Sperm Hareketsizliği ile gebe kalamayan arkadaşlar , tavsiyelerim olacak...

nutekin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
31
0
36
İstanbul
ARKADAŞLAR MERHABA. 1 YIL 8 AYDIR ÇOCUK İSTİYORUZ FAKAT HALA SAHİP OLAMADIK. TÜM TETKİTLERİ YAPTIRDIK EŞİMLE. BENDE HİÇBİR SORUN ÇIKMADI FAKAT EŞİMİN İLERİ HAREKETLİLERİ HİÇ YOKTU. MÜTHİŞ BİR ÜMİTSİZLİK İÇİNDEYDİM. DAHA SONRA İNTERNETTEN YAPTIĞIM BİR SÜRÜ ARAŞTIRMA SONUCU , ÇOK GÜZEL BİR RASTLANTI İLE YURT DIŞINDA SATILAN TAMAMEN BİTKİSEL BİR TAKVİYE İLAÇ BULDUM. BİZLERİN KULLANDIĞI FOLİK ASİTİN TAMAMEN BİTKİ ÖZLERİNDEN YAPILAN , HİÇBİR ŞEKİLDE MEDICINE İÇERMEYEN , BURADAKAİ FOLİK ASİTLERDEN DAHA KUVVETLİ BİR İLAÇ. HEM BAYAN HEM BAYLAR İÇİN AYRI SATILIYOR. FİYATI ÇOK UYGUN. O İLAÇTAN SONRA EŞİME 2 KEZ DAHA SPERM TESTİ YAPILDI, VE HER SEFERİNDE BİRAZ DAHA İYİ SONUÇLAR ALDIK. SON KEZ BUGÜN SONUÇLARI ALDIK. İLERİ HAREKETLİLER %42 ÇIKTI. BİZ BU İLACIN İNANILMAZ DERECEDE FAYDASINI GÖRDÜM, DİLEDİM Kİ BİZİM GİBİ OLAN HERKES BUNDAN FAYDALANSIN, BEN DE SEVİNÇ YAŞIYAYIM.. SANIRIM BURADAN MARKA VEREMİYORUM. O YÜZDEN BANA ÖZEL MESAJ ATIN. BEN SİZE MARKASINI, SİTENİN ADINI, FİYATINI VE DAHA SORMAK İSTERSENİZ NE OLURSA CEVABINI VEREYİM... hOŞÇAKALIN ARKADAŞLAR

efesude günaydın,yeni üye oldugumdan buradan mesaj cekmeme izin yokmus. 100 ileti yazmam gerekirmiş. buradan yazmaya çalışıcam inşallah engellenmez. Vitamins, minerals & health supplements from Vitabiotics dan pregnacare conception bölümünden wellman conceptionu alacaksınız. google dan yazarsanız görebilirsiniz.

tamam canım teşekkürler silinmedi aldım mesajını :) ne oldu sizin sonuç varmı ilerleme yada bebiş oldumu :) olmuştur inşallah :)kendine iyi bak tekrar teşekkürler

sevindim. esimin tahlilleri yapıldı, sonuc güzel, ileri hızdılar epey çoğaldı. inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırız. kullandıktan ve test yaptıktan sonra mutlaka paylaşın. birçok kimseye care olur inşallah :)

sevindim. esimin tahlilleri yapıldı, sonuc güzel, ileri hızdılar epey çoğaldı. inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırız. kullandıktan ve test yaptıktan sonra mutlaka paylaşın. birçok kimseye care olur inşallah :)

inşallah canım amin sende bende bu haberi paylaşalım inşallah :)amiiinnn inşallah sağlıkla kalırız gebe:)

kecıboynuzukürüde hareketlı sperm sayısını arttırıyor arkadasın esınde 0 dı ılerı hareketlı tüpbebek raporu alabılmek ıcın asılaam yaptırması lazımdı 3 tane dr bıle 0 hareketle asılamaları bosuna yapıyoruz demıstı 2 asılaması tutmadı son asılama öncesı kürü uyguladı son asılamada ıkızlere hamıle kaldı

keciboynuzunu bizde aylarca denedik maalesef sonuc alamadık. ne kürü, ne kurusu, ne pekmezi kalmıştı :( kisiden kisiye muhakkak fark ediyordur bu durumda.

ARKADAŞLAR MERHABA. 1 YIL 8 AYDIR ÇOCUK İSTİYORUZ FAKAT HALA SAHİP OLAMADIK. TÜM TETKİTLERİ YAPTIRDIK EŞİMLE. BENDE HİÇBİR SORUN ÇIKMADI FAKAT EŞİMİN İLERİ HAREKETLİLERİ HİÇ YOKTU. MÜTHİŞ BİR ÜMİTSİZLİK İÇİNDEYDİM. DAHA SONRA İNTERNETTEN YAPTIĞIM BİR SÜRÜ ARAŞTIRMA SONUCU , ÇOK GÜZEL BİR RASTLANTI İLE YURT DIŞINDA SATILAN TAMAMEN BİTKİSEL BİR TAKVİYE İLAÇ BULDUM. BİZLERİN KULLANDIĞI FOLİK ASİTİN TAMAMEN BİTKİ ÖZLERİNDEN YAPILAN , HİÇBİR ŞEKİLDE MEDICINE İÇERMEYEN , BURADAKAİ FOLİK ASİTLERDEN DAHA KUVVETLİ BİR İLAÇ. HEM BAYAN HEM BAYLAR İÇİN AYRI SATILIYOR. FİYATI ÇOK UYGUN. O İLAÇTAN SONRA EŞİME 2 KEZ DAHA SPERM TESTİ YAPILDI, VE HER SEFERİNDE BİRAZ DAHA İYİ SONUÇLAR ALDIK. SON KEZ BUGÜN SONUÇLARI ALDIK. İLERİ HAREKETLİLER %42 ÇIKTI. BİZ BU İLACIN İNANILMAZ DERECEDE FAYDASINI GÖRDÜM, DİLEDİM Kİ BİZİM GİBİ OLAN HERKES BUNDAN FAYDALANSIN, BEN DE SEVİNÇ YAŞIYAYIM.. SANIRIM BURADAN MARKA VEREMİYORUM. O YÜZDEN BANA ÖZEL MESAJ ATIN. BEN SİZE MARKASINI, SİTENİN ADINI, FİYATINI VE DAHA SORMAK İSTERSENİZ NE OLURSA CEVABINI VEREYİM... hOŞÇAKALIN ARKADAŞLAR
Merhaba nutekin hanim sorum olacakti. Bu ilaci kac ay kullandiniz bir faydasini gordunuz mu?

Bu konu 4 sene once acılmış ve reklam içerikli oldugunu dusunuyorum
İtibar etmemek lazım

Merhaba.ilacin adını bana yaza bilirmisiniz?

Back
X