Sperm hareketsizliği (yavaşlığı)

bittercikolatambeniim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
286
64
98
27
Merhabalar eşimin tahlillerinde sperm hareketsizliği çıktı hareketsizlik 71
Motility 29
Bu şartlarda hamile kalmam cidden zor mu ?
açık sözlü olabilirsiniz gerçekleri duymak daha güzel
Böyleyken tüp bebek bile zor mu ?

Önemli olan hızlı ileri hareket varsa normal yolla bile olabilir çok okudum burda tüp bebek zor değil yeterli bir sağlıklı sperm bir sağlıklı yumurta ovülasyon testi ile 1kac ay deneyin eşinizden güçlendirici şeyler verin gerisi taktiri ilahi

Önemli olan hızlı ileri hareket varsa normal yolla bile olabilir çok okudum burda tüp bebek zor değil yeterli bir sağlıklı sperm bir sağlıklı yumurta ovülasyon testi ile 1kac ay deneyin eşinizden güçlendirici şeyler verin gerisi taktiri ilahi
İleri hızlı hareket 7,9 yazıyor acaba nasıl

Sperm sayısı 36 milyon falan sadece hareketsizlik var yani tüp bebekte hareket gerekiyor mu en kötü o damı zor 😞

Sperm sayısı 36 milyon falan sadece hareketsizlik var yani tüp bebekte hareket gerekiyor mu en kötü o damı zor 😞

Tüp bebekte ileri hız okdar önemli değil normal gebelikte ileri hız önemli evet çünkü çok uzun güçlü bir yol var önünde ama tüp bebekte zaten analiz yapılıyor sağlıklı olanları döllüyorlar sıkıntı yapma 36milyon çok iyi 1milyon ile gebe kalanı okudum sperm var sonuçta biraz takviye kullanın omega 3 keçi boynuzu özü havuç çerez falan tüketimini arttırsın

Tüp bebekte ileri hız okdar önemli değil normal gebelikte ileri hız önemli evet çünkü çok uzun güçlü bir yol var önünde ama tüp bebekte zaten analiz yapılıyor sağlıklı olanları döllüyorlar sıkıntı yapma 36milyon çok iyi 1milyon ile gebe kalanı okudum sperm var sonuçta biraz takviye kullanın omega 3 keçi boynuzu özü havuç çerez falan tüketimini arttırsın
Herkes sizin gibi tatlı şeyler söylese keşke hep zor yazmışlardı bi açtığım konu da böle imkansız diye ben ümidimi kaybetmiştim ama Allah varken hiçbir şey imkansız değildir kendimi motive edicem havuçlu yemekler yapıyorum hep zerdeçallı çorbalar yaşıyorum kuru yemiş yiyo
Keçi boynuzuna başladık vitamin kullanıyo işi zaten ağır bir iş gün içinde hep spor yapıyor gibi sadece çok yiyordu artık abır çuburu da azalttık takdir Allah’ın

Back
X