Sperm hareketsizliği kızlar lütfen yardımm ⚡

mavera12

Dualar Allah'a Emanet 🌻
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
316
66
13
Kızlar eşim de 2. derece varikosel var ama ameliyat şart değilmiş biz bitkisele yönelmek istiyoruz. Evde kullanıpta ileri harekette yükselme gören var mı? Neler kullandınız yardımcı olun nolur 🙁

Kızlar eşim de 2. derece varikosel var ama ameliyat şart değilmiş biz bitkisele yönelmek istiyoruz. Evde kullanıpta ileri harekette yükselme gören var mı? Neler kullandınız yardımcı olun nolur 🙁
Benim eşimdede vardı doktor direkt ameliyat vs demişti birkaç ay bekleyelim dedik ama zaten eşim test verdiğinde ben hamileymişim direkt ilaca ameliyata yönelmeyin çoğu kişide varmış zaten sağlıklı beslensin yeterli

Sağlıklı beslensin sigara içiyorsa bırakmaya çalışsın yada azaltsın mutlaka. Birde keçiboynuzu eşim çok yemişti. Onun dışında doktor önerdiyse farklı vitaminler var bunun için çözümsüz bir durum değil kesinlikle

Benim esimdede vardı derecesini veya boyutunu bilmiyorum ama bölgesel uyusturmayla yarım saatlik bi operasyonla geçirdi bir yada iki ay sonra hamile kaldigimi öğrendim , bence ameliyat korkulacak bişey değil ilaçlar çok uzun vadede sonuç gosteriyo o kadar sabrıniz varsa deneyebilirsiniz

Back
X