memnun kalmadık bize sorun yok deyip göndermişti ve detaylı test yapılmamıştı şüpheye düşüp özgür beye gittik arkadaşımın çalıştığı özel bi hastanede herkes memnundu
istanbul mu ?

Eğriçayır var çok duydum methini onu alıcam ama şuan elimde instagramda bi doktor var mfk yöntemi var onun araştırın isterseniz onun karışımını aldım ama tabi pahalı oluyo baya içinde bir sürü şey var hepsini Ayrı ayrı araştırdığımda gerçekten çok etkili şeyler

Morfoloji %2 baş %92 üroloji doktoru hiçbir sorun yok doğal yolla hamile kalırsın dedi. 1,5 yıldır deniyoruz.2 kere aşılama oldum yine hüsran. Oradaki doktorlar da morfoloji önemli değil diyip geçti. 😒 Buradan okuyup sorunun morfoloji olduğunu düşündüm 1,5 aydır Emodex kullanıyor eşim .Bakalım inş faydası olur. Morfoloji sorununu çözenler bi yol gösterirse çok güzel olur 🙏🙏

Morfoloji %2 baş %92 üroloji doktoru hiçbir sorun yok doğal yolla hamile kalırsın dedi. 1,5 yıldır deniyoruz.2 kere aşılama oldum yine hüsran. Oradaki doktorlar da morfoloji önemli değil diyip geçti. 😒 Buradan okuyup sorunun morfoloji olduğunu düşündüm 1,5 aydır Emodex kullanıyor eşim .Bakalım inş faydası olur. Morfoloji sorununu çözenler bi yol gösterirse çok güzel olur 🙏🙏
eşimede emodex verdi doktorumuz ancak bizde hiç canlı sperm yok. Birde aşırı yan etki yaptı. Feci baş dönmesi ve halsizlik yapıyor. Mecburluktan kullanıyoruz.

Herhangi bi yan etki yapmadı şimdilik. Emodex , e vitaminin yanında bugün keçi boynuzu kürü ve incir kürünü de ekledik. Bi düzen tutturabilirsem haftada 3 kere nohut yedirmeye çalışacağım. Anlayacağınız bütün tuşlara basmaya çalışıyorum 😂😂

Kızlar emodex kullanıp fayda gören oldu mu
Biz fayda gördük 2.kutu bittiğinde test verdik.Morfoloji 2 den 4 e yükseldi. Hareketsiz sperm 60 falandı şimdi 30 a düştü.İleri hareketlilik aynı kalmış ama hareketsiz sperm sayısı düşmüş. Sayı 60–100 milyon arasında geliyordu 266 milyon olmuş.Morfoloji 4 ama baş anomalisinde düşüş olmuş 92 falandı 40 lara düşmüş.Kuyruk ve boyun oranı yükselmiş. Ona çok anlam veremedim 😒

Back
X