Sperm hareketsizliği kızlar lütfen yardımm ⚡

Selam canım, hamilelik şuanda iyi gidiyor henüz doktora gitmedim beta takibi yaptım bu zamana kadar. Yarın ilk randevuma gideceğim bakalım 😊 Çok üzüldüm canım Rabbim kolaylıklar versin 🙏 Doktor benim eşimede proxeed plus vermişti. Bizde keçiboynuzu özü,arı sütü, ceviz, kabak çekirdeği,bitter çikolata ile hergün destekliyorduk. Ben hamile olduğumu öğrendim ama eşim bunları kullanmayı bırakmadı sağolsun Allah korusun ters bir durum olursa tekrar bebek denememiz gerekirse diye hala kullanıyor kalp atışı duyana kadar. Birde hacamat yaptırabileceğiniz güvenilir bir yer varsa onuda öneririm hem sana hem eşine. Allah yardımcınız olsun 🤗
Bu cocuk işi gerçektenok garip Rabbim işte nasip gerçektne kimi çok düşük değerlerle hamile kalmış kimi kalamıyor, normalde bana da dediler kürtajın bir ayağı içeride ama 6 ay geçti yok olmadı. Sonra ne görelim değerlerimiz yine düşmüş🥹 allah sağlıkla nasip etsin sana da canım bana biraz umut oldun.💙

Bu cocuk işi gerçektenok garip Rabbim işte nasip gerçektne kimi çok düşük değerlerle hamile kalmış kimi kalamıyor, normalde bana da dediler kürtajın bir ayağı içeride ama 6 ay geçti yok olmadı. Sonra ne görelim değerlerimiz yine düşmüş🥹 allah sağlıkla nasip etsin sana da canım bana biraz umut oldun.💙
Gerçekten öyle Rabbimin imtihanı Allah cümlemize kolaylıklar versin 🙏 güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inşaAllah😍

Benim elimde hız sorunu vardı biraz. İki ay keçiboynuzu özü ve sperra kullandı hamileyim şükür 🤲🏻 ve aynı şeyleri arkadasıma tavsiye ettim dün hamilelik haberini aldık 😊 ve bir de gynoseed jel kullandık.
Merhaba benim eşimde hız sorunu yok ama varikosel var dendi ne yapabiliriz acaba sperm testi tertemiz doktor ameliyat olma dedi doğal yolla kalabiliyor eşin dedi ama 2 senedir deniyoruz 3 gün önce gitti doktora oda aynı şeyi söyledi sperm testin maşallahı var dendi

Merhaba benim eşimde hız sorunu yok ama varikosel var dendi ne yapabiliriz acaba sperm testi tertemiz doktor ameliyat olma dedi doğal yolla kalabiliyor eşin dedi ama 2 senedir deniyoruz 3 gün önce gitti doktora oda aynı şeyi söyledi sperm testin maşallahı var dendi
Varikosel de hızı etkileyen bir şey diye biliyorum ama.. Bize bunlar vesile oldu arkadaşıma da aynı şekilde yıllardır deniyorlardı. Siz de bu dediklerime bi şans verin bence 🌸 nasip olur inşallah

Back
X